Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynenn cnm onu dıyoruzz zatenn sana senınıyılıgın ıcın

yuh yaa özelden bırı bana msj atmıs bır kadın tasıyıcı anne için ulan ben kendı cocugumu doguramıom ynı

salaklar iştee kız anlatsana sen belırtılerını bırdaha

hangi birini anlatıcamki bebeğim ahhh bilsen :)))) valla şu an 90 yaşında nineler gibiyim her yanım ağrıyor
rel öncesi belirtilerimi sorarsan baş dönmesi yaşadım 2 kez kısa süreli fakat şiddetli,göğüslerim ağrıdı 1 hafta kala uçlarıda acımaya başladı....normalde 1 hafta kala yine büyürlerdi ama reglde yine eski haline dönerdi ama dönmedi şu an bay baya büyüdü....uçları yeni yeni koyulaşmaya başladı....sol kasığımda kısa süreli iğne batar gibi anlık şeyler oldu yine 3 gün kala falan....şu anda çekme var kasıkta sol tarafta bacak ağrısı yapıyor.....belim ağrırdı yine ağrıdı reglim 1 hafta geçti yine ağrıdı ama şu an yok.........koku hassasiyeti,ağızda sürekli su birikmesi,asabiyet yine reglden 1 hafta önce başladı.....asabiyet geçti dierleri haaala devam etmekte...dişim kanadı.........şimdi sorarsan sol kasıkta ağrı hafif akıntı,arada mide bulantıları var.Dudaklarımda şişlik var ve çooook üşüyorum tatlışım bu arada iştahım pek açılmadı henüz ani acıkmalar yaşıyorum uykudan kalkınca çok sevdiğim çikolatayı yiyemiyorum,tatlı yiyemiyorum baharatlı,acılı ekşili şeyler yiyorum sürekli yutkunmaya devam....kuyruk sokumu ağrısı var arada.

bnmde ılk defa bugun sol kasıgım agrıdı ama zonklama gbı hanı yumura buyur ya catlar agrı gırer ara ara aynı onun gbıı

bnmde ılk defa bugun sol kasıgım agrıdı ama zonklama gbı hanı yumura buyur ya catlar agrı gırer ara ara aynı onun gbıı

ben o ağrıyı regle 1 hafta kala falan yaşadım yumurta çatlama ağrısı gibiydi....sonrasında ince ince iğne batar gibi oldu

ben o ağrıyı regle 1 hafta kala falan yaşadım yumurta çatlama ağrısı gibiydi....sonrasında ince ince iğne batar gibi oldu
banada bugun oldu uc kere falan grdıı bır kac sanıyelık sonra gttı bennm genelde sag taraf agrır sol ondan dıkkatımı cektı

banada bugun oldu uc kere falan grdıı bır kac sanıyelık sonra gttı bennm genelde sag taraf agrır sol ondan dıkkatımı cektı

benim hiç olmayan ağrılardı olunca şüphelendim zaten ovulasyonda falan bile ağrı veya akıntı olmazdı şimdi hem ağrı hem akıntı var...

benim hiç olmayan ağrılardı olunca şüphelendim zaten ovulasyonda falan bile ağrı veya akıntı olmazdı şimdi hem ağrı hem akıntı var...
gününn gecıncemı test yaptın sen neden yaptın gecıkmemı olmustu bnmde bat a 9 gun kaldıı vucutta arastrmalar sorustrmalar basladı bende

gününn gecıncemı test yaptın sen neden yaptın gecıkmemı olmustu bnmde bat a 9 gun kaldıı vucutta arastrmalar sorustrmalar basladı bende

seni anlıyorum aynen 10 gün önceden başlardım....testi 5 gün önce yapmaya başladım ilk başlarda birşey çıkmadı,2 gün kala çooook hafif bir çizgi çıktı 1 gün geçe koyulaştı.Ben o arada burada ve bazı sitelerde ovulasyon testinide duydum regl günü ikiside koyuysa yada ikinci ilkten koyuysa gebelik vardır diye onuda yaptım aynen ikiside koyu çıktı.Hala evde var yaptım az önce meraktan ikinci çizgi hemen çıkıyor ilkten daha koyu oluyor onuda denersin....

yanı allah ınsallah nasıp eder tüpler acık hormonlar duzene gırdı ilşkiye koyulduk hersey olması gerektgı gbı allah nasıp etsın yeter ki hiç engel yok bende dıyorum yanı ufakdan neden olmasın kiii belki olur bıseyler suan hcbısey yok belırtı vs sol tarafm agrıdı bugun sadece onuda pk takmadm merak ettım gögüslerm şişti o hep şişer ondnn onada tkılmadım baskada yok

zaten 10 gün kala regl belirtileriyle karışıyor çünkü benimde regl belirtilerim 1 hafta önce başlardı.Ama bazı şeyler yaşadım şüphelendim dişim kanayınca başım dönünce hemen 2 gün kala test yaptım gördüm.

inşallah canım emeklerinin karşılığını verir Rabbim...Bir an önce gelir bebeğin inşallah..........

inşallah canım emeklerinin karşılığını verir Rabbim...Bir an önce gelir bebeğin inşallah..........
ınsallah cnm bugun bana kendımı hamıle kalacakmısım gbı hıssettıren bazı anlar olduu degısık degısık baskaları tarafndan yoksa böle bır beklentım yoktu bu ay

şu benım ayaklarımın sonu ne olacaakk ya ne guzel sıcacıktı buz kestı suan resmen ıkı corap ıkı patık ustune ınsanın ayagı üşürmü hiç yaa sanırsın ben evde ayaklar alaska da yasıyo

ınsallah cnm bugun bana kendımı hamıle kalacakmısım gbı hıssettıren bazı anlar olduu degısık degısık baskaları tarafndan yoksa böle bır beklentım yoktu bu ay

neyse baktımda az kalmış senin regline hayırlı haberler verirsin bize inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…