Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hayır olsun canım ya yakında gelecektir...bende hamile olmadan bir ay önce annem kuağıma gelinlikli bir bebek verdi kız bebek o ay regl oldum öbür ay hamileydim hayırlara gelsin rüyalarımız....

çok korkarak söylüyorumki bunu kimyasal mı acaba sökülemiyor gibi,işte burdan ancak tahmin yürütüyoruz..şimdi hafta sonu girdi dr da olmaz...hayırlısı inşallah...3 senedir beklediğiniz misafir belkide gelmiştir..
birde oğlan çocuk iyi haberdir :))

valla maşallah sen yap bunları, ikiz istemiyorsun biliyorum ama çifter çifter gelebilirler...

Bitanem çok aşırı yuklenmiyormusun bence çörekotu bal tarçın ve aslanpençesi yap diğerlerini arada kullan hayıtı bu ay yapma kuruyemisin zararı olmaz onuda ye

Aslında canım çarşamba ama ben cuma gidicem bi aksilik olmazsa.Hani gittiğimde azcık ucundan duyulsun kalp atışı sonra git gel yaptırmasın mercimek :) sen ne zaman gidiyorsun

Bende aslinda 25 inde p.tesi gidecektim ama 23 unde gitmeye karar verdim c.tesi günü. 23 ü eşimin doğum günü de :) minigimiz belki bize en güzel hediyeyi verir inşallah...

Bitanem çok aşırı yuklenmiyormusun bence çörekotu bal tarçın ve aslanpençesi yap diğerlerini arada kullan hayıtı bu ay yapma kuruyemisin zararı olmaz onuda ye
yaa çok mu yüklenmek olur sence, 3 aydır yiyorum zaten bunları, bi çörekotu yağını bugün eklemiştim

cok yuklenme belkıde bu yuzden regl sökülmesinde sıkıntı yasıyosun bebegım su bal tarcını 12 gunden fazla uzatma olurmu

akşam eve geçince dik bi şişe viskiyi kafaya bak 2 değil 4 çizgiyi nasıl görüyorsun şekerim,sen yeter ki iste
hem stres falan kalmaz, her şeyi unutursun
hahahaaa.... iyi güldürdün beni şekerim allahta seni güldürsün. ay aslında isterdim ama ben alkol kullanmıyorum ki tatlım. çok zorladım kendimi ama bi türlü içim almadı. ama sigara aklımdan hiç çıkmıyor ki...

canım ya sen hep gül inşallah, ah bi içebilsen koca baskısı falan kalmaz,evin içinde dört döndürürsün

işin şakası tabi, içmemek en güzeli, hamile kaldığımı öğrendiğim an yakacam bi sigara, yeter bu kadar deyip kutlama yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…