cnm bnm fazla yuksek degıldı sınırdaydı 9.75 fsh fakat cok yakın arkadasımın 49 du oda9 düşürdü çörekotu yagı kapsülü hayıt sabah aksamMerhaba fsh değeriniz kaçtan bu sayıya düştü yaptıklarınızı bir kez de benim için paylaşır mısınız rica etsem?
Benim fsh testere dişli aslan pençesi ile 88 den 24 e düştü sonrasında hayıt suyuna başladım 1,5 ay içtim bu ay tekrar ölçüldü Fsh 25 anlayamadım hiç düşmediği gibi 1 birim yükselmiş
olabılır cnm hersey bende dana gbı oldum 5 kıloda ben aldımm kürlerden dolay böyleKızlar bu polenden midir bilmiyorum kilo almaya başladım51 falandım 55.5 olmuşum. 20günde falan. Böyle giderse sonum iyi değil :) çokta yemiyorum poleni aslında ama iştahımı açtı galiba. Sizde öylemisiniz
Sen nekadardır kullanıyosun. 20günde çok ya . Üstelik günde bikere azıcık yiyorum ben ondan .olabılır cnm hersey bende dana gbı oldum 5 kıloda ben aldımm kürlerden dolay böyle
o kadar kılo yapcanı sanmıyormm yaa ben uc ayda 6 kıloya cıktım dıyebılrm bende gunde ıkı sefr kullanıorm ama suan degıl adetken yumurtlamaya kadr sonra bırakıorm herseyı benSen nekadardır kullanıyosun. 20günde çok ya . Üstelik günde bikere azıcık yiyorum ben ondan .
merhabe ben 26 yasinda ama evli degilim.. regl günlerim azaldigi icin doltora gittim test yaptilar yumurta sayimda azalma olmus bunu duyduğum dan beri agliyorum en cokta evli degilim ben ne yapicam ya iyice yumurta sayim azalirsa ondan cok korkuyorum biraz moral istiyorum
Bide benden duyun bakalım 1 senede 12 kilo aldım bu kürlerden ..o kadar kılo yapcanı sanmıyormm yaa ben uc ayda 6 kıloya cıktım dıyebılrm bende gunde ıkı sefr kullanıorm ama suan degıl adetken yumurtlamaya kadr sonra bırakıorm herseyı ben
bende aldım sıgarayı bırakınca abur cubura bırazdan fazla abandımm ustune tuz bıber oldu sımdı sımdı normalde dödum artıkk tıkınmayı azalttım durmadanBide benden duyun bakalım 1 senede 12 kilo aldım bu kürlerden ..
20günde 4 kilo aldım kız. Ben sürekli kullanıyorum poleni öyle olmasın mı. Adetten yumurtlamaya kadarmı kullanılıyoo kadar kılo yapcanı sanmıyormm yaa ben uc ayda 6 kıloya cıktım dıyebılrm bende gunde ıkı sefr kullanıorm ama suan degıl adetken yumurtlamaya kadr sonra bırakıorm herseyı ben
Ben 20günde 4kilo aldıysam böyle giderse bir senede kaç olır düşünemiyorumBide benden duyun bakalım 1 senede 12 kilo aldım bu kürlerden ..
benn o sekılde kullanıyorumm fazla kasmıyorum dıyelımmm20günde 4 kilo aldım kız. Ben sürekli kullanıyorum poleni öyle olmasın mı. Adetten yumurtlamaya kadarmı kullanılıyo
Herkese merhaba.bende hamileyim.İnş salı günü bebegimin kalp atışını dinleyeceğiz.benim sorum sağlık odağında test yaptirdim FSH im yuksek çıktı 9.686. 3 ay öncede diyetisyen sayesinde tesadüfen yine FSH az yüksek çıkmıştı 5.küsuratlı.3 ay sonra 9 lara çıkmış neden oluyor gebeliğe etkisi varmı aranızda tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilir mi.
Canim sen tecrubelisin sama sorayim dedim sanki butun gun is yapmisim gibi yorgunum kolumu kaldiracak halim yok sendede boylemibenim gittiğim doktor 7. haftada duyulur demişti ama sanırım karından ultrasonla 8. haftada olabilir belki karından deilde dier türlü bakıcaktır.3 ay kalp atışı duymak için çok geldi bana ama yinede tabiki olabilir.Ben ilk hamileliğimde 7. haftada oğlumdada yine 7 veya 8 hafta arasında duydum kalp atışını hemde karından.Ama şu anki hamileliğim geç döllenme geriden geliyor karından duyamayabiliriz dier türlü galiba duyucaz.Doktor sana gel dediyse mutlaka emindir o bir şekilde duyacağından.
Canim sen tecrubelisin sama sorayim dedim sanki butun gun is yapmisim gibi yorgunum kolumu kaldiracak halim yok sendede boylemi
ayy ayy ayyyy yesinler sizin hamişş sohbetleriniziiiievet ebrukk um çok normal çünkü hormonların etkisi nelere sebep oluyor vücudumuzda neler oluyor şu an.Bende aynıyım yaşlanmış gibiyim oturduğum yerden kalkasım yok benimde.Son aylarda dahada yoğunlaşıyor hormonlar tavan yapıyor çünkü.Bol bol su iç maden suyu iç soda çok faydalı hergün deilde iki günde bir içiyorum (meyvelide olabilir)doktorlarda öneriyor.
Meyveli icme bence seker va onda, ya varya parmagimi kaldiramiyorum 9 ay boyle diyosun yanievet ebrukk um çok normal çünkü hormonların etkisi nelere sebep oluyor vücudumuzda neler oluyor şu an.Bende aynıyım yaşlanmış gibiyim oturduğum yerden kalkasım yok benimde.Son aylarda dahada yoğunlaşıyor hormonlar tavan yapıyor çünkü.Bol bol su iç maden suyu iç soda çok faydalı hergün deilde iki günde bir içiyorum (meyvelide olabilir)doktorlarda öneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?