haklısın tatlım yaşayan anlar ancak,Rabbim yaşatmasın kimseye,bugün kaçtı yarın ve pazar doktorum olmuyor, en iyisi yarın sabah sökülmemiş olursa ev testsi deneyeyim bi daha, beterin beteri var dış gebelik olmasın da,buna da razıyım artık ne yapayımcanımcım dr a gidersen ve kimyasal değilse bebiş tutunmaya çalışıyor ise destekleyici iğne ve progestan verir...ama evet insana her ay aynısı başına gelecekmiş gibi korku veriyor bu durum...en iyisi ev testi gene...
yek yeeeaaaa vermem listenin sonundaki yerimi, git hamiş kal hemen,kaptırmam sıramıııHe heeeey sırada ben varımbenim ki de gümbür gümbür geliyor belli tüm işaretler bu yönde,bekliyoruz bakalım.Canım benim hiç sektirmez gününü hiçççç.Üzülme Montecim en alt sırayı sana kaptırmam :)
bebeğim kahverengi lekelenme ve peçeteye silince pembelik var,sökülemedi henüz,kimyasal kaygısı yaşattı banakız gelmedimi reglin listeye eklemişsin bende regl oldun sandım :)))
o da doğru,ne kadar istemesem de doktor yolları taştan, ah kimyasal sen çıkardın beni baştanpıhtılaşma olup olmadığını anlamak için test yaptırmalısın canım..yani üstelik aspirin dokunuyorsa daha fazla zararı olması sana...
az önce işle ilgili bir konuda bir vatandaşla tartıştım. müdürüme anlattım. o da çok sinirlendi. şahsa dava açalım diyor ben dava açılmasını istemiyorum. şahıs çok ceza alır.normalde insanlarla polemiğe girmeyen tartışmayı sevmeyen bir yapım var. beni sinir etti. hormonlarımı alt üst etti. şimdi hormon iğnesi de kullanıyorum. bu akşam iğnem yok. ama fsh ım uçmuş olabilir. bu ayki tedavi inşallah güme gitmez. sence ne yapayım? birşey almayayım mı yoksa hayıt aslan pençesi içeyim mi?dr a sordum takviye alıyorsun kullanmasan daha iyi olur dedi.hayıt bana ters etki yapıyor zaten onu kullanamıyorum...aslan pençesinide arada çay içmek gibi içsemmi diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum...
ne zamana kadar kullanmak gerekiyor yazmış mı? özellikle çörekotu yağını?
tamam tatlım çörekotu riskli diye biliyorum bi yanlış yapmayayımCanım şuan soğan kürünü yapıyorum 8. günüm.. Pazartesi yada Salı günü sipariş vercem.. Büyük bir ihtimalle Çarşamba elimde olur. Bakar sana haber veririm..
Hadi bakalım o zaman büyük kapışma başlıyoryek yeeeaaaa vermem listenin sonundaki yerimi, git hamiş kal hemen,kaptırmam sıramııı
bebeğim kahverengi lekelenme ve peçeteye silince pembelik var,sökülemedi henüz,kimyasal kaygısı yaşattı bana
Ben bunları bir yere yazayım bari :)hemen başlayabilirsin istersen adeti de bekleyebilirsin tatlım, şifa olsun inşallah, bak nasıl düzene sokacak hormonlarını Allahın izni ile...hayıtı sabah akşam içtim ben aç karna,aslanpençesini de akşamları yemekten sonra, aslan pençesi 1 bardak su ile 5 dk ağzı kapalı kaynatılıp içilecek, hayıtta da üstünde ölçü yazar ben su bardağının 1/4 üne hayıt üstüne su koyup içtim....adetten itibaren her sabah da çörekotu-bal-tarçın göz kararı karıştırıp aç karna 1 çay kaşığı yedim ben ağızda çiğnenip yenecek, yumurta çatlayana kadar yenilecek bu, sonra ara verilecek, arı sütü bal poleni her gün sabah akşam 1 ölçek yedik eşimle..kürler bitti benimde, pazartesi aktara gidip yeniden alıp başlayacağım
kız deli misin nesin ne kapışacan, inşallah hamiş kal da uzak dur listenin altından....Hadi bakalım o zaman büyük kapışma başlıyor
Yok be tatlışım bütün belirtiler o kadar net ki,deliliğe vuruyorum işte yoksa kafayı yerim :)kız deli misin nesin ne kapışacan, inşallah hamiş kal da uzak dur listenin altından....
