Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canımcım aile hekimliğinde ücretsiz d vitaminne bakıyorlarmış istersen önce bir kan ver,duruma göre başlarsın.çünkü bende bile sınırın az üstü çıkmış genede kullanayımmı kullanmayayımmı dr a soracağım...incir çoook faydalı...
sakinleşmişsindir..azıcıkta tatlı şeyler yersen kendine gelirsin :)))

şifa olsun herkese yarasın...

peki canım bi de bud-vit var ya damla gibi suya damlatılıp içilen o işe yarar mı?

kuzum vakit yok yaaa, o sebeple biri gelip ofiste bakıvereyim dese parası neyse veririm vallahi neyse iş yeri gergin zaten en son istifayı basıp bütün gün doktor doktor gezecem, o olacak :) d-vit suya damlatılanlardan içsem nasıl olur,zaten türkiyede bir çok kişide eksik bu vitamin alıvereyim işte,olmuyor mu öyle?

benimde 10,8 çıkmış.referans aralığı 9,4-59,1

tabiiki bu çok nazik fsh ımız herşeyden etkileniyor ama korkma bak bu ay daha iyi çıkacak :))

tamam canım ben enjektörle yapamam da ekmeğe damlatıp içeyim bari, kaç zamanda ne kadar kullanılacak?
aslında o tahlil sonucu çıkan eksiğe göre kullanılır. ama kaan bey bana 1 er hafta arayla 1 er ampul kullandırdı. yani 2 ampul kullandım tatlım.

tabiiki bu çok nazik fsh ımız herşeyden etkileniyor ama korkma bak bu ay daha iyi çıkacak :))
inşallah tatlım. stres hayatımızın bir parçası aslında. evde stresten kaçıyorsun bu defa karşında bir şahıs... bu sabah o kadar iyiydim ki.. neyse bunu da yaşayacağım varmış. biraz sonra gidince ilk yapacağım şey papatya çayı içmek olacak. yemek sonrasında da spor....

şimdi evet Türkiye de herkeste eksikmiş ama yüksek doz böbreklerde birikip Allah korusun böbrek yetmezliğine neden oluyormuş..
seni çok iyi anlıyorum işten izin almak inan deveye hendek atlatmaktan daha zor ama nasıl yapsan bilemedimkiii

ohhhh hep güzel şeyler

hanımlar ben pek takip edemedim bayağıda yazı yazılmış içimizde yumurta rezerv azlığı okup hamile kalan arkadaşlarımızdan var mı?

bu ara özellikle gergin iş yeri 10 dk geç bile girsem göze batabiliyor, 2.patron burada olmuyor genellikle o zaman rahat oluyoruz da 2.patron başımızda bu ara ve herhalde bir kaç ay daha burada olacak, o sebeple kıpırdamak istemiyorum, dediğim gibi çok geriliyorum zaten ayrılma fikrim de var o zaman daha rahat olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…