belkide yumurta büyüdü ama çatlayamadı canım, o yüzden kist olmuş olabilir...Evet bu liste güzel olmuş mesela bana çörekotu kürü kist yapmıştı hemde 3 4 gün kullanmama rağmen yani her bünyeye yaramıyor dikkatli kullanmamız lazım
Canım bunlar yeni yaptığım bugün yaptımben görüyorumda kafama takılan o akıntı ve koyulaşmaması şu an bunlar yeni testlermi canımcım
Kızlar ilk hayıt suyumu içtim hayırlı uğurlu olsun :) yalnız şişenin üzerinde 1 çay bardağının 1/4 hayıt, kalanı su diyor.Su bardağımı çay bardağımı olacak?Siz ne yaptınız?
Ayyy hadi inşallah eşine o güzel hediyeni verirsin pıt pıtlarla :)))
Allah yardımcımız olsun...
Canim çay bardağı iç, ben su bardağı iciyorum öyle alistim öyle gidiyorKızlar birde sormayı unuttum,ne kadar süre ile içeceğiz?
Hayırlı uğurlu olsun, şifa olsun, bebis olsun inşallah, reglin 3.günü testleri yenilediğinde çıkan sonuçlar seni mest edecekKızlar ilk hayıt suyumu içtim hayırlı uğurlu olsun :) yalnız şişenin üzerinde 1 çay bardağının 1/4 hayıt, kalanı su diyor.Su bardağımı çay bardağımı olacak?Siz ne yaptınız?
Sen ne dersin canım doktora bu adetle değil önümüzdeki adetle gideyim diyorum,en azından bir ay kulanmış olayım?Hayırlı uğurlu olsun, şifa olsun, bebis olsun inşallah, reglin 3.günü testleri yenilediğinde çıkan sonuçlar seni mest edecek
Canım biz bu hayıta ve aslan pençesine ne kadar devam edeceğiz?Yani ovülasyonda filan bırakılıyor mu?Ara veriliyor mu?Soğan kürünüde bittikten sonra diğer adet gelmeden 10 gün önce yeniden başlayın diyor,ne yapsam ki.Ayy başını şişirmiyorum di mi?Canim çay bardağı iç, ben su bardağı iciyorum öyle alistim öyle gidiyorben 3 aydır iciyorum, bi 1 ay içip testlerini yenilersin, duruma gore devam ederiz kurler 3 aydan sonra tam fayda sağlıyormuş
Yok canim ne sisirmesi, soğan yaptığın için soğana kadar hayıt ve aslan devam et, sonra soğana geç, soğan kuru tek yapiliyorCanım biz bu hayıta ve aslan pençesine ne kadar devam edeceğiz?Yani ovülasyonda filan bırakılıyor mu?Ara veriliyor mu?Soğan kürünüde bittikten sonra diğer adet gelmeden 10 gün önce yeniden başlayın diyor,ne yapsam ki.Ayy başını şişirmiyorum di mi?
Öyle yap canim kurler bi ise yarasın gittiğinde moralin duzelsinSen ne dersin canım doktora bu adetle değil önümüzdeki adetle gideyim diyorum,en azından bir ay kulanmış olayım?
Hımmm o zaman hayıtı ve aslan pençesini 15 gün filan yapabileceğim,oradan soğan kürünün ikinci aşamasına geçerim artık.Sonra tekrar başa dönerim :)Yok canim ne sisirmesi, soğan yaptığın için soğana kadar hayıt ve aslan devam et, sonra soğana geç, soğan kuru tek yapiliyor
Aynen oyle canimHımmm o zaman hayıtı ve aslan pençesini 15 gün filan yapabileceğim,oradan soğan kürünün ikinci aşamasına geçerim artık.Sonra tekrar başa dönerim :)
Biraz önce aslan pençesini de içtim :) biraz acı gibi ama gidiyor,tarifinde ılınınca için diyor ama sanki sıcak daha iyi içilir gibi geldi bana.Öyle yap canim kurler bi ise yarasın gittiğinde moralin duzelsin
Hafif sıcak iciyorum ben deBiraz önce aslan pençesini de içtim :) biraz acı gibi ama gidiyor,tarifinde ılınınca için diyor ama sanki sıcak daha iyi içilir gibi geldi bana.
Sen ne yaptın peki canım,nasılsın?iyice söktümü adetin?Hafif sıcak iciyorum ben de
Soktu canim, agrim var baya, bel ağrısı, yatiyorumSen ne yaptın peki canım,nasılsın?iyice söktümü adetin?
Ayy canım benim ya.Bu da olur ağrı,yumurta çatlar ağrı,olmasına bir hafta kalır ağrı,ne çektik be monte'cim :)Soktu canim, agrim var baya, bel ağrısı, yatiyorum
tabıkı cnmmm hepsii kulllanmamalıyız bır ıkser gun ara vermelıyız en azndan bunye yanı buda can sonucta dıkkat etmk lazmBende aynı düşüncedeyim hem kürler aynı anda birden fazla kullanılmaz diye biliyorum sırasıyla yap hepsini aynı anda yapma ben bir ay soğan suyu içtim yanında hiç bişey içmedim aslan pencesi yapıncada başka bir kür kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?