inşallah olur tatlım önemli olan doğru zamanda karşılaştırmak yumi ve spermi, 1 ilişki ile bile olabilirSelamlar :)
Bu ay sadece 2 çalışma ile hamile kalabilirsem mucize bebeğim olacak :))
Canım pazartesi ilk işim olacak inşallahbi kan ver ama artık tatlım yaaa, çok oldu geçeli reglin....
ben bir keresinde o şekilde gittim, 13. günümdü.16 mm yumurtan var bugünü ve yarını değerlendir demişti.çatlamak üzrere demişti.bende eşim uzakta falan demiştimde dr.cumda üzülmüştü...kızlar, ben adetten sonra 1 hafta falan sonra doktora gitsem bana yumurta gelişmiş falan diyebilir mi? sadece adet döneminde mi alttan bakıyor doktorlar? diyorum ki bu ay 14.güne yakın mesela 13.gün falan gideyim doktora,madem yumi takibi yapmıyor bana yumurtan büyümüş,çatlamak üzere ilişkiye gir falan diyebilir mi alttan bakıp????
evet canım yaaa, düşündüm madem yumi takibi yapmıyor bari öyle değerlendireyim fırsatı dedimben bir keresinde o şekilde gittim, 13. günümdü.16 mm yumurtan var bugünü ve yarını değerlendir demişti.çatlamak üzrere demişti.bende eşim uzakta falan demiştimde dr.cumda üzülmüştü...
ama bu dediğini yap gayet mantıklı.13. gün falan
3 34ebrari34 canim adet olmadin dimi daha ?
EGE ASYA canim ben aksam 10 a kadar zor dayaniyorum dun mesela aksam 10 da uyudum az once uyandim :) kesin ogleden sonra da uyurum surekli uyuyorum kardesim bizde bu aksam gidecek cocuk diyor ki abla sen iyice yaslanmissin ne uyumasi bu saatte falan. Dun 9 da biraksalar uyuyacaktim ama esim isteydi kardesim tek kalmasin diye dayandim 10 a kadar :) okulda surekli uyku halindeyim zaten herkes soruyor noldu sana diye :) bide sabahlari mide bulantim var cubuk krakerle yasiyorum yemek yiyemiyorum cok fazla
evet canım yaaa, düşündüm madem yumi takibi yapmıyor bari öyle değerlendireyim fırsatı dedimbu ay 13.gün doktordayım, söz, pzt arar randevumu bile alırım :) hatta 27 ocak çarşambaaaa
İnş cnm bakalım mucizemizi bebeğimi bekliyorum :) şafak 9inşallah olur tatlım önemli olan doğru zamanda karşılaştırmak yumi ve spermi, 1 ilişki ile bile olabilir
Evet cnm 12. Gün çağırıyor genelde doktor bakıyor ve 14. Gün yine çağırıp yumurtaların durumuna göre catlatma ignesi veriyor ve ilişki takvimi :)kızlar, ben adetten sonra 1 hafta falan sonra doktora gitsem bana yumurta gelişmiş falan diyebilir mi? sadece adet döneminde mi alttan bakıyor doktorlar? diyorum ki bu ay 14.güne yakın mesela 13.gün falan gideyim doktora,madem yumi takibi yapmıyor bana yumurtan büyümüş,çatlamak üzere ilişkiye gir falan diyebilir mi alttan bakıp????
benimki iğne ve ilaç vermediği için bana en azından fikir verir belkiEvet cnm 12. Gün çağırıyor genelde doktor bakıyor ve 14. Gün yine çağırıp yumurtaların durumuna göre catlatma ignesi veriyor ve ilişki takvimi :)
Bu ay mutlaka git canım.
fikre de razıyızbenimki iğne ve ilaç vermediği için bana en azından fikir verir belki
Yumurta takibi sadece klomen kullananlara yapılmıyor ki canım. Genital muayene ile yumoslara bakıyor. Durumunu söylüyor.benimki iğne ve ilaç vermediği için bana en azından fikir verir belki
zaten benim amaç da o, 13.gün bakıp fikir versin ki, bir ay daha kaçırmayayım...Yumurta takibi sadece klomen kullananlara yapılmıyor ki canım. Genital muayene ile yumoslara bakıyor. Durumunu söylüyor.
Sonra bir kez daha çağırıp büyümüş mu diye bakıyor mm sine. Ve sonra zaten 20 den sonra catlıyor. En azından çatlama gününü kacirmazsin canım :)
seve seve anlatırlar eminimmmaynen canım yaa, bi tutturamadım şu günleri...çocuklu kadınlara gidip bacım nasıl becerdiniz bi tarif ver diyesim geliyor, benimki tutmuyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?