Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

haklısın tatlım yaşayan anlar ancak,Rabbim yaşatmasın kimseye,bugün kaçtı yarın ve pazar doktorum olmuyor, en iyisi yarın sabah sökülmemiş olursa ev testsi deneyeyim bi daha, beterin beteri var dış gebelik olmasın da,buna da razıyım artık ne yapayım

yek yeeeaaaa vermem listenin sonundaki yerimi, git hamiş kal hemen,kaptırmam sıramııı

dr a sordum takviye alıyorsun kullanmasan daha iyi olur dedi.hayıt bana ters etki yapıyor zaten onu kullanamıyorum...aslan pençesinide arada çay içmek gibi içsemmi diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum...
az önce işle ilgili bir konuda bir vatandaşla tartıştım. müdürüme anlattım. o da çok sinirlendi. şahsa dava açalım diyor ben dava açılmasını istemiyorum. şahıs çok ceza alır.normalde insanlarla polemiğe girmeyen tartışmayı sevmeyen bir yapım var. beni sinir etti. hormonlarımı alt üst etti. şimdi hormon iğnesi de kullanıyorum. bu akşam iğnem yok. ama fsh ım uçmuş olabilir. bu ayki tedavi inşallah güme gitmez. sence ne yapayım? birşey almayayım mı yoksa hayıt aslan pençesi içeyim mi?

Canım şuan soğan kürünü yapıyorum 8. günüm.. Pazartesi yada Salı günü sipariş vercem.. Büyük bir ihtimalle Çarşamba elimde olur. Bakar sana haber veririm..
tamam tatlım çörekotu riskli diye biliyorum bi yanlış yapmayayım

bebeğim kahverengi lekelenme ve peçeteye silince pembelik var,sökülemedi henüz,kimyasal kaygısı yaşattı bana

yok canım o hep olmuyor inan ben yaşadığımda çok araştırdım bunun senin yumurtayla alakası yüzde 20 gerisi ya spermde yada döllenme aşamasında en ufak milimlik bir hatada vücut döllenmeden atıyormuş yani Allah ın işi ne büyükki hem onu hem seni riske atmıyor.Bunu çoğu kadın yaşarmış ama biz acele edip test yapınca görüyoruz bazıları regli geç geldip sökülemiyor sanıyormuş.Benim silik deil bariz koyuydu o derece ama 3 ay sonra tutundu Allah ın izniyle rahat ol canım sıkma o güzel canını kalbini.......

Ben bunları bir yere yazayım bari :)

saol birtanem Allah razı olsun, hep olucakmış ve bir bozukluk varmış psikolojisine girdim birden...sanki her ay kimyasal yaşayıp hiç hamile kalamayacakmışım gibi bi korku kapladı içimi

Kızlar dün akşamda sormuştum. Sabah Akşam bir yemek kaşığı aç karnına sıkılmış taze zencefil suyu da hormonları düzenliyormuş.. Varmı bilgisi ilgisi olan

Allah korusun canım benim..iyi düşünelim iyi şeyler gelsin başımıza...en iyisi öyle..yarın sabah olmazsa bir ev testi yapabilirsin..

Kızlar dün akşamda sormuştum. Sabah Akşam bir yemek kaşığı aç karnına sıkılmış taze zencefil suyu da hormonları düzenliyormuş.. Varmı bilgisi ilgisi olan
hiç duymadım canım ben zencefili, duysam da yanaşmam zehir gibi acı o zencefil diye biliyorum

iğne yapıyorsun değil mi) gonal f mi puregon mu...canım tedavin başlamış takviye alma artık...ne aslan pençesi ne de hayıt...onların birbiriyle etkileşimi bilinmiyor ...yarar beklerken zarar görmeyelim nacizane tavsiyem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…