Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canımcım umarım ki kist falan olmamıştır...kist için de bazen ara kanama ile kendini belli ediyor bazen regliyi geciktiriyor,ancak en iyi dr usg de görür birde tabiii e2 çok yüksek çıkıyor kanda kist olduğu zaman...

cnmm herkesın 14. gun hesaba göre olmuo o kalıplaşmışş bısey yanı herkesde tutmuo ona takılmaa belkı yakalamsındr yanı

hadi ya...Benim fsh 18,93 doktor boşuna söylememiş o zaman mucize beklemeyin diye... Sizi hiçbir tüp bebek merkezi kabul etmez demişti,adam haklıymış meğer.
canım canım bak şimdi enseyi karartmak yok,moral bozmak için yazmadım ki cancağızım...bazı dr lar emin ol hiç fsh a falan bakmadan hastayı tedaviyi alıyor...yumurta kalitesi için önemli tüp bebek tedavisinde fsh...yüksek fsh (22-23 gibi değerlerle) kaliteli yumurta elde eden bir çok arkadaşım oldu. ama bak yazmışım benimde 19 du ve bu oynak fsh bu ay düşüvermiş.seninkindende yüksekmiş...bize düşen çabalamak...yoksa bende 19 u görüp bıraksam nolacak...pes etmek sözlükte yer almayan kelimelerden

amh neden tekrar istedi?

Şimdiki kür içeriğiniz nasıl acaba? benim fsh 16 amh 0,16; 6 ay önceki ultrasonda endometrium 5 mm, her iki tarafta 2-3 folikül demişlerdi. ocaktan bu yana düzenli hayıt, aslan pençesi, azıcık civan perçemi, çörekotuyağı, bal, tarçın, zencefil karışımı, coenzim-omega 3, arginmax kullanıyorum. Doğru yolda mıyım merak ettim. Ben endometriumumu da zayıf buldum, civan perçemi konusunda tereddüt ettim.

Canım şimdilik bişey yazmayalım çatlama olduktan sonra ben sana sööylerim

EVVVET GÜZEL TOPİĞİN GÜZEL HANIMLARI BİR AY DAHA BOŞA GİTTİ VEEE UMUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDIIII, KIRMIZI KARTI EN AFİLLİSİNDEN YEDİM BU AY DA LİSTEMİZİN EN ALTINA DOĞRU YOL ALDIM SEVDALARDANNNNN

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016

YALNIIIIZZZZ, UYARAYIM SAKIN BENİ TAKİP EDİP PEŞİMDEN GELMEYE KALKMAYIN BU SEFER, LİSTENİN EN ALTINA KİMSEYİ KABUL ETMİYORUM, İNŞALLAH HEPİNİZ BİRER BİRER HAMİŞ KALIN BİR AN ÖNCEEEE

YALNIIIIZZZZ, UYARAYIM SAKIN BENİ TAKİP EDİP PEŞİMDEN GELMEYE KALKMAYIN BU SEFER, LİSTENİN EN ALTINA KİMSEYİ KABUL ETMİYORUM, İNŞALLAH HEPİNİZ BİRER BİRER HAMİŞ KALIN BİR AN ÖNCEEEE
seni daha fazla strese sokmayan regliye burdan selam olsun...hiç olmazsa düzenin şaşmamış...bu da bir nimet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…