Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kaan beye gitmezden önce o ilacı kullanıyordum. kaan bey o ilacı bıraktırdı. kaan beyin dediğine göre o ilaç rezervi iyi olan kişilerde ve pcoslularda kullanılıyormuş. kaan o ilacın sana bir faydası olmaz, senin gibi rezervi düşük olan kişilerin biosteron kullanması gerekir dedi.

Aynen bende sizin durumunuzdayım kalp krizi geçirecektim bugün hormonlar napsın

no_name_ canıkom nerelerdesın sesın cıkmıyor
canım buralardayım yani sayfa açık ama bakamadım bayadır, gelen giden oldu, bu arada az önce çörekotu yağına başladım,1 saat kadar önce içtim, faydası oldu mu bilmem reglim söküldü sonrasında çok şükür gerginliğim gitti... şimdi ben bu ay ne yapsam sence aslan-hayıt devam mı,soğan suyu ile mi başlayayım?

bu ay incir de yiyecem ben, şu yumileri iyice büyüteceğim, bi de d vitamini ampul alayım diyorum, kızlar onu ekmeğe döküp yiyorduk di mi? haftada 1 ampul müydü? G gulbil10 sekerpancari bi yardımcı olur musunuz

Kızlar bende dhea kullanıyorum erken menopozum. şuanlık etkisi en azından eşimle olan cinsel ilişkimdeki tüp problemlerim ortadan kalktı. doktor hergün birlikte olacaksınız demişti. bense içimden o nasıl olucak mümkün değil. ben erken menopoza girdikten snra o knuda bayağı sıkıntılarım olmştı yanma vb. şuan hergüneşimle birlikte oluyoruz 1 kutu bitti. bakalım inş güzel sonuçlar alırımda size yazarım buraya

bu arada bazı mesajlar bana görünmüyor o kadar okudum gülbilin neden hormonları fırlamış,yazdığı yazıyı ben göremedim merakta etmiştim hatta,şimdi arkadaş alıntılamış alıntıdan gördüm, benden cevap alamazsanız bana görünmemiştir mesajınız sistemsel bir şey sanırım

bebişim sen bırdaha doktora bı gıtsen dıyorummm bak bnm kafam yıne esecek gıdıcem belkıde adetın 3. gununu kacıma gıt bı baksın kac yumurta var nerde boyutu ne ona göre yap bıseyler

canım bana dr um kullandırdı. ampulu kırdım. enjektöre çektim. iğne kısmını çıkardım. ağzıma enjekte ettim. çok kötü bir tadı var. bence en iyi ve en kolay böyle alabilirsin. hemşirede aynı şeyi demişti bana. en kolay bu şekilde alabileceğimi dedi. çünkü yağlı birşey.

canım önce tahlil yaptır benimki vok düşüktü 6 cıktı doktorum bana haftada bir olucam sekilde 3 tane ampul verdi 2hafta ara ver tahlil yaptır tekrar ve d vitamini kalsiyum verdi onlara başla dedi rvet yağ gibi ekmeğe döküyosun yiyosun

evet montecim bence adetliyken bir yumurtalarına gidip baktır. ona göre dr un belik ilaç tedavisi verir yada sen ona göre bi kür uygularsın.

evet montecim bence adetliyken bir yumurtalarına gidip baktır. ona göre dr un belik ilaç tedavisi verir yada sen ona göre bi kür uygularsın.
yanı bende hep oonu dıyorum ne var ne yok baktırr fılm cektrdın sonuctaa ben gttm hemen dırek kontrol ettrdımm snde ettır cok ıhmal edıosun su doktor ısını

canlarım adetin 3.günü pazar olacak, doktor cmt pazar yok benim... bu ay da gitmeyeceğim,inat ettim

öğleden önce bir vatandaşla işle ilgili tartıştık. baya bir sinirlerimi yerinden zıplattı. müdürümde çok sinirlendi. dava açalım dedi. ben dava açma yanlısı değilim. çünkü şahıs çok ağır ceza alır. ama olan benim hormonlara oldu. fsh uçmuş olabilir. fsh nın uçması da bir yana montecim tedavim inşallah güme gitmez. benim derdim o tatlım.

yanı bende hep oonu dıyorum ne var ne yok baktırr fılm cektrdın sonuctaa ben gttm hemen dırek kontrol ettrdımm snde ettır cok ıhmal edıosun su doktor ısını
adam gelme dedi kuzum ne yapayım git dene dedi,deniyorum işte,yumi takibi yapmıyor benim doktor ya daha vasat birini bulup gidip duracam adam meşgul uğrşmıyor yumi takibiyle ben ne yapayım

başka doktorlar da fsh a falan takılıyor...

geçmiş olsun tatlımm,takmamaya çalış,hormonlar her şeyden önemli

kızlar benim adet günüm gitgide kısalıyor. sanırım bugün adetim bitti. 4 gün sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…