canımsın, ve doğru yoldasın, inşallah tez zamanda kavuş bebişineSenin sayende canım,beni sen toparladın,ve sonrasında diğer arkadaşlarım,sağol,sağolun.Sende öyle ol.Sende çok güçlü bir kadınsın bende bunu hissediyorum.Hayatta ölümden başka herşeye çare var.
Canım yaptım yine aynı değişiklik yok ama dün açık kahve tortu gibi bişey geldi sonra yine gelen giden yokSen ne drumdasın canım ben işlerden kimseyi takip edemedim kaç gündür?? yaptırdın mı test fln?
dr ıbrahım beymı banada cvp atmıskızlar burdan bir dr a yazmışım cevap yazmış
inşallah canım cuma günü hürmetineBir umutluyum bugün sormayın :) 24 ocakta kursağımda kalmaz ins
Bu ay çok hamiş olcak gibi bir his var içimde.
Rabbim mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip etsin tez zamanda Anne olmayı bize inşallah...
Aminnnnnn
zıplayan hormonlarım için sence ne yapayım? bugün iğnem yok. ama hormonlarım alt üst oldu.okumadan yazmışım...kuusuruma bakma...aynen bunlara devam...kaliteli yumurtaların olsun inşalahhhh
bende hormon tahlıllerımı ıkı senedır korunmadgmı yazmıstım ıkı ay önce bana anca cvp atmıs cv bu Yaşınıza göre FSH hormonunuz beklediğimizin biraz üzerinde çıkmış. 2 yıldır gebelik olmadığına göre kullanmış olduğunuz klomifen ilacının size gebe kalamkta bir üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. Size önerim öncelikle bir rahim filmi çektirip tüplerinize baktırmanız. Sonrasında bizim gibi üreme tıbbı alanında uzmanlaşmış bir hekime başvurarak muayene olmanızı ve yumurtalık rezervinize baktırmanızı öneririm. Tüm tetkiklerinizi de yanınızda getirebilirseniz neden 2 yıldır gebe kalamadığınız konusuna açıklık getirebiliriz.evet canım halil ibrahim tekin
bır gunde bısey olmaz tatlım relax ol sakınlestırıcı bısey ıc olmadı yalandan gülümsee abak gör iliklerıne kdr gevsiceksnzıplayan hormonlarım için sence ne yapayım? bugün iğnem yok. ama hormonlarım alt üst oldu.
şu an heyheylerim gitti.ama öğleden önce pik yapmıştı. tabi hormonlarda.. iş hayatı da zor stressss... akşam birde spor yaptım mı stresin s si kalmaz bende. ama yine de sabahtan hormonlar uçtu.eşime anlattım. şahsa o da çok sinirlendi. yaptığın işi değiştir diyor. ama değiştirebilmem çok zor....bır gunde bısey olmaz tatlım relax ol sakınlestırıcı bısey ıc olmadı yalandan gülümsee abak gör iliklerıne kdr gevsiceksn
sınırlenme tatlımm öküz cok etraftaa napcan yalandan güll her sınırlendıgınde bırde derın neefes alıcaksınn cok etkılı bende magaza müdürüydüm uc ay öncesıne kdr türlü türlü ınsanlarla karsılasıodumm cınlerm hep tepemdeydıı aynı bu taktgı uyguluodmşu an heyheylerim gitti.ama öğleden önce pik yapmıştı. tabi hormonlarda.. iş hayatı da zor stressss... akşam birde spor yaptım mı stresin s si kalmaz bende. ama yine de sabahtan hormonlar uçtu.eşime anlattım. şahsa o da çok sinirlendi. yaptığın işi değiştir diyor. ama değiştirebilmem çok zor....
hahaaa güldürdün beni allahta seni güldürsün. normalde tatrışmayı sevmeyen bir yapım var. iş hayatımda kolay sinirlenmem. sinirlendim mi de iyi sinirleniyorum. o şahısta o kadar kavgacı bir tipti ki.. zaten dava etsem çok ağır bir ceza alır. ama kimseyle uğraşmaya gerek yok. şu an sakinleştim. sinirlerim geçti.sınırlenme tatlımm öküz cok etraftaa napcan yalandan güll her sınırlendıgınde bırde derın neefes alıcaksınn cok etkılı bende magaza müdürüydüm uc ay öncesıne kdr türlü türlü ınsanlarla karsılasıodumm cınlerm hep tepemdeydıı aynı bu taktgı uyguluodm
bunu ne için okuyoruz?Sabah-aksam 7 defa, : " Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm " okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir
'' Allah-u (Teala) bana yeter. O'ndan başka ilah yoktur.Ben sadece O'na güvenip dayanırım. O yüce Arş'ın Sahibidir. ''
kişi kendinin psikoloğu olmalı sorunlu adam yüzünden hormonlarını zıplatma güzel düşün gülümse :)şu an heyheylerim gitti.ama öğleden önce pik yapmıştı. tabi hormonlarda.. iş hayatı da zor stressss... akşam birde spor yaptım mı stresin s si kalmaz bende. ama yine de sabahtan hormonlar uçtu.eşime anlattım. şahsa o da çok sinirlendi. yaptığın işi değiştir diyor. ama değiştirebilmem çok zor....
adamın dili güzel incitmeden telaşa vermeden söylüyorbende hormon tahlıllerımı ıkı senedır korunmadgmı yazmıstım ıkı ay önce bana anca cvp atmıs cv bu Yaşınıza göre FSH hormonunuz beklediğimizin biraz üzerinde çıkmış. 2 yıldır gebelik olmadığına göre kullanmış olduğunuz klomifen ilacının size gebe kalamkta bir üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. Size önerim öncelikle bir rahim filmi çektirip tüplerinize baktırmanız. Sonrasında bizim gibi üreme tıbbı alanında uzmanlaşmış bir hekime başvurarak muayene olmanızı ve yumurtalık rezervinize baktırmanızı öneririm. Tüm tetkiklerinizi de yanınızda getirebilirseniz neden 2 yıldır gebe kalamadığınız konusuna açıklık getirebiliriz.
bende aşırı bır sinirli insanım ssaman alevı gbı bırden parlarımm bırde sıgarayı bıraktım ıyıce delırıor m evdehahaaa güldürdün beni allahta seni güldürsün. normalde tatrışmayı sevmeyen bir yapım var. iş hayatımda kolay sinirlenmem. sinirlendim mi de iyi sinirleniyorum. o şahısta o kadar kavgacı bir tipti ki.. zaten dava etsem çok ağır bir ceza alır. ama kimseyle uğraşmaya gerek yok. şu an sakinleştim. sinirlerim geçti.
çok etkili dua diye biliyorum bakın araştırın sırrı büyükbunu ne için okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?