Sevgili monte cristo prensesicanım fsh her şeyden etkilenebiliyor, benim 23,6 idi hayıt suyu ve aslanpençesi ile 1 ayda 10,21 e düştü, ama stres çok önemli, stres çok yükseltiyor,takılma bu değerlere her şey yoluna giriyor,bak maşallah ne güzel düşürmüşsün sen de,sabırlı ol , kürlerine devam et daha da düşer merak etme sen
Eee bu Aralık ayında adet olacaklar ne durumda olmadılarmi acaba@sm34 .................BAT 15.12.2015
@gulbil ..................BAT 16.12.2015
@nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........ HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
@amayaa .............BAT 22.01.2016
@brnh .............. ...BAT 25.01.2016
@toprak-35 .........BAT 27.01.2016
@asli5361 ............BAT
@fshe2 ................BAT 26.01.2016
@sibel15 ..............BAT 27.01.2016
@zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
@Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
@sekerpancari ....BAT 06.02.2016
@gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Canım ya sorma bende gündüz akşam o kadar uyukluyorumki yani ne iş ne güç tembelleştim.Bende aksine gündüz fırsatım oluyor uyumaya çocuk okuldayken bu kez geliyor mecburen o uyiyana kadar uyuyamıyorum eşimde geç geliyor işi yoğun.Dün ağrılarım oldu yatamadım gece ama geçti şu an.Mide bulantılarım arada var açken yada su içince oluyor niyeyse.Biraz zorluyor bu hamilelik oğlumda daha rahattım.Sende ev işi falan düşünme özellikle bu dönem boş bulduğun vakitlerde birazda olsa uyumaya çalış zaten tatilde geldi iyi oldu senin içinde.
benim salaklığım oldu 2 aydır...şimdi adet 15 ocakta gelince demek ki benim yumi 2 ocakta çatlamış, ben 31 aralık ve 4 ya da 5 ocakta ilişki yaşadım, en önemli günü kaçırmışım salak gibi,bunu hep yaşıyorum ama ben, ilişkiye erken başlayıp sıkılıyorum ben 31 aralık vaya 1 ocakta çatladı sandım akıntıya göre, 31 aralık sabahı olan ilişki ile döllenir diye düşündüm, sonra hadi biraz daha devam edeyim deyip 4 ünden sonra ilişki oldu bir kaç sefer daha, ama en önemli günü kaçırmışım,geçen ay da öyleydi... demek ki 10.günden başlayıp sıkılmadan devam etmeliyim belkide....
Canim elimden geldigince dinleniyorum esimde yardimci oluyor cok sukur. Ama kardesim sag olsun hic yardimci olmuyor her yedigini yedigi yerde birakiyorbugun gidecek o zaman daha da cok dinlenebilicem insallah :) zaten haftaya istanbula sonra da bursaya gidicez bakalim ins gitmeden kalp atisini duyariz. Benimde bulantilarim sabahlari oluyor bide acikinca su zaten icemiyorum eskisi gibi ki ben cok su icen biriyim
merhabe ben 26 yasinda ama evli degilim.. regl günlerim azaldigi icin doltora gittim test yaptilar yumurta sayimda azalma olmus bunu duyduğum dan beri agliyorum en cokta evli degilim ben ne yapicam ya iyice yumurta sayim azalirsa ondan cok korkuyorum biraz moral istiyoruman itibariyle 1 fincan nane- adaçayı karışımımı da içtim, bu ay tüm yöntemleri deneyerek başarılı sonuca ulaşacağım inşallahhhh
bu arada bugün folbiol folik asit aldım, günde 1 adet içeceğim. yumurta kalitesini arttırıyormuş, daha doğrusu folik asit eksikliği yumurta kalitesini düşürüyormuş... hadi bakalım el mi yaman , ben mi! öyle hemen kabullenip pes etmek yooook!!!!!
bu arada bugün folbiol folik asit aldım, günde 1 adet içeceğim. yumurta kalitesini arttırıyormuş, daha doğrusu folik asit eksikliği yumurta kalitesini düşürüyormuş... hadi bakalım el mi yaman , ben mi! öyle hemen kabullenip pes etmek yooook!!!!!
