aynennnn sımdı tekrar yazdımm hsg cekıldıgmı bu aykı fsh degerımı bakalım ıkı ay snra tekrar cvp ataradamın dili güzel incitmeden telaşa vermeden söylüyor
cok etkılı bır duaa söyleleyım ben sıze mucızesı bol kenzul arş duası anlamını okuyunçok etkili dua diye biliyorum bakın araştırın sırrı büyük
evet bence o da sinir yapıyor. inşallah öğleden önce hormonlarım çok uçmamıştır. aman uçtuysada yapıcak bişey yok. bir dahaki tedaviyi beklerim artık.bende aşırı bır sinirli insanım ssaman alevı gbı bırden parlarımm bırde sıgarayı bıraktım ıyıce delırıor m evde
yaa baska bı ılac daha var adı neydı yumurta olusumu için daha etkılı yumısı olmayanlar ıcın verılıyor burda bı kızla tanıstım yumurta gelısmıodu o ılacı kullandı onbesgun sonra hamıle kaldıdr um banada klomen verdi.
bugün itibari ile tam 6 hafta oldu canım senin fasülyecan kaç haftalık oldu yerim onları ya :))))
canım yaaa zıplayan hormonlar ve sinirler için papatya çayı içebilirsin...sinirlere etkili..diğer iğnelerle etkileşimi yok...bunu dr a sormuştum çünkü...birde telkin et kendine..yumurtaların güzelce büyüdüğünü geliştiğini düşün...zıplayan hormonlarım için sence ne yapayım? bugün iğnem yok. ama hormonlarım alt üst oldu.
az önce çaycımıza sordum. papatya çayı yokmuş. Akşam gider gitmez papatya çayı yapayım kendime.canım yaaa zıplayan hormonlar ve sinirler için papatya çayı içebilirsin...sinirlere etkili..diğer iğnelerle etkileşimi yok...bunu dr a sormuştum çünkü...birde telkin et kendine..yumurtaların güzelce büyüdüğünü geliştiğini düşün...
bır arastrymmda bakm sana yazmm cnmmbiosteron muydu canım?
bana dediysen eğer evet dhea biesteronbiosteron muydu canım?
üşütmekten yada yumurta oluşumundan olabilir tatlım.kızlar sol tarafımda agrı varr kasıklarda nedn acaba sol tarafm hıc agrımazdı bnm 4,5 sefer zonklama grdı cıktı
al al aktarda gerçeğini al çiçek şeklinde olan...sallama olmasın :))az önce çaycımıza sordum. papatya çayı yokmuş. Akşam gider gitmez papatya çayı yapayım kendime.
ınfolıc mıs cnm ılacc yumurtası hıc olusmuyormus bunu kullanmıs 15 gun snra hamıle kalmıssüşütmekten yada yumurta oluşumundan olabilir tatlım.
bernuş demiş ya yumurtası gelişmeyen birine dr vermiş hamile kalmış.bana dediysen eğer evet dhea biesteron
hımmmmm demekkı etkısı kısıden kısıye degısıo klomenn bakalım ne etkısı yapıcak bnmde solum agrıo yaa anlamadm gttııı hc agrımazdı sol tarfmcanım ben onu kullandım. bir faydası olmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?