saol birtanem Allah razı olsun, hep olucakmış ve bir bozukluk varmış psikolojisine girdim birden...sanki her ay kimyasal yaşayıp hiç hamile kalamayacakmışım gibi bi korku kapladı içimiyok canım o hep olmuyor inan ben yaşadığımda çok araştırdım bunun senin yumurtayla alakası yüzde 20 gerisi ya spermde yada döllenme aşamasında en ufak milimlik bir hatada vücut döllenmeden atıyormuş yani Allah ın işi ne büyükki hem onu hem seni riske atmıyor.Bunu çoğu kadın yaşarmış ama biz acele edip test yapınca görüyoruz bazıları regli geç geldip sökülemiyor sanıyormuş.Benim silik deil bariz koyuydu o derece ama 3 ay sonra tutundu Allah ın izniyle rahat ol canım sıkma o güzel canını kalbini.......
biliyorum canım ben de öyleee,hayat akıllı insanların kaldıramayacağı kadar çetrefilli,ben de deliliğe vuruyorum çoğu zaman,yaşasın delilikYok be tatlışım bütün belirtiler o kadar net ki,deliliğe vuruyorum işte yoksa kafayı yerim :)
Allah korusun canım benim..iyi düşünelim iyi şeyler gelsin başımıza...en iyisi öyle..yarın sabah olmazsa bir ev testi yapabilirsin..haklısın tatlım yaşayan anlar ancak,Rabbim yaşatmasın kimseye,bugün kaçtı yarın ve pazar doktorum olmuyor, en iyisi yarın sabah sökülmemiş olursa ev testsi deneyeyim bi daha, beterin beteri var dış gebelik olmasın da,buna da razıyım artık ne yapayım
hiç duymadım canım ben zencefili, duysam da yanaşmam zehir gibi acı o zencefil diye biliyorumKızlar dün akşamda sormuştum. Sabah Akşam bir yemek kaşığı aç karnına sıkılmış taze zencefil suyu da hormonları düzenliyormuş.. Varmı bilgisi ilgisi olan
iğne yapıyorsun değil mi) gonal f mi puregon mu...canım tedavin başlamış takviye alma artık...ne aslan pençesi ne de hayıt...onların birbiriyle etkileşimi bilinmiyor ...yarar beklerken zarar görmeyelim nacizane tavsiyem...az önce işle ilgili bir konuda bir vatandaşla tartıştım. müdürüme anlattım. o da çok sinirlendi. şahsa dava açalım diyor ben dava açılmasını istemiyorum. şahıs çok ceza alır.normalde insanlarla polemiğe girmeyen tartışmayı sevmeyen bir yapım var. beni sinir etti. hormonlarımı alt üst etti. şimdi hormon iğnesi de kullanıyorum. bu akşam iğnem yok. ama fsh ım uçmuş olabilir. bu ayki tedavi inşallah güme gitmez. sence ne yapayım? birşey almayayım mı yoksa hayıt aslan pençesi içeyim mi?
tamam canım öyle yapayım,çok saolAllah korusun canım benim..iyi düşünelim iyi şeyler gelsin başımıza...en iyisi öyle..yarın sabah olmazsa bir ev testi yapabilirsin..
bu zencefil her şeye iyi geliyor ama hormonlarla ilgili kısmından inan bilgim yok..Kızlar dün akşamda sormuştum. Sabah Akşam bir yemek kaşığı aç karnına sıkılmış taze zencefil suyu da hormonları düzenliyormuş.. Varmı bilgisi ilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?