Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İse yaradımı peki bana yolladığı da aynısı sadece civanpercemi yerine hayıt tohumu farklı

İse yaradımı peki bana yolladığı da aynısı sadece civanpercemi yerine hayıt tohumu farklı
Ewet kürlerde değişiklik yapmış saraçoğlu.. Şimdi bu şekilde yapmış.. Bu setin fiyatda 175 tl.. Öncekini 250 tl ye almıştım.. İşe tam olarak yarayıp yaramadığını bilmiyorum.. Ekimde FSH 40 dı geçen ay 18 oldu.. Şimdide regli olmadığım için ölçtüremedim.. Büyük bir ihtimalle yükseldi..

Bende 250 TL verdim inşallah faydasını görürüm hepimiz görelimde bebislerimize kavuşalım

eşim dün arıcıdan arı sütünü balla karışık almış. sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı denilmiş. bende tahta kaşıkla yenilmesi gerekiyor diye biliyorum. kullanacağım bakalım inşallah faydası olur canım.

Insallah canım :) bide arı sütü buzdolabinda saklaniyor. Polen de buzlukta haberin olsun

kızlar günaydınlaaarrrrr, hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah,cuma saati bol bol dua edelim bugün... Reglim henüz gelmedi, bugün gelir herhalde, asistanımın gelmiş bugün regli dedim benimki de yoldadır,aynı iş yerinde çalışan bayanların hormonları birbirinden etkileniyor sanırım, hep aynı günlerde oluyoruz biz genelde...

bugün kasık ağrım hiç yok, ama rahmim alttan çekiliyor gibi bi his var, reglim gelmeden oluyor bu his... bu sabah çok enteresan bir şey yaşadım yalnız, saat 5 de inanılmaz göğüs kaşıntısı ile uyandım, göğüs ucu çevresi deli gibi kaşıntı vardı, iki göğsümde de ve uykumdan uyandırdı,hemen ılık duş aldım falan ama geçmedi, bi de korktum prolaktinim yükseldi de ondan mı acaba diye,huzursuzum yani anlayacağınız... gebeliğe dair en ufak bir his yok içimde, hani anne adayları hisseder diyorlar ya, asla bi his yok,reglim bugün gelir eminim,test almadım o yüzden,akşama kadar gelmezse iş çıkışı alırım artık

Insallah canım :) bide arı sütü buzdolabinda saklaniyor. Polen de buzlukta haberin olsun
eşim sadece arı sütü bal karışımı almış. kavanozdaydı. cam kaseye koydum. buzdolabında bekletiyorum. her seferinde iyice karıştırıp öyle yiyiyorum. arı sütü ile ile balın iyice karışmasını sağlamam gerekmiş. arıcı eşime öyle söylemiş.

canım inşallah adetin 9 ay gelmez.. inşallah hamişsindir.

bu arada listemizi unutmayalım: gibigibiyim canım yeni bata ne yazalım????

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015

ayrıca akşama kalmaz listenin en altında yerimi alırım, bekleyin beni kızlaaarrrrr,monte geliyoooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…