kızım bı gıt gebelık testı al bakalım yenı cıkacak mı neden kımyasal gecıresnkı anlamıorm rahm fılmı cektrdınn netıcede sıkıntı yokkızlar yaa ben sanırım yine kimyasal gebelik geçiriyorum aynı 2 ay önce olduğu gibi kahverengi lekelenme oldu,adet sandım, gelen giden yok asla,kesildi hemen...ve çok başım dönüyor,mide bulantım var, yazı yazarken klavyeye bakıp kafamı kaldırdığımda bile başım dönüyor....ve adet sökülemiyorya bu bebek neden tutunamıyor bana acaba,yine kimyasalsa çok bozulacam haaaa
test alsam ne olacak geçen ay da test yap dediniz yaptım pozitif, git kan ver dediniz,verdim pozitif, sonra bebiş uçtu gittiiiikızım bı gıt gebelık testı al bakalım yenı cıkacak mı neden kımyasal gecıresnkı anlamıorm rahm fılmı cektrdınn netıcede sıkıntı yok
folik sadece bebiş için tatlım bebiş olursa sağlıklı gelişsin omurları diye....ayrııccaa bu folık asııtıı saglıklı gebelık gecırmee amacıyla kullanmıomuyuzz sen bunu 3 aydır kullanıosun bır kere kımyasallda gecırdın sımdı ıkıncı den şüphelenıosun neden acaba unut su kımyasalı
dr a sordum takviye alıyorsun kullanmasan daha iyi olur dedi.hayıt bana ters etki yapıyor zaten onu kullanamıyorum...aslan pençesinide arada çay içmek gibi içsemmi diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum...canım tüp bebek tedavisi sırasında hayıt suyu yada aslan paençesi içilebiliyor mu?
Ben ilk bebeğimi kaybettiğim için pıhtılaşma ihtimali olabilir dendi. O yüzden şimdi coraspin kullanıyorum canım.aspirin kullanıyor bazıları bu kimyasal olmaması için mi kullanıyorlar aspirini kızlar kandaki pıhtılaşma için falan deniyor ya? bilginiz var mı?
ama pek bı fayda etmıo anlasılann kımyasall oldugunaa göre bebışş kımyasalla dönsurse saglık acısından ğekde olan la ölene care yok demekkı cnm testı nıye dıoruz bızz ne var ne yok bak dıye böle için içini yese daha mı iyi ne oldugunu anla hem bunu kafana sen cok taktın ıkı aydırr ya kımyasal olursa dedın bnm panık atak sana gectı bu konuda senı anlamaya calısıyorum zor bır durum evet ama bunu unutcaksın öncelıkle kımyasal dıye bısey yok tamamm mı bak bununda öönune gecmen lazım eger gercekdenn kımyasal gecırıosan bunuda bılmelısın ve artık doktora gıt o salak doktor gıt olcak uc ay dıo ama ıkı kere kımyasal olursa var bı problem demektır gıt ve bunun önüne gec demekkı döllenme oluyor fakat baska bı b..luk var bu ıstefolik sadece bebiş için tatlım bebiş olursa sağlıklı gelişsin omurları diye....
benim aspirin alerjim var hatta doktor ileride corasprin yazarsam unutup uyar beni demişti,ben de yıllar önceydi ben şu an kullanmayı göze alabilirim demiştim, kullansam mı acabaBen ilk bebeğimi kaybettiğim için pıhtılaşma ihtimali olabilir dendi. O yüzden şimdi coraspin kullanıyorum canım.
