- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
ben bunları hep yapıyordum zaten tatlım prolaktin fırlamadı...neyse az hafifleteyim listeyi o halde, incir-hurmayı çıkarayım baribenn hepsını yapmıorm sadece hayıt ve folık asıt bünyene yazık etmee bırdee yumurtlama gunune kdrdaa bal tarcın yapıorm ayrıca sen onları yıyıp ıcıosan senın prolaktın fırlar demedı deme
Bende aynı düşüncedeyim hem kürler aynı anda birden fazla kullanılmaz diye biliyorum sırasıyla yap hepsini aynı anda yapma ben bir ay soğan suyu içtim yanında hiç bişey içmedim aslan pencesi yapıncada başka bir kür kullanmadımbenn hepsını yapmıorm sadece hayıt ve folık asıt bünyene yazık etmee bırdee yumurtlama gunune kdrdaa bal tarcın yapıorm ayrıca sen onları yıyıp ıcıosan senın prolaktın fırlar demedı deme
Siz goruyormusunuz diğer çizgileri yoksa banamı öyle geliyor.istedigin test olsun kuzum koliyle yollim çifter çifter yap :)canım o testten bana da yollar mısın? ben birden fazla çizgi hiç daha göremedim de
evet canım aynen ovulasyonda bırakıyoruzno_name_ 'm bende şöyle yapacağım; sabah hayıt suyu + arı sütü bal polen akşam hayıt suyu + arı sütü bal polen ve yemekten sonra aslan pençesi...Birde bu çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden ovulasyona kadar mı onu bilemedim?
zaten soğan küründe hiç bir şey kullanılmıyor, ama hayıt -aslanpençesi bir içilebiliyor, saraçoğlundan onaylıBende aynı düşüncedeyim hem kürler aynı anda birden fazla kullanılmaz diye biliyorum sırasıyla yap hepsini aynı anda yapma ben bir ay soğan suyu içtim yanında hiç bişey içmedim aslan pencesi yapıncada başka bir kür kullanmadım
Yavaş yavaş çözüyorum bu işleri :)evet canım aynen ovulasyonda bırakıyoruz
yok şekerim bizdeki testler tek çizgiye endeksliSiz goruyormusunuz diğer çizgileri yoksa banamı öyle geliyor.istedigin test olsun kuzum koliyle yollim çifter çifter yap :)
o halde bu ay şöyle yapacağım bendeYavaş yavaş çözüyorum bu işleri :)
aslan pençesini 1 ayı geçirme tatlım.o halde bu ay şöyle yapacağım bende
sabah akşam hayıt suyu
akşam aslanpençesi
sabahları aç karna çörekotu-bal-tarçın
arı sütü-bal-polen
arada da keçiboynuzu pekmezi-tahin karışımı
bu ay bu kadar olsun o halde abartmayayımmmm :)
Evet ya ben de de keçi boynuzu var unutmuşum.Bu süper olmuş kuzum.o halde bu ay şöyle yapacağım bende
sabah akşam hayıt suyu
akşam aslanpençesi
arı sütü-bal-polen
Evet bu liste güzel olmuş mesela bana çörekotu kürü kist yapmıştı hemde 3 4 gün kullanmama rağmen yani her bünyeye yaramıyor dikkatli kullanmamız lazımo halde bu ay şöyle yapacağım bende
sabah akşam hayıt suyu
akşam aslanpençesi
arı sütü-bal-polen
canım ya sen hep gül inşallah, ah bi içebilsen koca baskısı falan kalmaz,evin içinde dört döndürürsün
işin şakası tabi, içmemek en güzeli, hamile kaldığımı öğrendiğim an yakacam bi sigara, yeter bu kadar deyip kutlama yapacağım[/QUO
hepinize iyi akşamlar,musmutlu hafta sonları..ben yarında çalışıyorum... görüşmek üzere
Siz goruyormusunuz diğer çizgileri yoksa banamı öyle geliyor.istedigin test olsun kuzum koliyle yollim çifter çifter yap :)
bende yoğurdumu kendim yapıyorum, eşim çalıştığı çiftlikten süt getiriyor..misss gibi...pek dışardan yiyemiyorum artık...
HAYIRLARA ÇIKSIN İNŞALLAH
Bende aslinda 25 inde p.tesi gidecektim ama 23 unde gitmeye karar verdim c.tesi günü. 23 ü eşimin doğum günü de :) minigimiz belki bize en güzel hediyeyi verir inşallah...
no_name_ 'm bende şöyle yapacağım; sabah hayıt suyu + arı sütü bal polen akşam hayıt suyu + arı sütü bal polen ve yemekten sonra aslan pençesi...Birde bu çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden ovulasyona kadar mı onu bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?