Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlarrr merhabalar :))
yazamadım dünden beri,dr işleri falan malum..dün dra gittim.çok şükür yumurta görüldü.sağda 2-3 solda 2-3 antral folikül var..kanda verdim fsh 7,68 e düşmüş.çok şükür. amh 1 senedir bakılmamıştı tekrar bakıldı.e2 de 57 çıkmış. dvitamininede bakıldı. sınırın az üstü çıköış onu dr değerlendirecek artık.
bu arada bu ayın 25 inde ofis histereskopi yapacak.opu gibi ufacık bir operasyon.rahme bakacak.belki çizik atacak. embriyonun daha iyi tutunabilmesi için..
takviyelere devam,benim onlara inancım tam..eylül 2015 te 19 çıkmış fsh çünkü. ama zaten fsh çok değişken bir değer. ama benim dr um 13 ün altında çıkmazsa tedaviye başlamıyor çünkü kaliteli yumurta olmuyor diyor ki katılıyorum...
benden son haberler böyle :))

no_name_ cicikomm gögüs kasıntısının sebebi prolaktın mumkun olduguncaa kasımamaya uyarmamaya calıs

Allah hakkında hayırlısını versin canım...sen hep akrep burçlu bebiş istiyorsun...zamanını bekliyor galiba :))

no_name_ cicikomm gögüs kasıntısının sebebi prolaktın mumkun olduguncaa kasımamaya uyarmamaya calıs
ben de öyle düşündüm hemen ama benim prolaktin oldukça düşük, bu ay yükseltecek bir şey de yapmadım,yükselmiş olma ihtimalini de düşünmüyorum ama şaşırdım tabi

ben de öyle düşündüm hemen ama benim prolaktin oldukça düşük, bu ay yükseltecek bir şey de yapmadım,yükselmiş olma ihtimalini de düşünmüyorum ama şaşırdım tabi
regl olacaksan eger kasıntı yapar kendımdenn bılıyorm benmde öle kasınıodukı koparıp atasm gelıodu yanı ucunu o derece tişörtmn ucundan tutup cekıstırıodum en son kı cok sukur gttı bende senın prol.hemen anıden yukselıcenı snmıyorm dedgm gbı olmustur

sanırım ondan 6 larda çünkü benim prolaktin, regldendir, hayırlısı artık gelecekse gelsin bir an önce bu ay soğan kürü yapacağım

sanırım ondan 6 larda çünkü benim prolaktin, regldendir, hayırlısı artık gelecekse gelsin bir an önce bu ay soğan kürü yapacağım
prolaktn ama cok düşük cıktı dıyee yukselmz sanma con sinsi oda bak bnm kı uc anca düştü devamlı pekmez tahın falanda yıyosn ya ballı macun onlarda cıkarır prolaktını netıcede süt yapan seyler yaa

kızlar kist olunca nasıl belirti oluyor?? regl gecikiyor sanırım? akıntı falan mı oluyor nedir mevzuuu? bir bileniniz anlatıversin lütfennn

hayıtla aslan da içiyorum ama, onları daha önce de yiyordum ben prolaktinden endişelenmiyorum canım yaaa, bi de onu takmayayım kafaya, foliği hala değiştirmedim belki kaşıntılar onun yan etkisidir, amaan ne bileyim, yükselmesin değerler lütfen bu kadar küre

bi de garip olan ucu kaşınmıyor,çevresindeki pembe kısım kaşınıyor, damarlar çıkmış regl öncesi olabilir

ayrıca şöylede bi durum var bugün regl gelirse 14 gün hesabına göre benim yumurta ayın 2sinde çatlamış demektir, benim ilişki 31 inde oldu, sonra da 4 ya da 5 inde oldu ... demekki çatlak yumurtayı yine kaçırdım ben ben şu ilişki günlerini bi yakalayabilsem tozu dumana katacam da, gün tutmuyor arkadaş

hadi ya...Benim fsh 18,93 doktor boşuna söylememiş o zaman mucize beklemeyin diye... Sizi hiçbir tüp bebek merkezi kabul etmez demişti,adam haklıymış meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…