Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA dün ovu test yaptm can skntsndan adetin21. GGünüydü

Eklentiler

• received_1709527432626501.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba, Haziran da ilk denememi yaptım 2 tane 3.kalite 3.gün transferim oldu negatif sonuç aldım. Amh 0.06 fsh 17 idi o zaman, 2. deneme için gittiğimde kist olduğu için iptal oldu o ay östrojen bandı kullandım, sonra adetim gecikti tarlusalla adet oldum, şimdi de ilk kez fsh yükseldi 3 aydır. Önce 25 sonra 39 oldu. Folikül de görülmüyo.Doktorumla yumurta takibine başladık, dhea coq10 kullanıyorum ayrıca femara verdi 2 kez 5er gün içtim. Folikül gelişebiliyomuş söylediğine göre ama fsh yüksekken folikül görülse de ne yapılacak açıkçası merak ediyorum. Benzer durumlar yaşayan olmuştur sanırım fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Gebeliğin en erken günlerinde ikside aynı koyulukta çıkıyor böyle dahada ilerleyen zamanlarda ikinci çizgi ilkten koyu çıkıyor hatta ilki silik çıkıyor ikinci koyu oluyor bu kez

canım bende sadece fsh yüksek çıktı o da bir kez bakıldığında farkedildi o ay hamile kaldım ama senin bu dediklerini yaşamadım bende sadece fsh sorun olur sandım ama olmadı...fsh yüksekken folikül göründü bendede yani sonuç olumluydu.Amh değerime hiç baktırmadım.Fsh 23.7 çıkmıştı.Allah tez vakitte ve hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin canım.

Kızlar ya sabahtan beri Ajdar ın çikita muz muuuzz şarkısı dilime dolandı nedeceğük yaauff :)

Bacım sen niye uyumuyorsun ya hadi ben öğlene kadar uyuyorum sonra gece uyuyamıyorum sen hamiş sin erken yat bea

canım sabah 11 de kalktım çocukta o saatte kalktı oğlanı okula bıraktım yine yattım 2 saat uyudum 5 te kalktım akşam 7 de yine uyudum 9 da kalktım günüm uyuyarak geçti şu anda yarasa gibiyim :))))) birazdan yatarım zaten uyuyamasamda yatakta döne döne yorulup uyurum artık napim :)

Bende öyleyim yaa akşama kadar uyuyorum birde sabah uyandığımda bir mide bulantısı oluyor hiç bişey yiyemiyorum benim kızımda 8 de gidiyor okula sonra yatıyorum bende öğlen 1 de uyanabiliyorum sonra bişeyler atıştırmaya çalışıyorum küt bi daha uyuyorum oluyo saat 4 sonra yemek yap ev işi derken ayılıyorum gecede uykum gelmiyor

Merhaba fsh değeriniz kaçtan bu sayıya düştü yaptıklarınızı bir kez de benim için paylaşır mısınız rica etsem?
Benim fsh testere dişli aslan pençesi ile 88 den 24 e düştü sonrasında hayıt suyuna başladım 1,5 ay içtim bu ay tekrar ölçüldü Fsh 25 anlayamadım hiç düşmediği gibi 1 birim yükselmiş

günaydın :)
4 gündür kasıkta çekilme ve baskı var hatta bacağıma vuruyo ağrı yapıyo ,bel ağrısı çok
birde iştahım açıldı burnuma bi yemek kokusu geliyo canım onu çekiyo ,birde çok susuyorum böyle dilim damağım kuruyo hatta
adetimede 10 gün var belirti olamaz heralde çok erken
yumurtlama zamanında olurmu sizce bunlar oda 2 gün önce bitti

Canım merhaba, folikül gelişmesi çok iyi ancak fsh düştüğü zaman daha kaliteli yumurta ve sperme bağlı olarakta daha kaliteli embriyo elde edilebiliyor, arı sütü bal polen de kaliteli yumurta üretmeye yardımcı.diğer takviyelerinide kullan mutlaka.femara bağışıklığı düzenler zaten,embriyoyu vücut reddetmesin diye.amaç fsh ı düşürüp, e2 yi normale çekmek,2 yumurtada görülse tek te olsa kalitesi önemli..Allah yardımcınız olsun..

3 34ebrari34 canim adet olmadin dimi daha ?

EGE ASYA canim ben aksam 10 a kadar zor dayaniyorum dun mesela aksam 10 da uyudum az once uyandim :) kesin ogleden sonra da uyurum surekli uyuyorum kardesim bizde bu aksam gidecek cocuk diyor ki abla sen iyice yaslanmissin ne uyumasi bu saatte falan. Dun 9 da biraksalar uyuyacaktim ama esim isteydi kardesim tek kalmasin diye dayandim 10 a kadar :) okulda surekli uyku halindeyim zaten herkes soruyor noldu sana diye :) bide sabahlari mide bulantim var cubuk krakerle yasiyorum yemek yiyemiyorum cok fazla

günaydın topiğimizin güzel hanımları :) hamişlerimize ayrıca günaydın,güzel annelerimiz bizim, yerim ben sizin uyku hallerinizi, mide bulantılarınızıııı kızlar o halleri yaşamak için ne kadar uğraş veriyoruz,ne olur tadını çıkarmaya bakın, yeğenlerimize ve de kendinize çook dikkat edin

canım fsh her şeyden etkilenebiliyor, benim 23,6 idi hayıt suyu ve aslanpençesi ile 1 ayda 10,21 e düştü, ama stres çok önemli, stres çok yükseltiyor,takılma bu değerlere her şey yoluna giriyor,bak maşallah ne güzel düşürmüşsün sen de,sabırlı ol , kürlerine devam et daha da düşer merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…