- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Canımcım umarım ki kist falan olmamıştır...kist için de bazen ara kanama ile kendini belli ediyor bazen regliyi geciktiriyor,ancak en iyi dr usg de görür birde tabiii e2 çok yüksek çıkıyor kanda kist olduğu zaman...ayrıca şöylede bi durum var bugün regl gelirse 14 gün hesabına göre benim yumurta ayın 2sinde çatlamış demektir, benim ilişki 31 inde oldu, sonra da 4 ya da 5 inde oldu ... demekki çatlak yumurtayı yine kaçırdım benben şu ilişki günlerini bi yakalayabilsem tozu dumana katacam da, gün tutmuyor arkadaş
cnmm herkesın 14. gun hesaba göre olmuo o kalıplaşmışş bısey yanı herkesde tutmuo ona takılmaa belkı yakalamsındr yanıayrıca şöylede bi durum var bugün regl gelirse 14 gün hesabına göre benim yumurta ayın 2sinde çatlamış demektir, benim ilişki 31 inde oldu, sonra da 4 ya da 5 inde oldu ... demekki çatlak yumurtayı yine kaçırdım benben şu ilişki günlerini bi yakalayabilsem tozu dumana katacam da, gün tutmuyor arkadaş
foolıgı degs bı bende cok kasıntı yaptı kolllarda bacaklarda falanbi de garip olan ucu kaşınmıyor,çevresindeki pembe kısım kaşınıyor, damarlar çıkmış regl öncesi olabilir
canım canım bak şimdi enseyi karartmak yok,moral bozmak için yazmadım ki cancağızım...bazı dr lar emin ol hiç fsh a falan bakmadan hastayı tedaviyi alıyor...yumurta kalitesi için önemli tüp bebek tedavisinde fsh...yüksek fsh (22-23 gibi değerlerle) kaliteli yumurta elde eden bir çok arkadaşım oldu. ama bak yazmışım benimde 19 du ve bu oynak fsh bu ay düşüvermiş.seninkindende yüksekmiş...bize düşen çabalamak...yoksa bende 19 u görüp bıraksam nolacak...pes etmek sözlükte yer almayan kelimelerdenhadi ya...Benim fsh 18,93 doktor boşuna söylememiş o zaman mucize beklemeyin diye... Sizi hiçbir tüp bebek merkezi kabul etmez demişti,adam haklıymış meğer.
amh neden tekrar istedi?kızlarrr merhabalar :))
yazamadım dünden beri,dr işleri falan malum..dün dra gittim.çok şükür yumurta görüldü.sağda 2-3 solda 2-3 antral folikül var..kanda verdim fsh 7,68 e düşmüş.çok şükür. amh 1 senedir bakılmamıştı tekrar bakıldı.e2 de 57 çıkmış. dvitamininede bakıldı. sınırın az üstü çıköış onu dr değerlendirecek artık.
bu arada bu ayın 25 inde ofis histereskopi yapacak.opu gibi ufacık bir operasyon.rahme bakacak.belki çizik atacak. embriyonun daha iyi tutunabilmesi için..
takviyelere devam,benim onlara inancım tam..eylül 2015 te 19 çıkmış fsh çünkü. ama zaten fsh çok değişken bir değer. ama benim dr um 13 ün altında çıkmazsa tedaviye başlamıyor çünkü kaliteli yumurta olmuyor diyor ki katılıyorum...
benden son haberler böyle :))
en son kasım 2014 te bakılmıştı gene aynı hastanede.şimdi uzun zaman olmuş tekrar bakalım dedi...amh neden tekrar istedi?
