hadı gözün aydın cnm doya doya yaşa artık hamılelıgını bebegınıde kendınıde mutlu etdr a sordum hsg zarar vermemiş diyebilirmiyiz evet dedi içim rahatladı bugun mutluluğumu yaşamaya başladım diyebilirim
Öyle düşünme canım yaa bekleyelim bakalım illaki ovulasyon testinde çıkıcak diye bi kural olduunu sanmıyorumwayy bugun aldgm en guzelll haber hadı gözn aydın cnm ınsallah bnmde bu ay umudum gttı gbı bısey az önce cnm sıkıldı ovu test yapaym dedım kafam kadar tek cızgı silk bile yok genelde hamiş olanlarda cıkıomus ıknzı çizgi
çok şükür canım darısı başına seninde az kaldı
Valla bu ay sadece soğan kürü yapmıştım,hayıta,aslan pençesine daha dün başladım :)anın tadını cıkar ne yaptysan gecen ay aynısını yapmaya devam ett daha ıyı sonular alcksn ıns
ne bılım kızz silkde olsa cıkardı dıye dusunuyorum bat a daha 6 gun varÖyle düşünme canım yaa bekleyelim bakalım illaki ovulasyon testinde çıkıcak diye bi kural olduunu sanmıyorum
devam et cn m hayıtta ıyıValla bu ay sadece soğan kürü yapmıştım,hayıta,aslan pençesine daha dün başladım :)
Canım bende yapmaya başladım onu çok acı vallasabahları çörek otu yağı içiyorum Allah affetsin ama nasıl bir tat o yaaa, sanırsın zehir içiyorum((((
6 gün var daha kuzum az sabır diyecem ama sanki ben yapabiliyorumne bılım kızz silkde olsa cıkardı dıye dusunuyorum bat a daha 6 gun var
ayynenn hem son gunler gecmıyorum hemde regl kapıya gelip çatınca küçük çaplı bı ıkı gunluk bunalıma gırıyoruz6 gün var daha kuzum az sabır diyecem ama sanki ben yapabiliyorumhep böyle oluyor,son günler geçmek bilmiyor bi türlü
aynen tatlım her ay aynı şey, sıkıldık da belki artık,yorulduk ve gelsin bebişler istiyoruz, bu sıkıntı mahvediyor insanıayynenn hem son gunler gecmıyorum hemde regl kapıya gelip çatınca küçük çaplı bı ıkı gunluk bunalıma gırıyoruz
karından baktı canım rahat ol :) bugun 6+2 yizCanim karindan mi bakti vajinal mi :)
ayyy teşekkür ederim canım dr şüpheli konuşunca çok kötü olmuştum şükür artık rahatladım darısı başınıza inşalllahhhh bu ay bekliyorumgibigibiyim Gobe canlarım süpper devam ediyorsunuz, maşallah sizeeee :) işte böyle yeneriz biz fsh ı :) devam kızlar devammmm
E emebe canıııım, çok şükür çok sevindim tatlımm, içinin rahatlamasına da sevindim,biz dedik sana yoktur bir şey diye, oyyy kuzucuğuma, sağlıkla gelsin kucağına inşallah
oyyyy maşallah 41,5 kere, artık gebeliğin tadını çıkarmaya başlayabilirsin..Allah kucağınızdada görmeyi nasip etsin inşallahn..karından baktı canım rahat ol :) bugun 6+2 yiz
valla ya batların satların bırıbırıne karıstgı gunlerı özledm napcam bılmıormm nasl döncem eski günlere hiç bılmıyorum mart a kadar süre verıcem kendıme en kötü ıkı ay dahaaynen tatlım her ay aynı şey, sıkıldık da belki artık,yorulduk ve gelsin bebişler istiyoruz, bu sıkıntı mahvediyor insanı
ben bu ay soğan kürü yapacam bernuşum hiç yapmadım daha önce belki şifam soğandadır :)valla ya batların satların bırıbırıne karıstgı gunlerı özledm napcam bılmıormm nasl döncem eski günlere hiç bılmıyorum mart a kadar süre verıcem kendıme en kötü ıkı ay daha
inşallah kuzumm,sen de keyfini çıkar artık lütfeeennnnnayyy teşekkür ederim canım dr şüpheli konuşunca çok kötü olmuştum şükür artık rahatladım darısı başınıza inşalllahhhh bu ay bekliyorum
soganı kullandgn zaman bısey kullanmaman lazımm genelde bak sen kürlere cok abanıosun farkında olmadanben bu ay soğan kürü yapacam bernuşum hiç yapmadım daha önce belki şifam soğandadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?