Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ınsallahh canım valla öncedenn kendımı umutsuz vaka gbı görüodumm nedense bu ay için bile umudum var yanı bu sekılde olabılmek bıle cok guzell
Benim bu aydan hic umudum yoktu sartlandirmadim iliski gunletindede bebek dusunup stres olmadim rahattim yani neden bilmem ve oldu stresi azaltmak gerekli diye bosuna demiyorlar

Benim bu aydan hic umudum yoktu sartlandirmadim iliski gunletindede bebek dusunup stres olmadim rahattim yani neden bilmem ve oldu stresi azaltmak gerekli diye bosuna demiyorlar
aynnn o konuda haklısın fakat ben o tezide yıkıp gecıyorum cnm bebek hiç düşünmüodum ama korunmuyodum bır yıldır da o kafa rahatlıgıyla bıle olmadıysa yanı demekkı bnm takmam lazm accııkk

senin için iki yol var: ya adayın varsa evliliği çabuklaştırmak. yada eğer böyle bir imkanın varsa yumurtalarını dondurmak. ülkemizde yumurta dondurmak için rezerv azlığı da yasal sebeplerden artık. yumurta dondurma dondurma işlemindede önünde iki seçenek. ya bekaretini gözden çıkarıp bu işi yapmak yada laparoskopik yolla. laparoskopik yöntem çok riskliymiş. dr lar operasyon esnasında rahimi patlatabiliyorlarmış. yine de sen kendinde bu konuda kapsamlı bir araştırma yapıp ona göre adımını at derim.

esinin sperm testi nasildi hizli hareketli

esinin sperm testi nasildi hizli hareketli
sayı :20 milyon
toplam sperm sayısı :140 milyon hareketlilik %65
ynı bu degerlere göre doktorumm iyi dedi sorun yok dedı htta bu testı yaptrdgmz zaman esm sigara içiodu sımdı onuda bıraktı doktr dahada iyi olmustr dedı

Cok iyi sonucu morfolojide normaldir sigarada gidince

Morfolojide iyi 5in uztu iyi dyor dr lar
zaten doktorda iyi dedi hatta bunu yaptgnz zaman sigarada kullanıodu dedım sımdı bıraktı dedım dahada ıyı olmustur hatta şimdi zaten ben bu testlerden snra adama kecıboynuzu kürleri yaptım çakşırkökü suyu aldım içirdimm sabahları pekmez yedırdım arı sütüde yedrdm

EGE ASYA E emebe kızlar memelerinizi açın bi bakın bakım bı ara uclarında ne var ne yok valla ınsallah bende hamıle kalırsam be memelerden anlıcam taktım kafaya

ınsllah canım ınsallah ben panık atak o zaman kendımı düşünemiyorum cekecegınız var bende dilimden

olsun yeterki biz çekeriz alt tarafı hesabımı siler giderim şaka tabi sen bi hamile ol ben sabaha kadar dinlerim canım ya.

cnm bnm fazla yuksek degıldı sınırdaydı 9.75 fsh fakat cok yakın arkadasımın 49 du oda9 düşürdü çörekotu yagı kapsülü hayıt sabah aksam
Teşekkür ederim cevap için hayıt 2 aya yakındır içiyorum bende ancak benim fsh ı maalesef ki düşürmedi çörekotu tarçın bal karışımı yiyorum ama birde çörekotu yağı kapsülü mü alsam bilemedim. Buarada bende kürler yüzünden kilo aldım 5 kilo kadar kamufle için biraz bol giyeyim diyorum bu kez de hamile zannediyolar.Her sorana henüz yok bişey demekten yoruldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…