Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yaaa sonra bitti mi? ben sonsuza kadar kullanılacak sandım, okadarcık yani
tabi ki de hayır. dr um özellikle dedi. bundan alıp kullanma. sadece bu kadar dedi. ben yazın kuruttuğum sebzeler var. onları pişiriyorum. onlar d vitaminince zengin. güneşte kurudukları için. bazen sabah kahvaltısında çok hafif kavuruyorum. yoğurdu artık kendim mayalıyorum. hazır yoğurt almıyorum.

çok çok iyi anladım.. o zaman ya dediğin gibi bu stresli ortamdan ayrılacaksın ya da dr cuğunun dediğini yapıp kürlere devam edip doğal yoldan denemeye devam.en iyisi de bu galiba...ama şu ovulasyon testini dene. hiç olmazsa yumileri kaçırmazsın :))

bende yoğurdumu kendim yapıyorum, eşim çalıştığı çiftlikten süt getiriyor..misss gibi...pek dışardan yiyemiyorum artık...

evet tatlım ayrılana kadar kürler ve test ile devam ayrılsam zaten hemen 2. doktor araştırır genel kontolü asıl doktorumla yumi takibini 2.doktorumla sürdürürüm işte o zaman her testi de yaptırabilirim, doktordan kaçtığımdan değil de, işteki gergin durumlardan benim sorunum, bu ay da deneyip martta tam kontrole girebilirim halen ayrılamamış olursam buradan

canım kendini sıkışmış hissetme sen iyi kötü planını yapmışsın zaten..iş ve işte huzur da çok önemli.şimdi bu 2. patron yarın öbür gün gider huzura erersiniz..işinden olma bu yüzden.ama yok baktın devam ediyor gerginlik ihtiyaçta yoksa basarsın istifayı baksınlar başlarının çaresine...
mart ayında falanda eğerki tabii bebiş gelmemiş olursa ki inşallah gelir tam teşekküllü bir hastane ve dr la yola devam edersin.daha profesyonelce olur,sen dahil hepimizin için rahat eder...

aslında şu anki doktorum çok olumlu ve çok iyi olmadı müsait bi ara gidip tekrar bi konuşayım, ama o kadar umutlu ki benden kendi halime bırakıyor...ilaç vs vermiyor...bakacam artık bi hal çaresine

aslında şu anki doktorum çok olumlu ve çok iyi olmadı müsait bi ara gidip tekrar bi konuşayım, ama o kadar umutlu ki benden kendi halime bırakıyor...ilaç vs vermiyor...bakacam artık bi hal çaresine
o zaman bu dr la yola devam et, yani doğal yoldan benden umutlu olduğunuzu biliyorum ama doğal yolu azıcık kısaltmak için hani takip etsek falan de, belki biz yumurtlamayı tam yakalayamıyoruz falan de...hayır diyeceğini hiç sanmıyorum.bu ay zaten haftasonuna denk geldi..önümüzdeki ay yapabilirsin...

canımcım sen kahverengi deyince ben ardının gelecek olduğunu anlamıştım inşallah oyalamaz kızı kimyasal düşüncesini unutur dedim gelmiş bak :)) sevindim çünkü o çok berbat bir bunalım gelmemesi ve kahverengi gelmesi ...neyyse sabırla beklicez hayırlısıyla umudumuzu :)

evet yumurta takibi çok önemli ben aylarca 25 günde bir regl oluyorum diye 12. gün çalışma oluyordu oysa benim 15 ve 16 imiş şok oldum geçen ay......

Bende de dün geldi kahverengi de değil böyle portakal tortusu gibi bir şey arada bi hala açık renk akıntı geliyor oda wc ye gidince iç çamaşırıma gelen bişey yok kafam allak bullak soğan suyumu getiriyor acaba testte çizgi yine var ama dünkinden daha açık

bende uyumuşum rüyamda anneannemin evini gördüm köydeki evini...kız olursa anneannemin ismi olan asya olacak hayırlara vesile olsun inşallah.....
Yengem aradı sabah rüyasında beni görmüş kucağında tosun gibi bir erkek çocuğu vardı hamilemisin yoksa dedi bende yok yenge şuan bir şey dedim ne tuhaf 3 senedir bebeğimiz olsun diye herşey deniyorum ve kimse bilmiyor hatta soranlara düşünmüyoruz diyorum içim acısada. ..

kızlar şimdi ben yarın tekrar atağa geçiyorum;

sabah akşam hayıt suyu devam
akşam aslanpençesi
sabah 1 çay kaşığı çörek otu yağı
sabahları 1 çay kaşığı çörekotu-bal-tarçın karışımı
sabah akşam arı sütü bal-polen
akşamları aç karna kuru incir-hurma
b ve d vitamini içeren folik plus
fındık-ceviz-badem karışımı
sabah akşam keçiboynuzu pekmezi-tahin karışımı

eveet aklınıza gelen varsa ekleyin listeye,bi el atın bana lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…