- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canımcım aile hekimliğinde ücretsiz d vitaminne bakıyorlarmış istersen önce bir kan ver,duruma göre başlarsın.çünkü bende bile sınırın az üstü çıkmış genede kullanayımmı kullanmayayımmı dr a soracağım...incir çoook faydalı...canım buralardayım yani sayfa açık ama bakamadım bayadır, gelen giden oldu, bu arada az önce çörekotu yağına başladım,1 saat kadar önce içtim, faydası oldu mu bilmem reglim söküldü sonrasında çok şükür gerginliğim gitti... şimdi ben bu ay ne yapsam sence aslan-hayıt devam mı,soğan suyu ile mi başlayayım?
bu ay incir de yiyecem ben, şu yumileri iyice büyüteceğim, bi de d vitamini ampul alayım diyorum, kızlar onu ekmeğe döküp yiyorduk di mi? haftada 1 ampul müydü? G gulbil10sekerpancari bi yardımcı olur musunuz
pazar olmazsa pazartesı gıt ayy baslıcam su ınadınaacanlarım adetin 3.günü pazar olacak, doktor cmt pazar yok benim... bu ay da gitmeyeceğim,inat ettim
şifa olsun herkese yarasın...Kızlar bende dhea kullanıyorum erken menopozum. şuanlık etkisi en azından eşimle olan cinsel ilişkimdeki tüp problemlerim ortadan kalktı. doktor hergün birlikte olacaksınız demişti. bense içimden o nasıl olucak mümkün değil. ben erken menopoza girdikten snra o knuda bayağı sıkıntılarım olmştı yanma vb. şuan hergüneşimle birlikte oluyoruz 1 kutu bitti. bakalım inş güzel sonuçlar alırımda size yazarım buraya
dogal kız o bnmkıde 4bucuk bes gun falan suruokızlar benim adet günüm gitgide kısalıyor. sanırım bugün adetim bitti. 4 gün sürdü.
peki canım bi de bud-vit var ya damla gibi suya damlatılıp içilen o işe yarar mı?canım bana dr um kullandırdı. ampulu kırdım. enjektöre çektim. iğne kısmını çıkardım. ağzıma enjekte ettim. çok kötü bir tadı var. bence en iyi ve en kolay böyle alabilirsin. hemşirede aynı şeyi demişti bana. en kolay bu şekilde alabileceğimi dedi. çünkü yağlı birşey.
onu ben kullanmadım. onunla ilgili bir bilgim yok. kaan beyin bana kullandığını kullan derim. Dvit3 oral ampulpeki canım bi de bud-vit var ya damla gibi suya damlatılıp içilen o işe yarar mı?
kuzum vakit yok yaaa, o sebeple biri gelip ofiste bakıvereyim dese parası neyse veririm vallahicanımcım aile hekimliğinde ücretsiz d vitaminne bakıyorlarmış istersen önce bir kan ver,duruma göre başlarsın.çünkü bende bile sınırın az üstü çıkmış genede kullanayımmı kullanmayayımmı dr a soracağım...incir çoook faydalı...
sakinleşmişsindir..azıcıkta tatlı şeyler yersen kendine gelirsin :)))
benimde 10,8 çıkmış.referans aralığı 9,4-59,1canım önce tahlil yaptır benimki vok düşüktü 6 cıktı doktorum bana haftada bir olucam sekilde 3 tane ampul verdi 2hafta ara ver tahlil yaptır tekrar ve d vitamini kalsiyum verdi onlara başla dedi rvet yağ gibi ekmeğe döküyosun yiyosun
tamam canım ben enjektörle yapamam da ekmeğe damlatıp içeyim bari, kaç zamanda ne kadar kullanılacak?onu ben kullanmadım. onunla ilgili bir bilgim yok. kaan beyin bana kullandığını kullan derim. Dvit3 oral ampul
tabiiki bu çok nazik fsh ımız herşeyden etkileniyor ama korkma bak bu ay daha iyi çıkacak :))öğleden önce bir vatandaşla işle ilgili tartıştık. baya bir sinirlerimi yerinden zıplattı. müdürümde çok sinirlendi. dava açalım dedi. ben dava açma yanlısı değilim. çünkü şahıs çok ağır ceza alır. ama olan benim hormonlara oldu. fsh uçmuş olabilir. fsh nın uçması da bir yana montecim tedavim inşallah güme gitmez. benim derdim o tatlım.
aslında o tahlil sonucu çıkan eksiğe göre kullanılır. ama kaan bey bana 1 er hafta arayla 1 er ampul kullandırdı. yani 2 ampul kullandım tatlım.tamam canım ben enjektörle yapamam da ekmeğe damlatıp içeyim bari, kaç zamanda ne kadar kullanılacak?
aynıyız ki...zamanında ve ilaç kullanmadan olmak bana yetiyor şimdilikkızlar benim adet günüm gitgide kısalıyor. sanırım bugün adetim bitti. 4 gün sürdü.
yaaa sonra bitti mi? ben sonsuza kadar kullanılacak sandım, okadarcık yaniaslında o tahlil sonucu çıkan eksiğe göre kullanılır. ama kaan bey bana 1 er hafta arayla 1 er ampul kullandırdı. yani 2 ampul kullandım tatlım.
inşallah tatlım. stres hayatımızın bir parçası aslında. evde stresten kaçıyorsun bu defa karşında bir şahıs... bu sabah o kadar iyiydim ki.. neyse bunu da yaşayacağım varmış. biraz sonra gidince ilk yapacağım şey papatya çayı içmek olacak. yemek sonrasında da spor....tabiiki bu çok nazik fsh ımız herşeyden etkileniyor ama korkma bak bu ay daha iyi çıkacak :))
şimdi evet Türkiye de herkeste eksikmiş ama yüksek doz böbreklerde birikip Allah korusun böbrek yetmezliğine neden oluyormuş..kuzum vakit yok yaaa, o sebeple biri gelip ofiste bakıvereyim dese parası neyse veririm vallahineyse iş yeri gergin zaten en son istifayı basıp bütün gün doktor doktor gezecem, o olacak :) d-vit suya damlatılanlardan içsem nasıl olur,zaten türkiyede bir çok kişide eksik bu vitamin alıvereyim işte,olmuyor mu öyle?
ohhhh hep güzel şeylerinşallah tatlım. stres hayatımızın bir parçası aslında. evde stresten kaçıyorsun bu defa karşında bir şahıs... bu sabah o kadar iyiydim ki.. neyse bunu da yaşayacağım varmış. biraz sonra gidince ilk yapacağım şey papatya çayı içmek olacak. yemek sonrasında da spor....
bana da yumurta oluşturabilmek canım. hamile kalsam ve doğum yapsam inan ki zerre kadar menapoz korkum olmaz.aynıyız ki...zamanında ve ilaç kullanmadan olmak bana yetiyor şimdilik
bu ara özellikle gergin iş yeri 10 dk geç bile girsem göze batabiliyor, 2.patron burada olmuyor genellikle o zaman rahat oluyoruz da 2.patron başımızda bu ara ve herhalde bir kaç ay daha burada olacak, o sebeple kıpırdamak istemiyorum, dediğim gibi çok geriliyorum zaten ayrılma fikrim de var o zaman daha rahat olur her şeyşimdi evet Türkiye de herkeste eksikmiş ama yüksek doz böbreklerde birikip Allah korusun böbrek yetmezliğine neden oluyormuş..
seni çok iyi anlıyorum işten izin almak inan deveye hendek atlatmaktan daha zor ama nasıl yapsan bilemedimkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?