Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sevgili monte cristo prensesi
Evet daha önce yazışmıştık hatırlamana sevindim.Önceki yazımda çok umutluydum fsh düştüğü için ama bu ay düşmeyip bir de yükselince umutsuzluğa kapıldım.Zamanla yarıştığım için bu sabırsızlığım yaşım 39 ve tüp bebek için Fsh 15 in altında olmadan tedaviye yaklaşmıyor görüştüğüm merkezler. Allah'ım kimselere bu derdi verip derman aratmasın. Bu arada umarım hamile olan bütün arkadaşlar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik yaşar ve yine sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucaklayıp koklar o güzel kokularını içlerine çekerler.Bütün hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun işallah. Rabbim nazarlardan korusun sizleri. Ne olur bizler için de dua edin. Sizlerin duası kabul olur.

Eee bu Aralık ayında adet olacaklar ne durumda olmadılarmi acaba

Şekerler bende bekliyorum bakalım bugün yarın olması gerek.Şu ana kadar gelen giden yok ama ağrısı var,birde çok açık kahve gibi bir akıntı.İçeride ilginç şeyler oluyor galiba.Soğan kürüne bağlıyorum ben.Hanımefendinin keyfini merakla bekliyorum. :) Bu akşam misafirlikteyim kızlar.Eltimin annesi rahatsızmış ona geçmiş olsuna gideceğiz.Kalabalık olur şimdi ve kesin bebek muhabbetti açılır.Zaten hey heylerim tepemde,umarım moralimi bozacak birşey söyleyen olmaz,cevap filan veririm şimdi.Öffff ya.

Canim elimden geldigince dinleniyorum esimde yardimci oluyor cok sukur. Ama kardesim sag olsun hic yardimci olmuyor her yedigini yedigi yerde birakiyor bugun gidecek o zaman daha da cok dinlenebilicem insallah :) zaten haftaya istanbula sonra da bursaya gidicez bakalim ins gitmeden kalp atisini duyariz. Benimde bulantilarim sabahlari oluyor bide acikinca su zaten icemiyorum eskisi gibi ki ben cok su icen biriyim

montem klomen falan kullanmadanda yumurta takibi oluyor.Benim gittiğim doktor ilk olarak yumurta takibini uygun gördü dedi herhalde bu saf denk getiremiyor bi bakıyım diye :))))folik verdi takip edip ilişki günü verdi sadece

evet benimde eşim destek oluyor ama evde olduğu saatler çok az.Kardeşinde durumu bilmiyor ondan olabilir eee birde erkekse bilsede yardımcı olmaz bekar olunca anlayamaz pek....Kalp atışını hayırlısıyla duyarsan doktora seyahat durumunu anlat bence canım hani duruma göre bir yorum yapsın.Ben oğlumda 17 saat tren yolculuğu yapıcam dedim erzincana :))) sakınca görmedi lavabosu falan var diye treni tercih etmiştim yanına yumuşak yüksek bir yastık al ona otur ki otobüs sallasada etkilenmezsin.Su bol bol iç 2 günde bir meyveli soda yada sade soda içiyorum çok rahatlatıyor beni araştırdım erken gebelikte soda faydalıymış ben narlı olandan içiyorum...Narda iyiymiş tutunma aşamasında narı kaşık kaşık yesen daha faydalı tabi.

an itibariyle 1 fincan nane- adaçayı karışımımı da içtim, bu ay tüm yöntemleri deneyerek başarılı sonuca ulaşacağım inşallahhhh
merhabe ben 26 yasinda ama evli degilim.. regl günlerim azaldigi icin doltora gittim test yaptilar yumurta sayimda azalma olmus bunu duyduğum dan beri agliyorum en cokta evli degilim ben ne yapicam ya iyice yumurta sayim azalirsa ondan cok korkuyorum biraz moral istiyorum

merhaba ben 26 yasinda ama evli degilim regl azalmalarim.yüzünden doktora gittim test yapti yumurta sayimda düsus varmis ben ne yapixam en cokta evli olmadigim.icin korkuyorum nr yapmaliym

