Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben bunları hep yapıyordum zaten tatlım prolaktin fırlamadı...neyse az hafifleteyim listeyi o halde, incir-hurmayı çıkarayım bari

no_name_ 'm bende şöyle yapacağım; sabah hayıt suyu + arı sütü bal polen akşam hayıt suyu + arı sütü bal polen ve yemekten sonra aslan pençesi...Birde bu çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden ovulasyona kadar mı onu bilemedim?

Bende aynı düşüncedeyim hem kürler aynı anda birden fazla kullanılmaz diye biliyorum sırasıyla yap hepsini aynı anda yapma ben bir ay soğan suyu içtim yanında hiç bişey içmedim aslan pencesi yapıncada başka bir kür kullanmadım

evet canım aynen ovulasyonda bırakıyoruz

zaten soğan küründe hiç bir şey kullanılmıyor, ama hayıt -aslanpençesi bir içilebiliyor, saraçoğlundan onaylı

Siz goruyormusunuz diğer çizgileri yoksa banamı öyle geliyor.istedigin test olsun kuzum koliyle yollim çifter çifter yap :)
yok şekerim bizdeki testler tek çizgiye endeksli aslında bizdekilerde de çıkar ama testlere ikinci çizgiyi koymayı unutmuşlar. sağol canım.

Yavaş yavaş çözüyorum bu işleri :)
o halde bu ay şöyle yapacağım bende

sabah akşam hayıt suyu
akşam aslanpençesi
sabahları aç karna çörekotu-bal-tarçın
arı sütü-bal-polen
arada da keçiboynuzu pekmezi-tahin karışımı

bu ay bu kadar olsun o halde abartmayayımmmm :)

aslan pençesini 1 ayı geçirme tatlım.

Kızlar birde size birşey danışacağım.Şimdi ben bu ay 15 günlük soğan kürümü yaptım bitti.Monteciğimin söylediklerini de aldım.Bu ay kendimi 36.000 km bakımına alıyorum.Şimdiiii,bu benim felaket tellalı doktor bu ay için gelecek adetinle gel tekrar fsh a bakalım demişti.Bende orada tahlilleri yaptırıp sonuçları bulduğum doktora götüreyim diyordum.
Diyorum ki bu ay tüm bunları uygulayıp vücudumu azıcık derleyip toplayıp şubat adetimle gitsem ne diyorsunuz?

Evet ya ben de de keçi boynuzu var unutmuşum.Bu süper olmuş kuzum.

Evet bu liste güzel olmuş mesela bana çörekotu kürü kist yapmıştı hemde 3 4 gün kullanmama rağmen yani her bünyeye yaramıyor dikkatli kullanmamız lazım

ben reglin 4. günü başlayıp ovulasyona kadar yedim sabah akşam aç karna...ama ovulasyondan sonra bırakın yazıyor çoğunlukla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…