saol birtanem Allah razı olsun, hep olucakmış ve bir bozukluk varmış psikolojisine girdim birden...sanki her ay kimyasal yaşayıp hiç hamile kalamayacakmışım gibi bi korku kapladı içimi
kesin hormonlarım alt üst olmuştur. merional kullanıyorum.iğne yapıyorsun değil mi) gonal f mi puregon mu...canım tedavin başlamış takviye alma artık...ne aslan pençesi ne de hayıt...onların birbiriyle etkileşimi bilinmiyor ...yarar beklerken zarar görmeyelim nacizane tavsiyem...
o da doğru doktor da demişti en azından hamile kalabiliyorsun diye,bu da iyiymiş yaniben mutlu bile olmuştum ayyy dedim işaret verdi yani ben hamile kalma aşamasına kadar geliyorum dedimiiiha bozulmadımmı biraz şoke oldum tabi ama sonrasında bunları düşünerek bu zamana geldim bundada çıkınca kana gidene kadar tuhaf oldum stres oldum ama geçti
bilmem netten buldum ben de erkeğe benzetiyorum :) ben erkek isterim ama içime çook kız doğuyor hep bi kızım olacak diyorum,oje süreceğim kırmızı kırmızı tırnaklarınamontecim profil fotondaki kızmı erkekmi erkeğe benzettim ama
takviye olarak sadece arı sütü ve incir kullanıyorum. yumurta belli bir büyüklüğe gelene kadar incirin bir zararı olmuyormuş. birkaç gün önce kaan beyin bir hastasıyla yazıştım. o söyledi.iğne yapıyorsun değil mi) gonal f mi puregon mu...canım tedavin başlamış takviye alma artık...ne aslan pençesi ne de hayıt...onların birbiriyle etkileşimi bilinmiyor ...yarar beklerken zarar görmeyelim nacizane tavsiyem...
bilmem netten buldum ben de erkeğe benzetiyorum :) ben erkek isterim ama içime çook kız doğuyor hep bi kızım olacak diyorum,oje süreceğim kırmızı kırmızı tırnaklarına
Aynen öyle hayat çooook üzülünecek kadar uzun değil.Sahip olamadıklarımıza üzüleceğimize sahip olduklarımıza sevinmemiz gerek bence.Ne yapalım,elimizden geleni yapar,gerisini Allah'a bırakırız.Elimizden geleni yaparız,ileride şunu da yapsaydım bunu da yapsaydım diye kendimizi yemeyiz.Allah ''hayırlı'' ise versin.Vardır onun bir bildiği inan.biliyorum canım ben de öyleee,hayat akıllı insanların kaldıramayacağı kadar çetrefilli,ben de deliliğe vuruyorum çoğu zaman,yaşasın delilik
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım,sağlıklı olsun da inşallahvalla aynen oje kolleksiyonum var 30 küsür vardır :)) kokoş yapıcam kendim gibi onuda herkes diyor kızın olursa yandı diye.... ama benimde kızım olmaz sanıyorum hep ne bilim hep oğlum olucak gibi hissediyorum eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı olsunda ayırmıyorum oğluma kafadar gelir işte :))) ama herkes gibi hani buda farklı olsa mutlu olurum erkekte olsa yine mutlu olurum ikisinede yani.
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım,sağlıklı olsun da inşallah
tabii tabii o iğneler insanı insanlıktan çıkarıyor gerçekten... sakin olmaya çalış... arı sütü bal polen varsa devam et diğerlerini kullanma derim.birde incir prolaktin yüksek değilse tabiii..çok faydalı...ha birde nar...nar da rahim için çok iy...kesin hormonlarım alt üst olmuştur. merional kullanıyorum.
süppersin ve sendeki bu olumlu gelişmeyi keyifle izliyorum canım,maşallah hiç bozma moralini, ve inan gelecek bebişin,bunu çok güçlü hissediyorum sabırla ve istikrarlı ilerliyorsun maşallahAynen öyle hayat çooook üzülünecek kadar uzun değil.Sahip olamadıklarımıza üzüleceğimize sahip olduklarımıza sevinmemiz gerek bence.Ne yapalım,elimizden geleni yapar,gerisini Allah'a bırakırız.Elimizden geleni yaparız,ileride şunu da yapsaydım bunu da yapsaydım diye kendimizi yemeyiz.Allah ''hayırlı'' ise versin.Vardır onun bir bildiği inan.
Çok yakın bir aile dostumuz vardı çocukları olmuyordu,hep anlatırdı.Ben çok küçüktüm o zaman anlamazdım.Anlamadığım şeyi yıllar sonra yaşayacağımı kim bilebilirdi ki di mi.Neyse...Derdi ki;''Ben hayatımda Allah'a hep şöyle dua ettim.Allah'ım bana hayırlı bir iş,hayırlı bir eş,hayırlı bir evlat ver.Allah bana çok iyi bir iş verdi,işimde yükseldim çok iyi yerlere geldim.Allah bana çok çok hayırlı bir eş verdi.100 kere dünyaya gelsem yine onunla evlenirim ammaaa Allah bana evlat vermedi.Demek ki evladım hayırlı olmayacaktı...''karı koca emekliliklerinde çok güzel bir sahil kasabasına yerleştiler,orada birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yaşıyorlar.Herhalde 40 yıldan fazladır evliler.
Demem o ki,biz yapalım gerisini akışına bırakalım bebeğim.Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür ...
okumadan yazmışım...kuusuruma bakma...aynen bunlara devam...kaliteli yumurtaların olsun inşalahhhhtakviye olarak sadece arı sütü ve incir kullanıyorum. yumurta belli bir büyüklüğe gelene kadar incirin bir zararı olmuyormuş. birkaç gün önce kaan beyin bir hastasıyla yazıştım. o söyledi.
Senin sayende canım,beni sen toparladın,ve sonrasında diğer arkadaşlarım,sağol,sağolun.Sende öyle ol.Sende çok güçlü bir kadınsın bende bunu hissediyorum.Hayatta ölümden başka herşeye çare var.süppersin ve sendeki bu olumlu gelişmeyi keyifle izliyorum canım,maşallah hiç bozma moralini, ve inan gelecek bebişin,bunu çok güçlü hissediyorum sabırla ve istikrarlı ilerliyorsun maşallah
valla öyle canım vicdanlı dr lardan sanırım sağolsunn yıkmadan söylemiş gerçekleri bana bir dr demiştiki sen çocuğun olacağınımı sanıryorsun şimdi karşısına geçmek istiyorum nasıl ağlamıştım nasıl depresyona girmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?