Insallah gecersin canim sakin ol heyecanini belli etmemeye calisGünaydıınn :). Direksiyon sınavına gircem öğleden sonra dua edermisiniz kızlar inşallah geçerim çok heyecanlıyım ya
Bu arada gunaydin kizlarrr
Sivilceler basmış dört bir yanımı,baktığım herşey de belirtin duruyor,ben hiç gelmeni istemesemdeeee,bu ağrılar seni hatırlatıyoooor
hadı bakalmm ınss gecersın ben alalı ıkı sene oldu kurtuldm sonundaGünaydıınn :). Direksiyon sınavına gircem öğleden sonra dua edermisiniz kızlar inşallah geçerim çok heyecanlıyım ya
Yarin gidicem canim 6+2 oluyoruz insallah kalp sesini duyariz senin ne zamnGunaydim canim :) nasil gidiyor hamilelik ? Kontrol ne zaman?
Bu yorgunluk bitirdi beni simdiden, esimle avm ye gittik 1tur atamadim geri geldik midemde rahatsiz sende durumlar nasilGunaydim canim :) nasil gidiyor hamilelik ? Kontrol ne zaman?
Bu yorgunluk bitirdi beni simdiden, esimle avm ye gittik 1tur atamadim geri geldik midemde rahatsiz sende durumlar nasil
Sadece anneleimiz biliyor kalp sesini duyunca soyleyelim dedik,bende bulanti cok yok ama rahatsiz midem ama yorgunluk fenaBenm kontrolum c.tesi canim 7+1 olucaz o zamana insallah duyarsiniz canim haber ver bize de :) bende cok yorgunum canim surekli uyku halindeyim. Midem de bulaniyor. Ama bunlar bebegin saglikli oldugunu gosteriyormus o yuzden sukur halimize :) siz ailelere soylediniz mi ?
Sadece anneleimiz biliyor kalp sesini duyunca soyleyelim dedik,bende bulanti cok yok ama rahatsiz midem ama yorgunluk fena
Yarin gidicem canim 6+2 oluyoruz insallah kalp sesini duyariz senin ne zamn
canım mrb :)Bu arada aramizda 1gun var :) 6+2 yiz bugun :)
Evet canim bizde yarin 6+2 olacagiz yazarim tabiki canimBu arada aramizda 1gun var :) 6+2 yiz bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?