- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canımcım şimdi menopozun da başka türlü dertleri var ama inan ona hiç değinmek istemiyorumbana da yumurta oluşturabilmek canım. hamile kalsam ve doğum yapsam inan ki zerre kadar menapoz korkum olmaz.
tabi ki de hayır. dr um özellikle dedi. bundan alıp kullanma. sadece bu kadar dedi. ben yazın kuruttuğum sebzeler var. onları pişiriyorum. onlar d vitaminince zengin. güneşte kurudukları için. bazen sabah kahvaltısında çok hafif kavuruyorum. yoğurdu artık kendim mayalıyorum. hazır yoğurt almıyorum.yaaa sonra bitti mi? ben sonsuza kadar kullanılacak sandım, okadarcık yani
çok çok iyi anladım.. o zaman ya dediğin gibi bu stresli ortamdan ayrılacaksın ya da dr cuğunun dediğini yapıp kürlere devam edip doğal yoldan denemeye devam.en iyisi de bu galiba...ama şu ovulasyon testini dene. hiç olmazsa yumileri kaçırmazsın :))bu ara özellikle gergin iş yeri 10 dk geç bile girsem göze batabiliyor, 2.patron burada olmuyor genellikle o zaman rahat oluyoruz da 2.patron başımızda bu ara ve herhalde bir kaç ay daha burada olacak, o sebeple kıpırdamak istemiyorum, dediğim gibi çok geriliyorum zaten ayrılma fikrim de var o zaman daha rahat olur her şey
bende yoğurdumu kendim yapıyorum, eşim çalıştığı çiftlikten süt getiriyor..misss gibi...pek dışardan yiyemiyorum artık...tabi ki de hayır. dr um özellikle dedi. bundan alıp kullanma. sadece bu kadar dedi. ben yazın kuruttuğum sebzeler var. onları pişiriyorum. onlar d vitaminince zengin. güneşte kurudukları için. bazen sabah kahvaltısında çok hafif kavuruyorum. yoğurdu artık kendim mayalıyorum. hazır yoğurt almıyorum.
evet tatlım ayrılana kadar kürler ve test ile devam ayrılsam zaten hemen 2. doktor araştırır genel kontolü asıl doktorumla yumi takibini 2.doktorumla sürdürürüm işte o zaman her testi de yaptırabilirim, doktordan kaçtığımdan değil de, işteki gergin durumlardan benim sorunum, bu ay da deneyip martta tam kontrole girebilirim halen ayrılamamış olursam buradançok çok iyi anladım.. o zaman ya dediğin gibi bu stresli ortamdan ayrılacaksın ya da dr cuğunun dediğini yapıp kürlere devam edip doğal yoldan denemeye devam.en iyisi de bu galiba...ama şu ovulasyon testini dene. hiç olmazsa yumileri kaçırmazsın :))
Aynı canım bizde tam 6 haftalık olduk çok şükür :) ne zaman bir dahaki kontrolün ?
canım kendini sıkışmış hissetme sen iyi kötü planını yapmışsın zaten..iş ve işte huzur da çok önemli.şimdi bu 2. patron yarın öbür gün gider huzura erersiniz..işinden olma bu yüzden.ama yok baktın devam ediyor gerginlik ihtiyaçta yoksa basarsın istifayı baksınlar başlarının çaresine...evet tatlım ayrılana kadar kürler ve test ile devam ayrılsam zaten hemen 2. doktor araştırır genel kontolü asıl doktorumla yumi takibini 2.doktorumla sürdürürüm işte o zaman her testi de yaptırabilirim, doktordan kaçtığımdan değil de, işteki gergin durumlardan benim sorunum, bu ay da deneyip martta tam kontrole girebilirim halen ayrılamamış olursam buradan
canımcım yaa ilk resimde sanki 3 çizgiBiri bana kafayı yemediğimi söylesin ben ikinci çizgiyi görmeye çalışırken sanki 3 çizgi var hahaha :)
aslında şu anki doktorum çok olumlu ve çok iyi olmadı müsait bi ara gidip tekrar bi konuşayım, ama o kadar umutlu ki benden kendi halime bırakıyor...ilaç vs vermiyor...bakacam artık bi hal çaresinecanım kendini sıkışmış hissetme sen iyi kötü planını yapmışsın zaten..iş ve işte huzur da çok önemli.şimdi bu 2. patron yarın öbür gün gider huzura erersiniz..işinden olma bu yüzden.ama yok baktın devam ediyor gerginlik ihtiyaçta yoksa basarsın istifayı baksınlar başlarının çaresine...
mart ayında falanda eğerki tabii bebiş gelmemiş olursa ki inşallah gelir tam teşekküllü bir hastane ve dr la yola devam edersin.daha profesyonelce olur,sen dahil hepimizin için rahat eder...
o zaman bu dr la yola devam et, yani doğal yoldan benden umutlu olduğunuzu biliyorum ama doğal yolu azıcık kısaltmak için hani takip etsek falan de, belki biz yumurtlamayı tam yakalayamıyoruz falan de...hayır diyeceğini hiç sanmıyorum.bu ay zaten haftasonuna denk geldi..önümüzdeki ay yapabilirsin...aslında şu anki doktorum çok olumlu ve çok iyi olmadı müsait bi ara gidip tekrar bi konuşayım, ama o kadar umutlu ki benden kendi halime bırakıyor...ilaç vs vermiyor...bakacam artık bi hal çaresine
evet tatlım ayrılana kadar kürler ve test ile devam ayrılsam zaten hemen 2. doktor araştırır genel kontolü asıl doktorumla yumi takibini 2.doktorumla sürdürürüm işte o zaman her testi de yaptırabilirim, doktordan kaçtığımdan değil de, işteki gergin durumlardan benim sorunum, bu ay da deneyip martta tam kontrole girebilirim halen ayrılamamış olursam buradan
o zaman bu dr la yola devam et, yani doğal yoldan benden umutlu olduğunuzu biliyorum ama doğal yolu azıcık kısaltmak için hani takip etsek falan de, belki biz yumurtlamayı tam yakalayamıyoruz falan de...hayır diyeceğini hiç sanmıyorum.bu ay zaten haftasonuna denk geldi..önümüzdeki ay yapabilirsin...
Bende de dün geldi kahverengi de değil böyle portakal tortusu gibi bir şey arada bi hala açık renk akıntı geliyor oda wc ye gidince iç çamaşırıma gelen bişey yok kafam allak bullak soğan suyumu getiriyor acaba testte çizgi yine var ama dünkinden daha açıkcanımcım sen kahverengi deyince ben ardının gelecek olduğunu anlamıştım inşallah oyalamaz kızı kimyasal düşüncesini unutur dedim gelmiş bak :)) sevindim çünkü o çok berbat bir bunalım gelmemesi ve kahverengi gelmesi ...neyyse sabırla beklicez hayırlısıyla umudumuzu :)
Yengem aradı sabah rüyasında beni görmüş kucağında tosun gibi bir erkek çocuğu vardı hamilemisin yoksa dedi bende yok yenge şuan bir şey dedim ne tuhaf 3 senedir bebeğimiz olsun diye herşey deniyorum ve kimse bilmiyor hatta soranlara düşünmüyoruz diyorum içim acısada. ..bende uyumuşum rüyamda anneannemin evini gördüm köydeki evini...kız olursa anneannemin ismi olan asya olacak hayırlara vesile olsun inşallah.....
HAYIRLARA ÇIKSIN İNŞALLAHbende uyumuşum rüyamda anneannemin evini gördüm köydeki evini...kız olursa anneannemin annesinin ismi olan asya olacak hayırlara vesile olsun inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?