- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
kızlar günaydın sabah şekerleriii, malum pazartesi,stres,sendrom, okudum hepinizi, alıntılayamadım...
ama sıramı kapmışsın şekerim yaaa, oldu mu şimdilistemizi paylaşayım geride kalmış :)
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ...................BAT 11.02.2016
ınss cnm yok kız mıde bulantısı ıcın ztn cok erken ovulasyondan bu yana daha anca 12 gun oldubakalm bat a 6 gun kaldı gerı sayımı baslaattıkcanım pazartesi yoğunluğu...buralardayım, nasılsın şekerrr??? bebiş vardır inşallah kuzum yaa, ama hiç aldanma belirtilere bende de mide bulantısı feciydi, kasık ağrısı,göğüs dolgunluğu derken hooop regl, umarım gelmez reglin kuzuuum
hayırlısı inşallah kuzumınss cnm yok kız mıde bulantısı ıcın ztn cok erken ovulasyondan bu yana daha anca 12 gun oldubakalm bat a 6 gun kaldı gerı sayımı baslaattık
ınsallah cnmhayırlısı inşallah kuzum
yag mide bulandırıo kapsül daha iyi hep diıormda anlatamıormm buda preslı kapsül aynı katkkı yok içindesabahları çörek otu yağı içiyorum Allah affetsin ama nasıl bir tat o yaaa, sanırsın zehir içiyorum((((
içmek istediğimden değil tatlım hazır gelmiş,soğuk sıkım, faydası olur diye içiyorum,zavallı asistanıma da zorla içiriyorumyag mide bulandırıo kapsül daha iyi hep diıormda anlatamıormm buda preslı kapsül aynı katkkı yok içinde
bak yumurtlamadan snra herseyı bırak hayıt ıc sadece bu seferiçmek istediğimden değil tatlım hazır gelmiş,soğuk sıkım, faydası olur diye içiyorum,zavallı asistanıma da zorla içiriyorum
iiyiyizz cnm cok şükür sen naslsnslm kızlar nasılsınız?
iyidir iyidirhadı ınsallah yarasnnbende iyiyim canım. yalnız klomenden dolayı sanırım sol kasığımda şiddetli ağrı var.
12 gunu gecmesın adetın 2.gunu baslaçörek otu bal tarçın kürü uyguluyordum. bıraktım. inşallah bi zararı olmaz.
Benimde sağ kasığımda çok ağrı var ilaç kullanmıyorum ama BAT 23 OCAK olabilir diye düşünüyorum, daha önce olmadı ama gıda takviyelerim kist yapmış olabilir mi sizce?bende iyiyim canım. yalnız klomenden dolayı sanırım sol kasığımda şiddetli ağrı var.
çrek otu bal tarçın klomen ve hormon iğneleriyle kullanıldığında yumurtayı hızlı büyütüp erken çatlamasına neden olabiliyormuş. ben 4 gün yaptım. öğrenince hemen bıraktım. inşallah yumurtam hızlı büyümemiştir.12 gunu gecmesın adetın 2.gunu basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?