EVVVET GÜZEL TOPİĞİN GÜZEL HANIMLARI BİR AY DAHA BOŞA GİTTİ VEEE UMUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDIIII, KIRMIZI KARTI EN AFİLLİSİNDEN YEDİM BU AY DALİSTEMİZİN EN ALTINA DOĞRU YOL ALDIM SEVDALARDANNNNN
@sm34 .................BAT 15.12.2015
@gulbil ..................BAT 16.12.2015
@nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........ HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
@34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
@amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
@toprak-35 .........BAT 27.01.2016
@asli5361 ............BAT
@fshe2 ................BAT 26.01.2016
@sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
@Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
@gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
canımcım dr a gidersen ve kimyasal değilse bebiş tutunmaya çalışıyor ise destekleyici iğne ve progestan verir...ama evet insana her ay aynısı başına gelecekmiş gibi korku veriyor bu durum...en iyisi ev testi gene...benim aspirin alerjim var hatta doktor ileride corasprin yazarsam unutup uyar beni demişti,ben de yıllar önceydi ben şu an kullanmayı göze alabilirim demiştim, kullansam mı acaba
EVVVET GÜZEL TOPİĞİN GÜZEL HANIMLARI BİR AY DAHA BOŞA GİTTİ VEEE UMUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDIIII, KIRMIZI KARTI EN AFİLLİSİNDEN YEDİM BU AY DALİSTEMİZİN EN ALTINA DOĞRU YOL ALDIM SEVDALARDANNNNN
@sm34 .................BAT 15.12.2015
@gulbil ..................BAT 16.12.2015
@nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........ HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
@34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
@amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
@toprak-35 .........BAT 27.01.2016
@asli5361 ............BAT
@fshe2 ................BAT 26.01.2016
@sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
@Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
@gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için test yaptırmalısın canım..yani üstelik aspirin dokunuyorsa daha fazla zararı olması sana...aspirin kullanıyor bazıları bu kimyasal olmaması için mi kullanıyorlar aspirini kızlar kandaki pıhtılaşma için falan deniyor ya? bilginiz var mı?
ayrıca şöylede bi durum var bugün regl gelirse 14 gün hesabına göre benim yumurta ayın 2sinde çatlamış demektir, benim ilişki 31 inde oldu, sonra da 4 ya da 5 inde oldu ... demekki çatlak yumurtayı yine kaçırdım benben şu ilişki günlerini bi yakalayabilsem tozu dumana katacam da, gün tutmuyor arkadaş
Sevgilibizim burada bi çalışanımız var eşi organik yağ paketleyen bir fabrikada çalışıyor bu sabah ofise çörekotu yağı getirmiş eşi yollamış çok faydalı diye, sabahları 1 çay kaşığı içmeyi planlamaktayım ovulasyona kadar, yumilere fayda eder sanırım değil mi kızlar???
EGE ASYA canım ne kadarlık oldu senin fasulye
hemen başlayabilirsin istersen adeti de bekleyebilirsin tatlım, şifa olsun inşallah, bak nasıl düzene sokacak hormonlarını Allahın izni ile...hayıtı sabah akşam içtim ben aç karna,aslanpençesini de akşamları yemekten sonra, aslan pençesi 1 bardak su ile 5 dk ağzı kapalı kaynatılıp içilecek, hayıtta da üstünde ölçü yazar ben su bardağının 1/4 üne hayıt üstüne su koyup içtim....adetten itibaren her sabah da çörekotu-bal-tarçın göz kararı karıştırıp aç karna 1 çay kaşığı yedim ben ağızda çiğnenip yenecek, yumurta çatlayana kadar yenilecek bu, sonra ara verilecek, arı sütü bal poleni her gün sabah akşam 1 ölçek yedik eşimle..kürler bitti benimde, pazartesi aktara gidip yeniden alıp başlayacağımSevgilino_name_ 'm .Bugün soğan kürü bitti ve ben bugün hiiiiç üşenmedim kalktım teeee Kızılay'a gittim.3 aktar gezim.Sonunda Mecitefendi Hayıt suyu,Aslan Pençesi ve çörek otu aldım.Bal,arı sütü poleni zaten almıştım.
Şimdi ben ne yapayım bacım?Hemen kullanmaya başlayayım mı?Adeti bekleyeyim mi?Bunların hepsi bir arada kullanılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?