ayyy bana da az kalmıssssssssssslistemizi paylaşayım geride kalmış :)
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ...................BAT 11.02.2016
Yok şimdi baktım foliküler faz aralığı raporda 2-10 arası görünüyo iyi yerde sanırım yine de doktorun ne diyceği de mühim tabiannamm cıksa ayrı dert düşse ayrı bir dert
tabıkı cnm yahu sende folık kullanıodun gaz sorunu varmı sendedeYok şimdi baktım foliküler faz aralığı raporda 2-10 arası görünüyo iyi yerde sanırım yine de doktorun ne diyceği de mühim tabi
folidoce den sonra kalmadı canım bu bana iyi geldi.. Önceki folik yapıyodutabıkı cnm yahu sende folık kullanıodun gaz sorunu varmı sendede
bnmki folık plus yaptgı gazdaa hava gazı yanı sadece ayrıca kabzlıkta yaptı bıktım su folık aasııtın yan etkılernden nerden aldysammfolidoce den sonra kalmadı canım bu bana iyi geldi.. Önceki folik yapıyodu
bi de bunu dene canım eczacı bana dediki her bünyede farklı etkiler yapar bunlar iyi gelmiyosa değiştirmeniz daha iyi olur dedi.. Ben de trio almak istiyorum bu bitince onda kalsiyum falan da varmışya..bnmki folık plus yaptgı gazdaa hava gazı yanı sadece ayrıca kabzlıkta yaptı bıktım su folık aasııtın yan etkılernden nerden aldysamm
Canım folikül dediği daha yumurta olmamış ama olması beklenen minnoş yumurtalar diyebilirimbu folikulün kaç olması gerekiyor normalde
dr benimkine baktı son gittiğimde 20li bişey söylemişti tam hatırlamıyorum şimdi siz diyince aklıma geldi
adam 1 yumurta var şu kadar folikül var diyo bende bakıyorum öyle suratına ,hiç bilmiyorumki bu işleri birde çok heyecan yapıyorum unutuyorum sorcaklarımı falan onu dinleyip geliyorum öyle
sonra gelip sizin başınızı ağrıyorum işte böyle :)
bana doktor trıo verdı fakat oo kalkmıs artık plus gelmıs yerınee bundada kalsıyum ve d vıtamını takvıyesi varbi de bunu dene canım eczacı bana dediki her bünyede farklı etkiler yapar bunlar iyi gelmiyosa değiştirmeniz daha iyi olur dedi.. Ben de trio almak istiyorum bu bitince onda kalsiyum falan da varmışya..
hmm anladım canım şimdi ,bende ayrı bişey sanıyorumCanım folikül dediği daha yumurta olmamış ama olması beklenen minnoş yumurtalar diyebilirimOnların bazen hepsi büyüyüp yumurta oluyo çatlıyo bazen büyümüyo bazıları falan.. Öyle yani :)
e2 ne çıktı, kist varya baskılamıştır fsh ı...bu arada fsh 2,99 çıktı.. düşüşü biraz abartmışım galiba doktor henüz aramadı hastanenin sitesinden baktım sonucuma
kimmiş ki canım benim??ankara diyince :)kızlarr bu arada eger adet olursamm bır adamvarmıss ankarada arıcılıkla ugrasan ve bu konularda cok bilgilymiş dersler vs verıomus senın ve eşinin kilosuna boyuna test sonuclarına göre arı sütlü bal karısım yapıomus artk ıcıne baska seylerde atıomuss faydasını gören cok olmus ben de bu ayy tırt gecerse alcam hemen
E2ye bakılmadı canım çünkü sigortam bitmiş ücretli oldum muayeneyi falan herşeyi en elzem fsh ona bakalım yeter diğerleri çok mühim değil dedi.. Kist de hala regl olduum için patlar gider dedi..e2 ne çıktı, kist varya baskılamıştır fsh ı...
dgru kız ankaradasn sen burdan bı kızla tanımıstım kac aydr konusuyoruzz faceboookdan da eklestık hattaa baya sohbetımız ılerledı onun eltısının babası yapıomus hatta bunlarada yapmıs sımdı kullanmaya baslıo bu dedgm kızın eşşinde vr sıkıntı da daha uyanmadı heralde sorayım hatta yerel kanalllarda tv lere cıkıomus anlatıomus ders olarak adammkimmiş ki canım benim??ankara diyince :)
hımmm anladım..aynen kist kanamayla atılıyor...fsh gayet iyi... bu ay beiş teşrif etsin inşallah...klomen e de zamanında başladın bu sefer...inşallah yararını görürsün...E2ye bakılmadı canım çünkü sigortam bitmiş ücretli oldum muayeneyi falan herşeyi en elzem fsh ona bakalım yeter diğerleri çok mühim değil dedi.. Kist de hala regl olduum için patlar gider dedi..
yaaa ben arı sütünü taaa Aydın da bir balcım var,ondan alıyorum,üniversite lisanslı falan..Ankara da bulamamıştım.birde geçen sene hava hep yağışlı olduğundan arı sütü hasadı çok az olmuştu..bende hap şeklinde olan var arkadaşım satıyor,ondan alıyorum artık,tahta kaşıktı doz aşımıyıdı gibi dertlerim kalktı ortadan :))dgru kız ankaradasn sen burdan bı kızla tanımıstım kac aydr konusuyoruzz faceboookdan da eklestık hattaa baya sohbetımız ılerledı onun eltısının babası yapıomus hatta bunlarada yapmıs sımdı kullanmaya baslıo bu dedgm kızın eşşinde vr sıkıntı da daha uyanmadı heralde sorayım hatta yerel kanalllarda tv lere cıkıomus anlatıomus ders olarak adamm
Saol bebeğim inşallah hayırlısı neyse o olsun.. Ben artık biraz rahat olmaya çalışıcam.. Olmazsa da olmaz kısmet napiim yani.. Çok stres yapıoruz ondan olmuyo gibime geliyo.. Biraz rahat olmak lazım..hımmm anladım..aynen kist kanamayla atılıyor...fsh gayet iyi... bu ay beiş teşrif etsin inşallah...klomen e de zamanında başladın bu sefer...inşallah yararını görürsün...
bu adamınkide lisanslı yasalmıss yanı bende aktardann alıyordum gercekden fayda sagladgından emın degılım herseyın orjınalı sartt regl olursam alıcamm bunlardan inşyaaa ben arı sütünü taaa Aydın da bir balcım var,ondan alıyorum,üniversite lisanslı falan..Ankara da bulamamıştım.birde geçen sene hava hep yağışlı olduğundan arı sütü hasadı çok az olmuştu..bende hap şeklinde olan var arkadaşım satıyor,ondan alıyorum artık,tahta kaşıktı doz aşımıyıdı gibi dertlerim kalktı ortadan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?