canım ne güzel yazmışsın aynı duyguları yaşıyoruz hepimizŞubat ta gelmeni bekleyeli 4 sene olacak... planları yaptım beşiğini bebek arabanı oto koltuğunu mama sandalyeni seçtik ben saçlarına cici tokalar bandanalar takıcam ya da baban seni omuzuna alıp bu benim paşam diyip berbere götürecek.mis kokunu içimize çektikçe Allah a şükrümüz tazelenecek.sana organik mamalar yapıcam her gece ablana okuduğu gibi masallar okuyacak baban parklara gidicez.alisveris merkezlerine götüreceğiz senide. bir elimizde ablan bir elimizde sen olacaksın...her geçen saniye büyümeni izliycez.ve her gece sen uyurken acaba nefes alıyormu diye endişeyle başında bekliycez... emeklemeyi öğreneceksin yürümeyi koşmayı anne baba abla ... demeyi. seninle ağlayıp seninle güleceğiz hic incitmeyiz söz yeterki sen gel umutlarım tükeniyor artık daha fazla bekletme bizleri....
Yok canım yapmadım dün civan perçemi içtim bugünde adaçayı ve hayıt hapı hala leke bile gelmiyor yarın kan testi yaptırcam
gunaydın cnmgünaydın kızlarrrrr
hayırlı pıt pıtları bekliyoruz inşallahhhhhastaneye gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum inşalllah sağlıklıdır kalp sesini duyarız..
ayyy öylemmıı hadı ınsallah hayırlı habeler alırsnz cnm dualarmzz senınlehastaneye gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum inşalllah sağlıklıdır kalp sesini duyarız..
hadı bakalım cnm hayırlısıGünaydın kızlarrrC.tesi doktora gittim sol tarafımda çatlamamış 2 cm yumurtam kist yapmış ama çok önemli değil dedi sağda 3 tane folikül gözüktü.. bugün yine klomen kullanıcam bugün başlayım sabah akşam 6 gün.. Ovulasyon testiyle takip edip çatlama günü gel bi bakalım dedi.. Durumlar böyle..
burası kar doldu suann İSTANBUL.... :)hayırlı pıt pıtları bekliyoruz inşallahhhh
ooo foliküller süper, dr kisti önemsemediğine göre atarsın sen onu...reglini o kist geciktirdi demekki...o foliküllerden biri bebek olarak dönsün inşallah :))Günaydın kızlarrrC.tesi doktora gittim sol tarafımda çatlamamış 2 cm yumurtam kist yapmış ama çok önemli değil dedi sağda 3 tane folikül gözüktü.. bugün yine klomen kullanıcam bugün başlayım sabah akşam 6 gün.. Ovulasyon testiyle takip edip çatlama günü gel bi bakalım dedi.. Durumlar böyle..
hastaneye gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum inşalllah sağlıklıdır kalp sesini duyarız..
annamm cıksa ayrı dert düşse ayrı bir dertbu arada fsh 2,99 çıktı.. düşüşü biraz abartmışım galiba doktor henüz aramadı hastanenin sitesinden baktım sonucuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?