canım merhaba, her kadın doğduğunda belli bir yumurta rezervi ile doğar, zaman içerisinde gerek yapısal gerek beslenme bozuklukları,hormonal değişiklikler vb sebeplerden ve de yaş ilerledikçe yumurta rezervi azalır. seni çok iyi anlıyorum hepimiz yaşıyoruz bu durumu, yaşın daha çok genç,rezerv azalmıştır ama bir anda bitmez, kendini harap etme lütfen, stres en büyük düşmanımız... beslenmene dikkat et,fazla kilon varsa vermeye çalış, stres yapma, evlilik düşüncen varsa da arayı çok açma, yaş ilerlemeden evlen derim, ama şu an bi adayın yoksa da strese girmeden doğru vakti bekle...kürlerle menopoz ileri yaşlara atılabiliyor, biz hayıt suyu,aslan pençesi gibi kürler uyguluyoruz,rahim için yaratılmış otlar bunlar,doktorun bi ilaç vermediyse bu otlardan destek alıp rahmini besleyip güçlendirebilirsin, tıp her gün çok ilerliyor,moralini bozmadan hayatını yaşa,evlendikten sonra durumuna göre tekrar doktora gider bi değerlendirme yaptırırsın, gebelik için kaliteli 1 yumurta bile yeterli oluyor, şu an bunlara takılma sen... unutma stres baş düşmanımız, kolay gelsin,Rabbim şifa versin canım...merhabe ben 26 yasinda ama evli degilim.. regl günlerim azaldigi icin doltora gittim test yaptilar yumurta sayimda azalma olmus bunu duyduğum dan beri agliyorum en cokta evli degilim ben ne yapicam ya iyice yumurta sayim azalirsa ondan cok korkuyorum biraz moral istiyorum
evet benimde eşim destek oluyor ama evde olduğu saatler çok az.Kardeşinde durumu bilmiyor ondan olabilir eee birde erkekse bilsede yardımcı olmaz bekar olunca anlayamaz pek....Kalp atışını hayırlısıyla duyarsan doktora seyahat durumunu anlat bence canım hani duruma göre bir yorum yapsın.Ben oğlumda 17 saat tren yolculuğu yapıcam dedim erzincana :))) sakınca görmedi lavabosu falan var diye treni tercih etmiştim yanına yumuşak yüksek bir yastık al ona otur ki otobüs sallasada etkilenmezsin.Su bol bol iç 2 günde bir meyveli soda yada sade soda içiyorum çok rahatlatıyor beni araştırdım erken gebelikte soda faydalıymış ben narlı olandan içiyorum...Narda iyiymiş tutunma aşamasında narı kaşık kaşık yesen daha faydalı tabi.
sistemde bir şey var sanırım bebeğim ben de görmedim bana yazdıklarını, iyi misinnnmontecimmm sana çok yazdım ama sanırım görünmüyor ya(( bende göremiyorum bazı msjları dünden beri 1 de yazılanı gece görüyorum
Canim ucakla gidicem insallah ama yine de soylerim. Gerci ben en son muayenede soyledim cunku doktor daha gec cagirdi ben dedim istanbula gidicem orada gidersin doktor dedi yok dedim erken geleyim olmaz mi :) soda aldirdim aslinda ama daha hic icemedim bende meyveli alayim o zaman. Kardesim erkek evet ve hala bilmiyor :) bende nar suyu iciyorum nar portakal sıkıyor esim iciyorum kahvaltida falan
sistemde bir şey var sanırım bebeğim ben de görmedim bana yazdıklarını, iyi misinnn
oh oh yarasın bebişede sanada:)) iyi uçakla zaten kısa sürer.Evet ya bende kalp atışı için falan hep aynı doktora gitmek istiyorum o takip etsin baştan nasıl başladıysa.Ama 10 haftadan sonra üniversite hastanesine başlıcam doğumda orada olsun diye kısmetse.Tanıdık var iyi olur diye.
12.gün gidip baktıracağım canım,yumi takibi yapmıyor benim doktor, bakalım artık 12.günde belki yumurta büyümüş falan bi akıl veririyiyim canım iyiyim yumurta takibiyle ilgili yazmıştın oraya yazdım mümkünse git takip yaptır çok önemli ben takip yaptırdım geçen ay.Yoksa bende ovulasyonu erken sanıyordum o yüzden tutturamadım diye düşündüm.
Canim simdi bu kalp atisi icin en gec kac haftaya kadar beklemek gerek ? Benim arkadasim mesela 8. haftada keseyi 3 aylikkende kalp atisini duymus oyle dedi bana kafam karisti. Burada okuduklarim hep 8. haftaya kadar beklemis
12.gün gidip baktıracağım canım,yumi takibi yapmıyor benim doktor, bakalım artık 12.günde belki yumurta büyümüş falan bi akıl verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?