Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben avantajlı buldum sizi, rezerv de iyi yaş da iyi hadi hayırlısı
çok teşekkür ediyorum...inşallah bu seneden umudum var..çabalıyorumda..Allah görsün çabamızı verir inşallah mükafatımızı..dr da yaşın genç dedi...benim aceleme rağmen...

bizim burada bi çalışanımız var eşi organik yağ paketleyen bir fabrikada çalışıyor bu sabah ofise çörekotu yağı getirmiş eşi yollamış çok faydalı diye, sabahları 1 çay kaşığı içmeyi planlamaktayım ovulasyona kadar, yumilere fayda eder sanırım değil mi kızlar???

ooooo faydalı olmaz olur mu...yarasın şifa olsun :))

Saraçoğluda önceden aslanpençesi+civanperçemi gönderiyordu. Şimdi Paketi değiştirmiş aslanpençesi+çörekotuyağı+hayıt tohumu vermeye başlamış..

Saraçoğluda önceden aslanpençesi+civanperçemi gönderiyordu. Şimdi Paketi değiştirmiş aslanpençesi+çörekotuyağı+hayıt tohumu vermeye başlamış..
ne zamana kadar kullanmak gerekiyor yazmış mı? özellikle çörekotu yağını?

dun aksamm cnm sıkıldı bı ovulasyon test yapıstırayım dedımm yaptım tbı coktan gectı gunler adetıın 21.gunuydu dün

Eklentiler

• 21.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
cnnmm onu her gunde kullanabılırsın sakıncası yok ama yagı cok agır mide bulandırıo kapsül daha rahat aynı ıkısıde
bal tarçın çörekotunu ovulasyona kadar yiyebilirsiniz diyorlar ya,ondan sordum canım, bu arada evet bu ay test alacam artık

benim düşündüğüm de bu civan perçemi rahmin kalınlığını azaltıyor, gerçi menapozu önlemede çok etkiliymiş ama.... Çörek otu yağını ben epeydir kullanıyorum ama uçucu bir yağ aslında günlük çekip kullanmak lazım da kim uğraşacak :)

tarçının fazlası zararlı mı? tarçınlı su içtim iki üç gün zayıflatıyor diye acayip metabolizmayı çalıştırıyor, dayanamadım bıraktım.

yok twek basına yagı veya kapsuu kulllanabılırsın aslında tarcının fazlası zarar balla ondann öle dıolarr cnm
aaa ben çörekotu rahimde kasılmalara sebep olduğu için düşük tehlikesi yaratıyor ve gebelik sürecinde asla kullanılmamalı diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…