aminnnn canım.... belli olmaz tatlım. adet gelene kadar ümit her zaman vardır. inşallahhhhh hamişsindir....aminn kuzum inşallah hepimizin 9 ay gelmesinnnn, ama bu ay kaçtı benden, dediğim gibi hamişlik yok,hiç hissetmiyorum
montecim inşallah hamilesindir dualarımız seninle bugünayrıca akşama kalmaz listenin en altında yerimi alırım, bekleyin beni kızlaaarrrrr,monte geliyoooorrrr
monte gelmeseayrıca akşama kalmaz listenin en altında yerimi alırım, bekleyin beni kızlaaarrrrr,monte geliyoooorrrr
günaydın şekeriiiimmmmmkızzzllarrr gunaydıınnnnnnn
Allah hakkında hayırlısını versin canım...sen hep akrep burçlu bebiş istiyorsun...zamanını bekliyor galiba :))toprak-35 sekerpancari Allah razı olsun kızlaaar, keşke gelmese ve keşke hamiş olsam, ama hep dediğim gibi en ufak his yok içimde,regl ağrılarım var, boşuna ümitlenmeyelim, ufacık ümidim bile yok
bana da öyle geliyor, gelsin de ister bu ay ister önümüzdeki ay kısmet ne zamanaysa artıkAllah hakkında hayırlısını versin canım...sen hep akrep burçlu bebiş istiyorsun...zamanını bekliyor galiba :))
ben de öyle düşündüm hemen ama benim prolaktin oldukça düşük, bu ay yükseltecek bir şey de yapmadım,yükselmiş olma ihtimalini de düşünmüyorum ama şaşırdım tabino_name_ cicikomm gögüs kasıntısının sebebi prolaktın mumkun olduguncaa kasımamaya uyarmamaya calıs
regl olacaksan eger kasıntı yapar kendımdenn bılıyorm benmde öle kasınıodukı koparıp atasm gelıodu yanı ucunu o derece tişörtmn ucundan tutup cekıstırıodum en son kı cok sukur gttı bende senın prol.hemen anıden yukselıcenı snmıyorm dedgm gbı olmusturben de öyle düşündüm hemen ama benim prolaktin oldukça düşük, bu ay yükseltecek bir şey de yapmadım,yükselmiş olma ihtimalini de düşünmüyorum ama şaşırdım tabi
sanırım ondan 6 larda çünkü benim prolaktin, regldendir, hayırlısı artık gelecekse gelsin bir an önce bu ay soğan kürü yapacağımregl olacaksan eger kasıntı yapar kendımdenn bılıyorm benmde öle kasınıodukı koparıp atasm gelıodu yanı ucunu o derece tişörtmn ucundan tutup cekıstırıodum en son kı cok sukur gttı bende senın prol.hemen anıden yukselıcenı snmıyorm dedgm gbı olmustur
prolaktn ama cok düşük cıktı dıyee yukselmz sanma con sinsi oda bak bnm kı uc anca düştü devamlı pekmez tahın falanda yıyosn ya ballı macun onlarda cıkarır prolaktını netıcede süt yapan seyler yaasanırım ondan 6 larda çünkü benim prolaktin, regldendir, hayırlısı artık gelecekse gelsin bir an önce bu ay soğan kürü yapacağım
hayıtla aslan da içiyorum ama, onları daha önce de yiyordum ben prolaktinden endişelenmiyorum canım yaaa, bi de onu takmayayım kafaya, foliği hala değiştirmedim belki kaşıntılar onun yan etkisidir, amaan ne bileyim, yükselmesin değerler lütfen bu kadar küreprolaktn ama cok düşük cıktı dıyee yukselmz sanma con sinsi oda bak bnm kı uc anca düştü devamlı pekmez tahın falanda yıyosn ya ballı macun onlarda cıkarır prolaktını netıcede süt yapan seyler yaa
bi de garip olan ucu kaşınmıyor,çevresindeki pembe kısım kaşınıyor, damarlar çıkmış regl öncesi olabilirprolaktn ama cok düşük cıktı dıyee yukselmz sanma con sinsi oda bak bnm kı uc anca düştü devamlı pekmez tahın falanda yıyosn ya ballı macun onlarda cıkarır prolaktını netıcede süt yapan seyler yaa
kızlarrr merhabalar :))
yazamadım dünden beri,dr işleri falan malum..dün dra gittim.çok şükür yumurta görüldü.sağda 2-3 solda 2-3 antral folikül var..kanda verdim fsh 7,68 e düşmüş.çok şükür. amh 1 senedir bakılmamıştı tekrar bakıldı.e2 de 57 çıkmış. dvitamininede bakıldı. sınırın az üstü çıköış onu dr değerlendirecek artık.
bu arada bu ayın 25 inde ofis histereskopi yapacak.opu gibi ufacık bir operasyon.rahme bakacak.belki çizik atacak. embriyonun daha iyi tutunabilmesi için..
takviyelere devam,benim onlara inancım tam..eylül 2015 te 19 çıkmış fsh çünkü. ama zaten fsh çok değişken bir değer. ama benim dr um 13 ün altında çıkmazsa tedaviye başlamıyor çünkü kaliteli yumurta olmuyor diyor ki katılıyorum...
benden son haberler böyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?