Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ve işte listenin sonundaki yerimi alırım...Hadi amayaa bari senden iyi haberler duyalım,sırada sen varsın.

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ...................BAT 11.02.2016

canım mrb :)
1 haftadır sol tarafımda çekilme hissi ve baskı hissediyorum sende olmuşmuydu bu belirtiler

Bende yumurtlama gününden beri sağ kasigimda agri cekilme hissi vardi canim hatta sag tarafimda dolgunluk hissi vardi hep. Insallah bebis vardir guzel haberler verirsin bize :)

Kızlar birşey soracağım,ben bu çörekotu,bal,tarçını denemek için bir yaptım ama çörek otunu ezmemiştim,çiğnedim.accayip acı oldu ya,yanlış birşey mi yaptım acep?

Kızlar birşey soracağım,ben bu çörekotu,bal,tarçını denemek için bir yaptım ama çörek otunu ezmemiştim,çiğnedim.accayip acı oldu ya,yanlış birşey mi yaptım acep?
Ezmen lazim canim ogutucuye koyabilirsin adetin 2.gununden 12.gune kadar sabah aksam ac yiyeceksin 1kasik bende denemistim keskin bir tat oluyor

aynen değişmesi zor.hatta bu gidişimde dr uma tekrar sordum.yaşla birlikte düşer dedi.onu görmek istiyor. 0,72 idi benim,şimdi ne çıkacak meraktayım...
Tam yerini değil ama Nette okuduğumu hatırlıyorum bir bayanın amh yükselmişti yanlız bir yıl boyunca uğraşmış.Hatta tüp bebek şansının bile olmadığını söylemiş dr.hamileydi cive bizlere umut olması için paylaştığını belirtmişti. Ne güzel Allah bizlere de nasip etsin inşallah seve seve paylaşırız.

Sabah aç karnına ne içeceğimi şaşırdım valla.Dolaplar doldu taşıyor artık.Böğk...

tamam tatlım çörekotu riskli diye biliyorum bi yanlış yapmayayım
Kızlar bende tüp bebek tedavisine başlamadan kısa süre öncesine kadar çörekotu yağı kullandım acaba o yüzdendir mi benim iğneler yumurtayı büyütemedi.Olumsuz etkileri nelerdir?

Şubat ta gelmeni bekleyeli 4 sene olacak... planları yaptım beşiğini bebek arabanı oto koltuğunu mama sandalyeni seçtik ben saçlarına cici tokalar bandanalar takıcam ya da baban seni omuzuna alıp bu benim paşam diyip berbere götürecek.mis kokunu içimize çektikçe Allah a şükrümüz tazelenecek.sana organik mamalar yapıcam her gece ablana okuduğu gibi masallar okuyacak baban parklara gidicez.alisveris merkezlerine götüreceğiz senide. bir elimizde ablan bir elimizde sen olacaksın...her geçen saniye büyümeni izliycez.ve her gece sen uyurken acaba nefes alıyormu diye endişeyle başında bekliycez... emeklemeyi öğreneceksin yürümeyi koşmayı anne baba abla ... demeyi. seninle ağlayıp seninle güleceğiz hic incitmeyiz söz yeterki sen gel umutlarım tükeniyor artık daha fazla bekletme bizleri....

Bende yumurtlama gününden beri sağ kasigimda agri cekilme hissi vardi canim hatta sag tarafimda dolgunluk hissi vardi hep. Insallah bebis vardir guzel haberler verirsin bize :)
benim sol tarafta var 1 haftadır hissediyorum yumurtlama döneminde başladı benimde ,bacağıma ağrı vuruyo birde
inşallah vardır canım yaa

Canim yarin kan testine gideceksin dimi ?
Okurken duygulandim... İnsallah bebisin seninledir

Ya cok duygulandim..Allah saglikli hayirli evlatsiz birakmasin bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…