Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim bende afedersin kusarken bile bebegimle konusuyorum :) sen iyi ol ben herseye raziyim diye. Zaten mide bulantilari iyiye isaretmis cok sukur o yuzden :) okullar bitti sayilir artik rahatim cok sukur ya sabah kalkmasi olum gibiydi. Sen nasilsin canim ben senden umutluydum baya ya onumuzdeki ay insallah guzel haberlerini aliriz canimmm

canım daha önce de yazışmıştık seninle hatırladım,bak ne güzel umutluydun,lütfen bozma moralini,stresin baş düşman olduğunu biliyorsun,biraz daha sabret, Rabbim verecektir meleklerimizi,sabırla bekliyoruz

canııım, Rabbbim keyifli,sağlıklı hamişlik dönemi geçirtsin hepinize inşallah, çok özel bir dönem, çook keyifle geçirin hepiniz inşallah...ben de umutluyum kendimden ama olmuyor bi türlü, anlamadım ki ben de... bu ay da bi deneyelim,sonra farklı alternatifler araştıracağım artık

maşallah bebeğin büyüyor,içerde 9 ay yatacak, malum kendine oda yapıyor Allah sağlıcakla kucağınızda görmeyide nasip etsin..okudukça mutlu oluyorum

kızlar folidoce aldım bugün b12 var ya içinde, d vitaminini de ampul alıp ayda bir içeyim dedim... ben burada her gün hava güneşli oluyor hemen hemen, açık havada kolları sıvayıp 15 dakika öğleden sonra güneşini alıyorum mutlaka 2 -3 aydır her gün buna özen gösteriyordum dün oldukça araştırdım yaptığım şey oldukça faydalıymış, siz de güneşi bulursanız 15 dakika mutlaka değerlendirin derim....
ayda bir de ampul kırsam yeter diye düşünüyorum....

bu arada dün sökülemeyen adetim o kadar söküldü kü inanılmaz kanamam var umarım sakat bi durum yoktur... gece uykudan uyanıp ped değiştirmek zorunda kaldım,hiç bu kadar fazla kanama yaşamamıştım hayatımda, bu bir şeyin habercisi olabilir mi? çok berrak , parlak ve kırmızı kan...şaşkınım..yaşayanınız var mı bu durumu daha önce?

Bende folidoce kullaniyorum canim. Cok kanamaya genelde rahim kendini temizliyor gebelige hazirliyor derler ama insallah oyledir onumuzde ay gelir bebis haberin :)

maşallah bebeğin büyüyor,içerde 9 ay yatacak, malum kendine oda yapıyor Allah sağlıcakla kucağınızda görmeyide nasip etsin..okudukça mutlu oluyorum

Sag ol canim benim insallah saglikla ilerler. Rabbim hepinize yasatsin insallah aslinda yazarken cekiniyorum yanlis anlasilir diye. Hadi herkes hamis olsun da rahatca yazisalim :) topik hamis topigine donussun

ahhh Antalyaaaa bolca güneşlen...d vitamini de süper..kullan bakalım...yararı olur diye düşünüyorum..Ankara da güneşi görmek ancak bahara nasip olur bize
ben o kanamayı kürlerin etkisi diye yorumluyorum...sakat bir durum olduğunu sanmıyorum..rahim çokça temizleniyor,güzel birşey.kendini artık gebeliğe hazırlasın konuş onunla
dediğim gibi benim reglilerim azaldı bayağı..o yüzden fazla bir yorumda yapamıycam...

Sag ol canim benim insallah saglikla ilerler. Rabbim hepinize yasatsin insallah aslinda yazarken cekiniyorum yanlis anlasilir diye. Hadi herkes hamis olsun da rahatca yazisalim :) topik hamis topigine donussun
aşkolsun olur mu hiiçççç..doya doya yaz lütfen, çekinme,herkesin bir sırası bir vakti var..bize düşen beklemek ve sabretmek...sen rahat ol hamişçim lütfen...

canım sen kür kullanmıyorsun bildiğim kadarıyla aslanpençesi ve hayıt kullansan adetleri uzatıyor hep diyorum ya benim de 3 güne düşmüştü ve azdı, bu kürlerden beri 5 güne çıktı ve fazla geliyor,kendimi menopoz eşiğinden dönmüş gibi hissediyorum,ama senin tedavi sürecin farklı sanırım, kullandığın ilaçlarla mı kullanamıyorsun hayıtı falan?

bak şimdi yaaaa,aşkolsun sana, gönlünce rahat rahat yaz buradaki herkes birbirinin mutluluğu ile besleniyor asla aklına bir şey gelmesin, o kadar mutlu oluyorum ki güzel gelişmelerinizi okudukça,ne iyi yapmışım başıma bunlar gelmiş de bu topiği açmışım ne güzel haberler alıyorum arkadaşlıklar kurduk diye gururlanıyorum ben şekerimmmm

evet canımcım o diğer vitaminlerle bu aslan pençesi ve hayıt olmuyor,sadece arı sütü bal polen yiyorum vitaminlerim dışında...vitaminler olmazsa onlarıda yapabilirim..
uzasın yaaa ne kadar uzarsa o kadar uzasın regliler hiç problem değil :)) fazla değil gerçekten normal,maşallah diyeyim...

Yok tatlım olmadım bi kere leke geldi gerisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…