Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar ilk hayıt suyumu içtim hayırlı uğurlu olsun :) yalnız şişenin üzerinde 1 çay bardağının 1/4 hayıt, kalanı su diyor.Su bardağımı çay bardağımı olacak?Siz ne yaptınız?

Buyur...Haberlerde öz anne çocuğunu döve döve öldürdü...Kadını karakola getiriyorlar bir tane de kucağında var...Avazım çıkana kadar çığlık atacağımmmm

Kızlar ilk hayıt suyumu içtim hayırlı uğurlu olsun :) yalnız şişenin üzerinde 1 çay bardağının 1/4 hayıt, kalanı su diyor.Su bardağımı çay bardağımı olacak?Siz ne yaptınız?

Kızlar birde sormayı unuttum,ne kadar süre ile içeceğiz?

Kızlar birde sormayı unuttum,ne kadar süre ile içeceğiz?
Canim çay bardağı iç, ben su bardağı iciyorum öyle alistim öyle gidiyor ben 3 aydır iciyorum, bi 1 ay içip testlerini yenilersin, duruma gore devam ederiz kurler 3 aydan sonra tam fayda sağlıyormuş

Hayırlı uğurlu olsun, şifa olsun, bebis olsun inşallah, reglin 3.günü testleri yenilediğinde çıkan sonuçlar seni mest edecek

Hayırlı uğurlu olsun, şifa olsun, bebis olsun inşallah, reglin 3.günü testleri yenilediğinde çıkan sonuçlar seni mest edecek
Sen ne dersin canım doktora bu adetle değil önümüzdeki adetle gideyim diyorum,en azından bir ay kulanmış olayım?

Canim çay bardağı iç, ben su bardağı iciyorum öyle alistim öyle gidiyor ben 3 aydır iciyorum, bi 1 ay içip testlerini yenilersin, duruma gore devam ederiz kurler 3 aydan sonra tam fayda sağlıyormuş
Canım biz bu hayıta ve aslan pençesine ne kadar devam edeceğiz?Yani ovülasyonda filan bırakılıyor mu?Ara veriliyor mu?Soğan kürünüde bittikten sonra diğer adet gelmeden 10 gün önce yeniden başlayın diyor,ne yapsam ki.Ayy başını şişirmiyorum di mi?

Yok canim ne sisirmesi, soğan yaptığın için soğana kadar hayıt ve aslan devam et, sonra soğana geç, soğan kuru tek yapiliyor

Yok canim ne sisirmesi, soğan yaptığın için soğana kadar hayıt ve aslan devam et, sonra soğana geç, soğan kuru tek yapiliyor
Hımmm o zaman hayıtı ve aslan pençesini 15 gün filan yapabileceğim,oradan soğan kürünün ikinci aşamasına geçerim artık.Sonra tekrar başa dönerim :)

tabıkı cnmmm hepsii kulllanmamalıyız bır ıkser gun ara vermelıyız en azndan bunye yanı buda can sonucta dıkkat etmk lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…