Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar, ben adetten sonra 1 hafta falan sonra doktora gitsem bana yumurta gelişmiş falan diyebilir mi? sadece adet döneminde mi alttan bakıyor doktorlar? diyorum ki bu ay 14.güne yakın mesela 13.gün falan gideyim doktora,madem yumi takibi yapmıyor bana yumurtan büyümüş,çatlamak üzere ilişkiye gir falan diyebilir mi alttan bakıp????

ben bir keresinde o şekilde gittim, 13. günümdü.16 mm yumurtan var bugünü ve yarını değerlendir demişti.çatlamak üzrere demişti.bende eşim uzakta falan demiştimde dr.cumda üzülmüştü...
ama bu dediğini yap gayet mantıklı.13. gün falan

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016

evet canım yaaa, düşündüm madem yumi takibi yapmıyor bari öyle değerlendireyim fırsatı dedim bu ay 13.gün doktordayım, söz, pzt arar randevumu bile alırım :) hatta 27 ocak çarşambaaaa

Canım ya sorma bende gündüz akşam o kadar uyukluyorumki yani ne iş ne güç tembelleştim.Bende aksine gündüz fırsatım oluyor uyumaya çocuk okuldayken bu kez geliyor mecburen o uyiyana kadar uyuyamıyorum eşimde geç geliyor işi yoğun.Dün ağrılarım oldu yatamadım gece ama geçti şu an.Mide bulantılarım arada var açken yada su içince oluyor niyeyse.Biraz zorluyor bu hamilelik oğlumda daha rahattım.Sende ev işi falan düşünme özellikle bu dönem boş bulduğun vakitlerde birazda olsa uyumaya çalış zaten tatilde geldi iyi oldu senin içinde.

Evet cnm 12. Gün çağırıyor genelde doktor bakıyor ve 14. Gün yine çağırıp yumurtaların durumuna göre catlatma ignesi veriyor ve ilişki takvimi :)
Bu ay mutlaka git canım.

Evet cnm 12. Gün çağırıyor genelde doktor bakıyor ve 14. Gün yine çağırıp yumurtaların durumuna göre catlatma ignesi veriyor ve ilişki takvimi :)
Bu ay mutlaka git canım.
benimki iğne ve ilaç vermediği için bana en azından fikir verir belki

aynen canım yaa, bi tutturamadım şu günleri...çocuklu kadınlara gidip bacım nasıl becerdiniz bi tarif ver diyesim geliyor, benimki tutmuyor da

benimki iğne ve ilaç vermediği için bana en azından fikir verir belki
Yumurta takibi sadece klomen kullananlara yapılmıyor ki canım. Genital muayene ile yumoslara bakıyor. Durumunu söylüyor.
Sonra bir kez daha çağırıp büyümüş mu diye bakıyor mm sine. Ve sonra zaten 20 den sonra catlıyor. En azından çatlama gününü kacirmazsin canım :)

aynen canım
zaten benim amaç da o, 13.gün bakıp fikir versin ki, bir ay daha kaçırmayayım...

Ocak Şubat iyi gelecek ins bize :)
Bu ay umudum vardı da çalışma olmayınca azaldı biraz. . Hayırlısı bakalım :)

benim salaklığım oldu 2 aydır...şimdi adet 15 ocakta gelince demek ki benim yumi 2 ocakta çatlamış, ben 31 aralık ve 4 ya da 5 ocakta ilişki yaşadım, en önemli günü kaçırmışım salak gibi,bunu hep yaşıyorum ama ben, ilişkiye erken başlayıp sıkılıyorum ben 31 aralık vaya 1 ocakta çatladı sandım akıntıya göre, 31 aralık sabahı olan ilişki ile döllenir diye düşündüm, sonra hadi biraz daha devam edeyim deyip 4 ünden sonra ilişki oldu bir kaç sefer daha, ama en önemli günü kaçırmışım,geçen ay da öyleydi... demek ki 10.günden başlayıp sıkılmadan devam etmeliyim belkide....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…