canım merhaba, her kadın doğduğunda belli bir yumurta rezervi ile doğar, zaman içerisinde gerek yapısal gerek beslenme bozuklukları,hormonal değişiklikler vb sebeplerden ve de yaş ilerledikçe yumurta rezervi azalır. seni çok iyi anlıyorum hepimiz yaşıyoruz bu durumu, yaşın daha çok genç,rezerv azalmıştır ama bir anda bitmez, kendini harap etme lütfen, stres en büyük düşmanımız... beslenmene dikkat et,fazla kilon varsa vermeye çalış, stres yapma, evlilik düşüncen varsa da arayı çok açma, yaş ilerlemeden evlen derim, ama şu an bi adayın yoksa da strese girmeden doğru vakti bekle...kürlerle menopoz ileri yaşlara atılabiliyor, biz hayıt suyu,aslan pençesi gibi kürler uyguluyoruz,rahim için yaratılmış otlar bunlar,doktorun bi ilaç vermediyse bu otlardan destek alıp rahmini besleyip güçlendirebilirsin, tıp her gün çok ilerliyor,moralini bozmadan hayatını yaşa,evlendikten sonra durumuna göre tekrar doktora gider bi değerlendirme yaptırırsın, gebelik için kaliteli 1 yumurta bile yeterli oluyor, şu an bunlara takılma sen... unutma stres baş düşmanımız, kolay gelsin,Rabbim şifa versin canım...

montecimmm sana çok yazdım ama sanırım görünmüyor ya (( bende göremiyorum bazı msjları dünden beri 1 de yazılanı gece görüyorum

Canim ucakla gidicem insallah ama yine de soylerim. Gerci ben en son muayenede soyledim cunku doktor daha gec cagirdi ben dedim istanbula gidicem orada gidersin doktor dedi yok dedim erken geleyim olmaz mi :) soda aldirdim aslinda ama daha hic icemedim bende meyveli alayim o zaman. Kardesim erkek evet ve hala bilmiyor :) bende nar suyu iciyorum nar portakal sıkıyor esim iciyorum kahvaltida falan

montecimmm sana çok yazdım ama sanırım görünmüyor ya (( bende göremiyorum bazı msjları dünden beri 1 de yazılanı gece görüyorum
sistemde bir şey var sanırım bebeğim ben de görmedim bana yazdıklarını, iyi misinnn

oh oh yarasın bebişede sanada:)) iyi uçakla zaten kısa sürer.Evet ya bende kalp atışı için falan hep aynı doktora gitmek istiyorum o takip etsin baştan nasıl başladıysa.Ama 10 haftadan sonra üniversite hastanesine başlıcam doğumda orada olsun diye kısmetse.Tanıdık var iyi olur diye.

sistemde bir şey var sanırım bebeğim ben de görmedim bana yazdıklarını, iyi misinnn

iyiyim canım iyiyim yumurta takibiyle ilgili yazmıştın oraya yazdım mümkünse git takip yaptır çok önemli ben takip yaptırdım geçen ay.Yoksa bende ovulasyonu erken sanıyordum o yüzden tutturamadım diye düşündüm.

Canim simdi bu kalp atisi icin en gec kac haftaya kadar beklemek gerek ? Benim arkadasim mesela 8. haftada keseyi 3 aylikkende kalp atisini duymus oyle dedi bana kafam karisti. Burada okuduklarim hep 8. haftaya kadar beklemis

12.gün gidip baktıracağım canım,yumi takibi yapmıyor benim doktor, bakalım artık 12.günde belki yumurta büyümüş falan bi akıl verir

Canim simdi bu kalp atisi icin en gec kac haftaya kadar beklemek gerek ? Benim arkadasim mesela 8. haftada keseyi 3 aylikkende kalp atisini duymus oyle dedi bana kafam karisti. Burada okuduklarim hep 8. haftaya kadar beklemis

benim gittiğim doktor 7. haftada duyulur demişti ama sanırım karından ultrasonla 8. haftada olabilir belki karından deilde dier türlü bakıcaktır.3 ay kalp atışı duymak için çok geldi bana ama yinede tabiki olabilir.Ben ilk hamileliğimde 7. haftada oğlumdada yine 7 veya 8 hafta arasında duydum kalp atışını hemde karından.Ama şu anki hamileliğim geç döllenme geriden geliyor karından duyamayabiliriz dier türlü galiba duyucaz.Doktor sana gel dediyse mutlaka emindir o bir şekilde duyacağından.

12.gün gidip baktıracağım canım,yumi takibi yapmıyor benim doktor, bakalım artık 12.günde belki yumurta büyümüş falan bi akıl verir

anladım canım benim doktorda 4. gün tahlilleri yaptı dier günlerde takip yaptı demekki hepsinin muayene ve kontrol şekli ayrı.Ama mantıklı düşünmüşsün o günler gidersen mecburen sorucak kaçıncı gün diye ve ultrasonla bakıcak doğal olarak görür.Yani illa doktorlara biz sorucaz biz teşvik edicez ya nasıl iş bu anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…