daha kasık ağrısının nedenin dr uma sormuştum. o zamanları ilaç kullanmıyordum. nedenini şunlar olabilir demişti: yumurtlama ağrısı olabilir kist olabilir yada bağırsak sorunlarından kaynaklanabilir demişti.Benimde sağ kasığımda çok ağrı var ilaç kullanmıyorum ama BAT 23 OCAK olabilir diye düşünüyorum, daha önce olmadı ama gıda takviyelerim kist yapmış olabilir mi sizce?
kist olursa adet gecikir mi, geçen ay ilk defa 38 günde oldu normalde 28 ile 31 günde olurdu, pazartesi dr recai pabuçcuya randevu aldım, adetin 1-2-3. günlerinde ultrason bakıyoruz dedi görevli... bakalım hayırlısıdaha kasık ağrısının nedenin dr uma sormuştum. o zamanları ilaç kullanmıyordum. nedenini şunlar olabilir demişti: yumurtlama ağrısı olabilir kist olabilir yada bağırsak sorunlarından kaynaklanabilir demişti.
kist adeti ya erken getirir yada geciktirir. ultrason muayenesinde belli olur. adet gecikmesinin sebebi kist olmayadabilir.kist olursa adet gecikir mi, geçen ay ilk defa 38 günde oldu normalde 28 ile 31 günde olurdu, pazartesi dr recai pabuçcuya randevu aldım, adetin 1-2-3. günlerinde ultrason bakıyoruz dedi görevli... bakalım hayırlısı
doktor kontrolunde degılmsnn mesela kac mm suançrek otu bal tarçın klomen ve hormon iğneleriyle kullanıldığında yumurtayı hızlı büyütüp erken çatlamasına neden olabiliyormuş. ben 4 gün yaptım. öğrenince hemen bıraktım. inşallah yumurtam hızlı büyümemiştir.
hım sen ye çörek otunu yınede sımdılık buyumeye baslıcagı zmn bırak fayalı oşu an kaç mm olduğunu bilmiyorum. 1 haftalık tedavi verdi. 1 haftanın bitiminde belli olacak.
cnm bu her ay degısen bılen bısey bızz ztnn amacımı yukselmesını önlemek bıraz daha bnm gecen ay 6.78 di kmbılır bu ay kactrKızlaaaar selam.Bugün adetimin 2. günü ve ben kürlere başladım.Başlamadan önce bugün bir gideyim başlangıç ne sonuç ne olacak diye özel bir laboratuvarda kan verdim sadece fsh için.Biraz önce sonuç çıktı.Valla 10 kere baktım ya kızlar fsh 12,98 çıktı...Temmuzda 16 , 25 Aralıkta 18,93 dü.Gözlerime inanamıyorum ya.Paranoyak oldum,diyorum ki hastane dahamı doğru ölçüyordu acaba,özel mözel ya,ya ne alaka diyorum sonrada,kafayı yiyeceğim
Ne bileyim bir 16 ydı,bir 19 oldu.Böyle yükselecek diye üzülüyordum.Doktorda hiç bu değere kafa yormayın demedi ki,bu fsh değeri ile imkansız dedi.Şimdi 12,98 çıkınca hem sevindim ,hem şaşırdım salak gibi oldum şu an.cnm bu her ay degısen bılen bısey bızz ztnn amacımı yukselmesını önlemek bıraz daha bnm gecen ay 6.78 di kmbılır bu ay kactr
wayy bugun aldgm en guzelll haber hadı gözn aydın cnm ınsallah bnmde bu ay umudum gttı gbı bısey az önce cnm sıkıldı ovu test yapaym dedım kafam kadar tek cızgı silk bile yok genelde hamiş olanlarda cıkıomus ıknzı çizgiKızlar ben böyle ara ara yazıyorum iş yoğunluundan kusura bakmayın :) Doktor aradı 2,99 fsh için harika bi sonuç dedi.. Demekki korkulacak bişey yok gayet de güzel yumurtlamaya devam ediyosunuz dedi.. Çok şaşırdım birden bu değere gelmesine dedi tabi ben de hiç sesimi çıkarmadım ot-çöp kaynatıorm demedimBu ay sizden çok umutluyum dedi :)))
anın tadını cıkar ne yaptysan gecen ay aynısını yapmaya devam ett daha ıyı sonular alcksn ınsNe bileyim bir 16 ydı,bir 19 oldu.Böyle yükselecek diye üzülüyordum.Doktorda hiç bu değere kafa yormayın demedi ki,bu fsh değeri ile imkansız dedi.Şimdi 12,98 çıkınca hem sevindim ,hem şaşırdım salak gibi oldum şu an.
kızlarrrrr hayatımda hiç bu kadar tuhaf hissetmemiştim kendimi güm güm güm :) dünyanın en güzel sesini duydum tüylerim diken diken oldu çok şükürr Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın inşallah..
kalp kalbe karsıymıs aynı anda yazmasız cnm xcok sevındım senın adınaa allah mutlulugunu daim etsnkızlarrrrr hayatımda hiç bu kadar tuhaf hissetmemiştim kendimi güm güm güm :) dünyanın en güzel sesini duydum tüylerim diken diken oldu çok şükürr Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın inşallah..
kızlarrrrr hayatımda hiç bu kadar tuhaf hissetmemiştim kendimi güm güm güm :) dünyanın en güzel sesini duydum tüylerim diken diken oldu çok şükürr Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın inşallah..
çok şükür canım darısı başına seninde az kaldıOyy maşallah canım :) ne güzel darısı başımıza inşallah
ınsallahh cnm valla içime sıkıntı çöktü regl olsam heralde kısa süreli bi bunalıma gırerım gbime gelio yoruldum yanı eski gunlerımı özledmm hangı gunumdeyım sat lar batların bırbırıne grdıgı hıcbırını takmadgm zmnlarıamin canım darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?