senin bebişşş en doğalından gelecek inşallahhhhhvee bendee fsh yı 6.78 e düşürdüm görünce şok oldummm ne kadarda mutlu oldum
ınsallah cnm bende gecen ay sonucları görunce sok oldum prolaktın 23.17 den 8 e düşmüş fshde 9.75den 6.78 düşmüşsenin bebişşş en doğalından gelecek inşallahhhhh
Şimdiki kür içeriğiniz nasıl acaba? benim fsh 16 amh 0,16; 6 ay önceki ultrasonda endometrium 5 mm, her iki tarafta 2-3 folikül demişlerdi. ocaktan bu yana düzenli hayıt, aslan pençesi, azıcık civan perçemi, çörekotuyağı, bal, tarçın, zencefil karışımı, coenzim-omega 3, arginmax kullanıyorum. Doğru yolda mıyım merak ettim. Ben endometriumumu da zayıf buldum, civan perçemi konusunda tereddüt ettim.Ewet kürlerde değişiklik yapmış saraçoğlu.. Şimdi bu şekilde yapmış.. Bu setin fiyatda 175 tl.. Öncekini 250 tl ye almıştım.. İşe tam olarak yarayıp yaramadığını bilmiyorum.. Ekimde FSH 40 dı geçen ay 18 oldu.. Şimdide regli olmadığım için ölçtüremedim.. Büyük bir ihtimalle yükseldi..
Canım şimdilik bişey yazmayalım çatlama olduktan sonra ben sana sööylerimbu arada listemizi unutmayalım:gibigibiyim canım yeni bata ne yazalım????
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
uygun laboratuarda bakıldıysa amh değişmez diyorlar şaşırdım, kaç çıkmıştı sizinen son kasım 2014 te bakılmıştı gene aynı hastanede.şimdi uzun zaman olmuş tekrar bakalım dedi...
YALNIIIIZZZZ, UYARAYIM SAKIN BENİ TAKİP EDİP PEŞİMDEN GELMEYE KALKMAYIN BU SEFER, LİSTENİN EN ALTINA KİMSEYİ KABUL ETMİYORUM, İNŞALLAH HEPİNİZ BİRER BİRER HAMİŞ KALIN BİR AN ÖNCEEEEEVVVET GÜZEL TOPİĞİN GÜZEL HANIMLARI BİR AY DAHA BOŞA GİTTİ VEEE UMUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDIIII, KIRMIZI KARTI EN AFİLLİSİNDEN YEDİM BU AY DALİSTEMİZİN EN ALTINA DOĞRU YOL ALDIM SEVDALARDANNNNN
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
aynen değişmesi zor.hatta bu gidişimde dr uma tekrar sordum.yaşla birlikte düşer dedi.onu görmek istiyor. 0,72 idi benim,şimdi ne çıkacak meraktayım...uygun laboratuarda bakıldıysa amh değişmez diyorlar şaşırdım, kaç çıkmıştı sizin
seni daha fazla strese sokmayan regliye burdan selam olsun...hiç olmazsa düzenin şaşmamış...bu da bir nimet...YALNIIIIZZZZ, UYARAYIM SAKIN BENİ TAKİP EDİP PEŞİMDEN GELMEYE KALKMAYIN BU SEFER, LİSTENİN EN ALTINA KİMSEYİ KABUL ETMİYORUM, İNŞALLAH HEPİNİZ BİRER BİRER HAMİŞ KALIN BİR AN ÖNCEEEE
KESİNLİKLE CANIM YAAA,AKLIM ÇIKIYOR GELİVERMEYECEK DİYE, NEGATİFİ GÖRDÜKTEN SONRA....seni daha fazla strese sokmayan regliye burdan selam olsun...hiç olmazsa düzenin şaşmamış...bu da bir nimet...
maşallahh maşallahhhhhınsallah cnm bende gecen ay sonucları görunce sok oldum prolaktın 23.17 den 8 e düşmüş fshde 9.75den 6.78 düşmüş
benimdeKESİNLİKLE CANIM YAAA,AKLIM ÇIKIYOR GELİVERMEYECEK DİYE, NEGATİFİ GÖRDÜKTEN SONRA....
iyiymiş sizin sonuç yaş kaçtıaynen değişmesi zor.hatta bu gidişimde dr uma tekrar sordum.yaşla birlikte düşer dedi.onu görmek istiyor. 0,72 idi benim,şimdi ne çıkacak meraktayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?