Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar yaa ben sanırım yine kimyasal gebelik geçiriyorum aynı 2 ay önce olduğu gibi kahverengi lekelenme oldu,adet sandım, gelen giden yok asla,kesildi hemen...ve çok başım dönüyor,mide bulantım var, yazı yazarken klavyeye bakıp kafamı kaldırdığımda bile başım dönüyor....ve adet sökülemiyor ya bu bebek neden tutunamıyor bana acaba,yine kimyasalsa çok bozulacam haaaa

bu sıtedekı dr ıbrahım bey ın bana atmıs oldugu msj hormon test sonuclarına göre ıkı ay önce yazmıstım ancak cvp vermıs Yaşınıza göre FSH hormonunuz beklediğimizin biraz üzerinde çıkmış. 2 yıldır gebelik olmadığına göre kullanmış olduğunuz klomifen ilacının size gebe kalamkta bir üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. Size önerim öncelikle bir rahim filmi çektirip tüplerinize baktırmanız. Sonrasında bizim gibi üreme tıbbı alanında uzmanlaşmış bir hekime başvurarak muayene olmanızı ve yumurtalık rezervinize baktırmanızı öneririm. Tüm tetkiklerinizi de yanınızda getirebilirseniz neden 2 yıldır gebe kalamadığınız konusuna açıklık getirebiliriz.

kızım bı gıt gebelık testı al bakalım yenı cıkacak mı neden kımyasal gecıresnkı anlamıorm rahm fılmı cektrdınn netıcede sıkıntı yok

ayrııccaa bu folık asııtıı saglıklı gebelık gecırmee amacıyla kullanmıomuyuzz sen bunu 3 aydır kullanıosun bır kere kımyasallda gecırdın sımdı ıkıncı den şüphelenıosun neden acaba unut su kımyasalı

kızım bı gıt gebelık testı al bakalım yenı cıkacak mı neden kımyasal gecıresnkı anlamıorm rahm fılmı cektrdınn netıcede sıkıntı yok
test alsam ne olacak geçen ay da test yap dediniz yaptım pozitif, git kan ver dediniz,verdim pozitif, sonra bebiş uçtu gittiiii
olan monteye olduuu Allah yaşatmasın bernuşum ama kimyasal yaşamış olan birinin psikolojisi farklı işlemeye başlıyor....
hiç gebe kalamayacakmış da her ay aynı şeyi yaşayacakmış gibi hissediyor, Allahım düşmanıma yaşatmasın, kolay olmuyor

folik sadece bebiş için tatlım bebiş olursa sağlıklı gelişsin omurları diye....

aspirin kullanıyor bazıları bu kimyasal olmaması için mi kullanıyorlar aspirini kızlar kandaki pıhtılaşma için falan deniyor ya? bilginiz var mı?

canım tüp bebek tedavisi sırasında hayıt suyu yada aslan paençesi içilebiliyor mu?
dr a sordum takviye alıyorsun kullanmasan daha iyi olur dedi.hayıt bana ters etki yapıyor zaten onu kullanamıyorum...aslan pençesinide arada çay içmek gibi içsemmi diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum...

aspirin kullanıyor bazıları bu kimyasal olmaması için mi kullanıyorlar aspirini kızlar kandaki pıhtılaşma için falan deniyor ya? bilginiz var mı?
Ben ilk bebeğimi kaybettiğim için pıhtılaşma ihtimali olabilir dendi. O yüzden şimdi coraspin kullanıyorum canım.

folik sadece bebiş için tatlım bebiş olursa sağlıklı gelişsin omurları diye....
ama pek bı fayda etmıo anlasılann kımyasall oldugunaa göre bebışş kımyasalla dönsurse saglık acısından ğekde olan la ölene care yok demekkı cnm testı nıye dıoruz bızz ne var ne yok bak dıye böle için içini yese daha mı iyi ne oldugunu anla hem bunu kafana sen cok taktın ıkı aydırr ya kımyasal olursa dedın bnm panık atak sana gectı bu konuda senı anlamaya calısıyorum zor bır durum evet ama bunu unutcaksın öncelıkle kımyasal dıye bısey yok tamamm mı bak bununda öönune gecmen lazım eger gercekdenn kımyasal gecırıosan bunuda bılmelısın ve artık doktora gıt o salak doktor gıt olcak uc ay dıo ama ıkı kere kımyasal olursa var bı problem demektır gıt ve bunun önüne gec demekkı döllenme oluyor fakat baska bı b..luk var bu ıste

Ben ilk bebeğimi kaybettiğim için pıhtılaşma ihtimali olabilir dendi. O yüzden şimdi coraspin kullanıyorum canım.
benim aspirin alerjim var hatta doktor ileride corasprin yazarsam unutup uyar beni demişti,ben de yıllar önceydi ben şu an kullanmayı göze alabilirim demiştim, kullansam mı acaba

montecim hep dedik ya hayırlısı olsun gelirsede hemen gelsin bekletmesin diye...regl zamanında olmak bile en büyük lutuf en azından bir düzenin olduğu kanıtı...bu ay çalışmalara ve kürlere devam yeni ay yeni umut hadi bakalım...Hayırlısı olsun yeterki.........

benim aspirin alerjim var hatta doktor ileride corasprin yazarsam unutup uyar beni demişti,ben de yıllar önceydi ben şu an kullanmayı göze alabilirim demiştim, kullansam mı acaba
canımcım dr a gidersen ve kimyasal değilse bebiş tutunmaya çalışıyor ise destekleyici iğne ve progestan verir...ama evet insana her ay aynısı başına gelecekmiş gibi korku veriyor bu durum...en iyisi ev testi gene...

He heeeey sırada ben varım benim ki de gümbür gümbür geliyor belli tüm işaretler bu yönde,bekliyoruz bakalım.Canım benim hiç sektirmez gününü hiçççç.Üzülme Montecim en alt sırayı sana kaptırmam :)

pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için test yaptırmalısın canım..yani üstelik aspirin dokunuyorsa daha fazla zararı olması sana...

kız gelmedimi reglin listeye eklemişsin bende regl oldun sandım :)))

Sevgili no_name_ 'm .Bugün soğan kürü bitti ve ben bugün hiiiiç üşenmedim kalktım teeee Kızılay'a gittim.3 aktar gezim.Sonunda Mecitefendi Hayıt suyu,Aslan Pençesi ve çörek otu aldım.Bal,arı sütü poleni zaten almıştım.
Şimdi ben ne yapayım bacım?Hemen kullanmaya başlayayım mı?Adeti bekleyeyim mi?Bunların hepsi bir arada kullanılır mı?

hemen başlayabilirsin istersen adeti de bekleyebilirsin tatlım, şifa olsun inşallah, bak nasıl düzene sokacak hormonlarını Allahın izni ile...hayıtı sabah akşam içtim ben aç karna,aslanpençesini de akşamları yemekten sonra, aslan pençesi 1 bardak su ile 5 dk ağzı kapalı kaynatılıp içilecek, hayıtta da üstünde ölçü yazar ben su bardağının 1/4 üne hayıt üstüne su koyup içtim....adetten itibaren her sabah da çörekotu-bal-tarçın göz kararı karıştırıp aç karna 1 çay kaşığı yedim ben ağızda çiğnenip yenecek, yumurta çatlayana kadar yenilecek bu, sonra ara verilecek, arı sütü bal poleni her gün sabah akşam 1 ölçek yedik eşimle..kürler bitti benimde, pazartesi aktara gidip yeniden alıp başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…