Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

cnm bnm fazla yuksek degıldı sınırdaydı 9.75 fsh fakat cok yakın arkadasımın 49 du oda9 düşürdü çörekotu yagı kapsülü hayıt sabah aksam

Kızlar bu polenden midir bilmiyorum kilo almaya başladım 51 falandım 55.5 olmuşum. 20günde falan. Böyle giderse sonum iyi değil :) çokta yemiyorum poleni aslında ama iştahımı açtı galiba. Sizde öylemisiniz

olabılır cnm hersey bende dana gbı oldum 5 kıloda ben aldımm kürlerden dolay böyle

Sen nekadardır kullanıyosun. 20günde çok ya . Üstelik günde bikere azıcık yiyorum ben ondan .
o kadar kılo yapcanı sanmıyormm yaa ben uc ayda 6 kıloya cıktım dıyebılrm bende gunde ıkı sefr kullanıorm ama suan degıl adetken yumurtlamaya kadr sonra bırakıorm herseyı ben

Canım merhaba,
Biran önce iyi bir tüp bebek merkezine gidip yumurtalarını dondurabilirsin... Ben acıbadem Maslak Bülent Hocada tedavi görüyorum.. Kardeşim için hocaya sormuştum.. Kız kardeşim bekar ve bakire... Kızlık zarı bozulmadan yumurtalar toplanıp dondurulabiliyormuş.. Ülkemizde yasalmış.. İyi bir doktor ve merkez bul kendine biran önce..

o kadar kılo yapcanı sanmıyormm yaa ben uc ayda 6 kıloya cıktım dıyebılrm bende gunde ıkı sefr kullanıorm ama suan degıl adetken yumurtlamaya kadr sonra bırakıorm herseyı ben
Bide benden duyun bakalım 1 senede 12 kilo aldım bu kürlerden ..

kızlar yazılar sılınıyor baska tarayıcıdan gırın yancdex den falan acın olmadı

Bide benden duyun bakalım 1 senede 12 kilo aldım bu kürlerden ..
bende aldım sıgarayı bırakınca abur cubura bırazdan fazla abandımm ustune tuz bıber oldu sımdı sımdı normalde dödum artıkk tıkınmayı azalttım durmadan

20günde 4 kilo aldım kız. Ben sürekli kullanıyorum poleni öyle olmasın mı. Adetten yumurtlamaya kadarmı kullanılıyo

Herkese merhaba.bende hamileyim.İnş salı günü bebegimin kalp atışını dinleyeceğiz.benim sorum sağlık odağında test yaptirdim FSH im yuksek çıktı 9.686. 3 ay öncede diyetisyen sayesinde tesadüfen yine FSH az yüksek çıkmıştı 5.küsuratlı.3 ay sonra 9 lara çıkmış neden oluyor gebeliğe etkisi varmı aranızda tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilir mi.

Canım merhaba Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.Sanırım fsh ın gebelikte olumsuz bir etkisi varmı diye sormuşsun?Bende çok araştırdım bu konuyu pek birşey bulamadım ama kendi kendime geldiğim sonuç şu...Bu fsh yumurtlamayı ve sayısını azaltıyor yumurtlama olup döllendikten sonra pek bi etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Canim sen tecrubelisin sama sorayim dedim sanki butun gun is yapmisim gibi yorgunum kolumu kaldiracak halim yok sendede boylemi

Canim sen tecrubelisin sama sorayim dedim sanki butun gun is yapmisim gibi yorgunum kolumu kaldiracak halim yok sendede boylemi

evet ebrukk um çok normal çünkü hormonların etkisi nelere sebep oluyor vücudumuzda neler oluyor şu an.Bende aynıyım yaşlanmış gibiyim oturduğum yerden kalkasım yok benimde.Son aylarda dahada yoğunlaşıyor hormonlar tavan yapıyor çünkü.Bol bol su iç maden suyu iç soda çok faydalı hergün deilde iki günde bir içiyorum (meyvelide olabilir)doktorlarda öneriyor.

ayy ayy ayyyy yesinler sizin hamişş sohbetleriniziiii

Meyveli icme bence seker va onda, ya varya parmagimi kaldiramiyorum 9 ay boyle diyosun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…