- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Çok haklısın...dr un dediğini yapıp...azıcık rahat olmak lazım... stres kontrolüde çok önemliiiSaol bebeğim inşallah hayırlısı neyse o olsun.. Ben artık biraz rahat olmaya çalışıcam.. Olmazsa da olmaz kısmet napiim yani.. Çok stres yapıoruz ondan olmuyo gibime geliyo.. Biraz rahat olmak lazım..
sen öğrende haberleşelim mutlaka...şimdi hasat zamanı değil ya eskiyi vermesinler...saklama koşulları çok önemlibu adamınkide lisanslı yasalmıss yanı bende aktardann alıyordum gercekden fayda sagladgından emın degılım herseyın orjınalı sartt regl olursam alıcamm bunlardan inş
bnm eşimin dayısı eskı resadıye beledıye baskanı tokatta o ankara arılar bırlıgı baskanımı ne onu aradı yanmda ben köye gttgm zaman bunan yaklasık 25 gun önce fln yoktu arı sütü yanı ondan polen almıstık sadece sımdı varmı kızda bılmıo sorcak eltisinesen öğrende haberleşelim mutlaka...şimdi hasat zamanı değil ya eskiyi vermesinler...saklama koşulları çok önemli
hımmm anladım, evet evet çok az çıkıyor arı sütü....hemende bitiyor..arı sütü birliği başkanıysa süper..onlar en iyisini bilir...ama işte ellerinde olmayabilir...yada belki kendilerine ayırıdkları vardır..onuda verebilirler...10 gr mını 40 tl ye alıyordum geçen sene...bnm eşimin dayısı eskı resadıye beledıye baskanı tokatta o ankara arılar bırlıgı baskanımı ne onu aradı yanmda ben köye gttgm zaman bunan yaklasık 25 gun önce fln yoktu arı sütü yanı ondan polen almıstık sadece sımdı varmı kızda bılmıo sorcak eltisine
evet maalesef ellerınde yoktu bız aradgmz zamanhımmm anladım, evet evet çok az çıkıyor arı sütü....hemende bitiyor..arı sütü birliği başkanıysa süper..onlar en iyisini bilir...ama işte ellerinde olmayabilir...yada belki kendilerine ayırıdkları vardır..onuda verebilirler...10 gr mını 40 tl ye alıyordum geçen sene...
ovulasyon da cıft cizgiyi gördgmmden bu yanna tam 12 gun oldu bılsemki bu kadar kısa zamanda gebelik belirtileri baslarr kendımı suan hamile sanabilirdim mide bulantısından iki gündürr kndıme gelemıorm hatta bugun nırvanaya tırmandıkk yanı o derecee üst seviyede midem kalkık
ınsallah bebiştir de suann cektgıme deger cayımı bile içemedim öğürme gelio midem kalkık gbiiCanim belirtiler kisiden kisiye degisir insallah bebis belirtisidir :) mide bulantisi deme banainsallah guzel haberler gelir dualarim sizinle
ınsallah bebiştir de suann cektgıme deger cayımı bile içemedim öğürme gelio midem kalkık gbii
inşallah bakalım bat a 6 gun var bn körpeyım henüz 22 yasndayım :))))Anladim canim insallah guzel haberler gelir :) yasin kacti senin ?
inşallah bakalım bat a 6 gun var bn körpeyım henüz 22 yasndayım :))))
aynenn işte bu fsh belası küçük yaşta takıldı peşimee benım maalesef ınsallah 6 gun hemen gecer vee hayırlı haber alırım olmazsada artık yapcak bısey yokDaha kucukmussun :) ay hemen 6 gun gecsin. Benimde kontrolum var zaman gecmiyor sanki :)
senınn kide inşallah cabucak gecerDaha kucukmussun :) ay hemen 6 gun gecsin. Benimde kontrolum var zaman gecmiyor sanki :)
aynenn işte bu fsh belası küçük yaşta takıldı peşimee benım maalesef ınsallah 6 gun hemen gecer vee hayırlı haber alırım olmazsada artık yapcak bısey yok
aaynnenn cnmm saglıklı hayırlı olsundaa beklerız bızz insallh tabı fazla bekletmez mercimekCanim hic takma kafana rabbim biliyor en dogru zamani. Ne yaparsa yap elden bisey gelmiyor rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
canım pazartesi yoğunluğu...buralardayım, nasılsın şekerrr??? bebiş vardır inşallah kuzum yaa, ama hiç aldanma belirtilere bende de mide bulantısı feciydi, kasık ağrısı,göğüs dolgunluğu derken hooop regl, umarım gelmez reglin kuzuuumkızlarrrrrrrrr nerdesnz ayolno_name_ cımm cnm nerdesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?