Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Öyle düşünme canım yaa bekleyelim bakalım illaki ovulasyon testinde çıkıcak diye bi kural olduunu sanmıyorum

gibigibiyim Gobe canlarım süpper devam ediyorsunuz, maşallah sizeeee :) işte böyle yeneriz biz fsh ı :) devam kızlar devammmm

E emebe canıııım, çok şükür çok sevindim tatlımm, içinin rahatlamasına da sevindim,biz dedik sana yoktur bir şey diye, oyyy kuzucuğuma, sağlıkla gelsin kucağına inşallah

ayynenn hem son gunler gecmıyorum hemde regl kapıya gelip çatınca küçük çaplı bı ıkı gunluk bunalıma gırıyoruz
aynen tatlım her ay aynı şey, sıkıldık da belki artık,yorulduk ve gelsin bebişler istiyoruz, bu sıkıntı mahvediyor insanı

ayyy teşekkür ederim canım dr şüpheli konuşunca çok kötü olmuştum şükür artık rahatladım darısı başınıza inşalllahhhh bu ay bekliyorum

aynen tatlım her ay aynı şey, sıkıldık da belki artık,yorulduk ve gelsin bebişler istiyoruz, bu sıkıntı mahvediyor insanı
valla ya batların satların bırıbırıne karıstgı gunlerı özledm napcam bılmıormm nasl döncem eski günlere hiç bılmıyorum mart a kadar süre verıcem kendıme en kötü ıkı ay daha

bu ay soğan kürü yapayım bari kızlar, hiç yapmadım ben soğan kürü,bunu da denemek istiyorum....ne dersiniz?

valla ya batların satların bırıbırıne karıstgı gunlerı özledm napcam bılmıormm nasl döncem eski günlere hiç bılmıyorum mart a kadar süre verıcem kendıme en kötü ıkı ay daha
ben bu ay soğan kürü yapacam bernuşum hiç yapmadım daha önce belki şifam soğandadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…