- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
33 üm...nisanda 34 inşallahiyiymiş sizin sonuç yaş kaçtı
benim yıllardır 3 gün sürerdi kürlerle 5 güne çıktı çok şükür, şimdi kürlere devaaammmmmbenimdeaz da olsa olsun zamanında olsun...
ben avantajlı buldum sizi, rezerv de iyi yaş da iyi hadi hayırlısı33 üm...nisanda 34 inşallah
maşallah maşallah sürsün tabii..benim yıllardır 3 gün sürerdi kürlerle 5 güne çıktı çok şükür, şimdi kürlere devaaammmmm
çok teşekkür ediyorum...inşallah bu seneden umudum var..çabalıyorumda..Allah görsün çabamızı verir inşallah mükafatımızı..dr da yaşın genç dedi...benim aceleme rağmen...ben avantajlı buldum sizi, rezerv de iyi yaş da iyi hadi hayırlısı
ooooo faydalı olmaz olur mu...yarasın şifa olsun :))bizim burada bi çalışanımız var eşi organik yağ paketleyen bir fabrikada çalışıyor bu sabah ofise çörekotu yağı getirmiş eşi yollamış çok faydalı diye, sabahları 1 çay kaşığı içmeyi planlamaktayım ovulasyona kadar, yumilere fayda eder sanırım değil mi kızlar???
tamam canım içeyim, ovulasyona kadar değil mi,sonrası zararlı diye biliyorumooooo faydalı olmaz olur mu...yarasın şifa olsun :))
bizim burada bi çalışanımız var eşi organik yağ paketleyen bir fabrikada çalışıyor bu sabah ofise çörekotu yağı getirmiş eşi yollamış çok faydalı diye, sabahları 1 çay kaşığı içmeyi planlamaktayım ovulasyona kadar, yumilere fayda eder sanırım değil mi kızlar???
ne zamana kadar kullanmak gerekiyor yazmış mı? özellikle çörekotu yağını?Saraçoğluda önceden aslanpençesi+civanperçemi gönderiyordu. Şimdi Paketi değiştirmiş aslanpençesi+çörekotuyağı+hayıt tohumu vermeye başlamış..
canım tüp bebek tedavisi sırasında hayıt suyu yada aslan paençesi içilebiliyor mu?çok teşekkür ediyorum...inşallah bu seneden umudum var..çabalıyorumda..Allah görsün çabamızı verir inşallah mükafatımızı..dr da yaşın genç dedi...benim aceleme rağmen...
cnnmm onu her gunde kullanabılırsın sakıncası yok ama yagı cok agır mide bulandırıo kapsül daha rahat aynı ıkısıdene zamana kadar kullanmak gerekiyor yazmış mı? özellikle çörekotu yağını?
bal tarçın çörekotunu ovulasyona kadar yiyebilirsiniz diyorlar ya,ondan sordum canım, bu arada evet bu ay test alacam artıkcnnmm onu her gunde kullanabılırsın sakıncası yok ama yagı cok agır mide bulandırıo kapsül daha rahat aynı ıkısıde
onu bir araştıralım...du bakalımtamam canım içeyim, ovulasyona kadar değil mi,sonrası zararlı diye biliyorum
benim düşündüğüm de bu civan perçemi rahmin kalınlığını azaltıyor, gerçi menapozu önlemede çok etkiliymiş ama.... Çörek otu yağını ben epeydir kullanıyorum ama uçucu bir yağ aslında günlük çekip kullanmak lazım da kim uğraşacak :)Saraçoğluda önceden aslanpençesi+civanperçemi gönderiyordu. Şimdi Paketi değiştirmiş aslanpençesi+çörekotuyağı+hayıt tohumu vermeye başlamış..
yok twek basına yagı veya kapsuu kulllanabılırsın aslında tarcının fazlası zarar balla ondann öle dıolarr cnmbal tarçın çörekotunu ovulasyona kadar yiyebilirsiniz diyorlar ya,ondan sordum canım, bu arada evet bu ay test alacam artık
aaa ben çörekotu rahimde kasılmalara sebep olduğu için düşük tehlikesi yaratıyor ve gebelik sürecinde asla kullanılmamalı diye biliyordumyok twek basına yagı veya kapsuu kulllanabılırsın aslında tarcının fazlası zarar balla ondann öle dıolarr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?