Yengem aradı sabah rüyasında beni görmüş kucağında tosun gibi bir erkek çocuğu vardı hamilemisin yoksa dedi bende yok yenge şuan bir şey dedim ne tuhaf 3 senedir bebeğimiz olsun diye herşey deniyorum ve kimse bilmiyor hatta soranlara düşünmüyoruz diyorum içim acısada. ..
çok korkarak söylüyorumki bunu kimyasal mı acaba sökülemiyor gibi,işte burdan ancak tahmin yürütüyoruz..şimdi hafta sonu girdi dr da olmaz...hayırlısı inşallah...3 senedir beklediğiniz misafir belkide gelmiştir..Bende de dün geldi kahverengi de değil böyle portakal tortusu gibi bir şey arada bi hala açık renk akıntı geliyor oda wc ye gidince iç çamaşırıma gelen bişey yok kafam allak bullak soğan suyumu getiriyor acaba testte çizgi yine var ama dünkinden daha açık
valla maşallah sen yap bunları, ikiz istemiyorsun biliyorum ama çifter çifter gelebilirler...kızlar şimdi ben yarın tekrar atağa geçiyorum;
sabah akşam hayıt suyu devam
akşam aslanpençesi
sabah 1 çay kaşığı çörek otu yağı
sabahları 1 çay kaşığı çörekotu-bal-tarçın karışımı
sabah akşam arı sütü bal-polen
akşamları aç karna kuru incir-hurma
b ve d vitamini içeren folik plus
fındık-ceviz-badem karışımı
sabah akşam keçiboynuzu pekmezi-tahin karışımı
eveet aklınıza gelen varsa ekleyin listeye,bi el atın bana lütfennnnn
Bitanem çok aşırı yuklenmiyormusun bence çörekotu bal tarçın ve aslanpençesi yap diğerlerini arada kullan hayıtı bu ay yapma kuruyemisin zararı olmaz onuda yekızlar şimdi ben yarın tekrar atağa geçiyorum;
akşam aslanpençesi
yavrum 3 aydır bunları yapıyorum zatenvalla maşallah sen yap bunları, ikiz istemiyorsun biliyorum ama çifter çifter gelebilirler...
Aslında canım çarşamba ama ben cuma gidicem bi aksilik olmazsa.Hani gittiğimde azcık ucundan duyulsun kalp atışı sonra git gel yaptırmasın mercimek :) sen ne zaman gidiyorsun
yaa çok mu yüklenmek olur sence, 3 aydır yiyorum zaten bunları, bi çörekotu yağını bugün eklemiştimBitanem çok aşırı yuklenmiyormusun bence çörekotu bal tarçın ve aslanpençesi yap diğerlerini arada kullan hayıtı bu ay yapma kuruyemisin zararı olmaz onuda ye
Vücut olayı ancak anlıyor olabilir mii...10 senedir korunan yumişler belkide bu kadar malzemeye artık hayır diyemeyecekyavrum 3 aydır bunları yapıyorum zaten
inşallah tatlım yaa, hayırlısı bakalım, bu ay görecez ne diyeceklerVücut olayı ancak anlıyor olabilir mii...10 senedir korunan yumişler belkide bu kadar malzemeye artık hayır diyemeyecek
canım o testten bana da yollar mısın? ben birden fazla çizgi hiç daha göremedim deBiri bana kafayı yemediğimi söylesin ben ikinci çizgiyi görmeye çalışırken sanki 3 çizgi var hahaha :)
akşam eve geçince dik bi şişe viskiyi kafaya bak 2 değil 4 çizgiyi nasıl görüyorsun şekerim,sen yeter ki istecanım o testten bana da yollar mısın? ben birden fazla çizgi hiç daha göremedim de
cok yuklenme belkıde bu yuzden regl sökülmesinde sıkıntı yasıyosun bebegım su bal tarcını 12 gunden fazla uzatma olurmukızlar şimdi ben yarın tekrar atağa geçiyorum;
akşam aslanpençesi
hahahaaa.... iyi güldürdün beni şekerim allahta seni güldürsün. ay aslında isterdim ama ben alkol kullanmıyorum ki tatlım. çok zorladım kendimi ama bi türlü içim almadı. ama sigara aklımdan hiç çıkmıyor ki...akşam eve geçince dik bi şişe viskiyi kafaya bak 2 değil 4 çizgiyi nasıl görüyorsun şekerim,sen yeter ki iste
hem stres falan kalmaz, her şeyi unutursun
olur canım ovulasyona kadar , sözcok yuklenme belkıde bu yuzden regl sökülmesinde sıkıntı yasıyosun bebegım su bal tarcını 12 gunden fazla uzatma olurmu
canım ya sen hep gül inşallah, ah bi içebilsen koca baskısı falan kalmaz,evin içinde dört döndürürsünhahahaaa.... iyi güldürdün beni şekerim allahta seni güldürsün. ay aslında isterdim ama ben alkol kullanmıyorum ki tatlım. çok zorladım kendimi ama bi türlü içim almadı. ama sigara aklımdan hiç çıkmıyor ki...
ama kuzum zaten hep yaptığımız şeyler değil mi ki bunlar?cok yuklenme belkıde bu yuzden regl sökülmesinde sıkıntı yasıyosun bebegım su bal tarcını 12 gunden fazla uzatma olurmu
kutlama şartbende o dediğini yumi oluşturduğum zaman transfer öncesi yapacağım.
benn hepsını yapmıorm sadece hayıt ve folık asıt bünyene yazık etmee bırdee yumurtlama gunune kdrdaa bal tarcın yapıorm ayrıca sen onları yıyıp ıcıosan senın prolaktın fırlar demedı demeama kuzum zaten hep yaptığımız şeyler değil mi ki bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?