onu biliyorum artık bernuş! herkese öneriyoruz burada, ben mi uygulayamayacamsoganı kullandgn zaman bısey kullanmaman lazımm genelde bak sen kürlere cok abanıosun farkında olmadan
."""""""Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir.""""""
kızlar adet döneminde de uygulanır demiş burada benim bugün 4.gün ben başlıyorum yarın soğan kürüne, ne dersiniz?
tabı cnm çörek otu balı arı sütünü bende yumurtlmaya kadar kullanıorm gerısını hep bırakormonu biliyorum artık bernuş! herkese öneriyoruz burada, ben mi uygulayamayacamçörekotu ve arı sütü ile kullanırım, hayıt ve aslan bi süre rafa kalkacak...
bu ay deneyeceğim soğandan fayda gören çok,sabah başlıyorum haydi gazam mübarek olatabı cnm çörek otu balı arı sütünü bende yumurtlmaya kadar kullanıorm gerısını hep bırakorm
hadı bakalım hayrlı olsun ben hıc bısey degsmedm aynı seylerı yapıorm hala hayıtıı ıkı gundur ıcmıodm bıle testreyı taa ıkı ay olck ıcmeyelı nerdeysebu ay deneyeceğim soğandan fayda gören çok,sabah başlıyorum haydi gazam mübarek ola
kız nereye yazdn lınk atsana sru yagmuruna tutayım hocayı hemen cvp vermıs"""""""""""""kızlar soğan kürü için ibrahim beye mesaj yazdım bilginize.................sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .
Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. Hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun."""""""""""""""""""""
yavrum alıntı o ben yazmadım yazan birinin mesajını alıntıladımkız nereye yazdn lınk atsana sru yagmuruna tutayım hocayı hemen cvp vermıs
ay ölemı kaptrdım bende kendımıyavrum alıntı o ben yazmadım yazan birinin mesajını alıntıladım
Aminnnnnnnnn canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma darısı sana inşalllah burdaki herkese isim isin akşam vaktı Alllahım kabul eder inşalllah duamı evlatsızlıkla sınamaz bizioyyyy maşallah 41,5 kere, artık gebeliğin tadını çıkarmaya başlayabilirsin..Allah kucağınızdada görmeyi nasip etsin inşallahn..
bende bu ay incir kürü yapacaktım soğan kürü yapmıştım şükür gerek kalmadı bence prolaktin sorunu olmayanlar soğan arkasından incir kürü yapmalı kesinlikleALINTI KIZLAR ALTTA YAZANLAR,HEYECAN YAPMAYIN SAKIN
""""""""""""""""arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim"""""""""""""""""
""""""""""""""""""""tebrikler canım bende 15 gün soğan kürü uyguladım. 15 gün sonunda 25 kasımda adet oldum. hemen 21 gün incir kürü yaptım. 26 aralıktaki adet günüme kadar 8- 10 daha soğan kürü yapayım dedim. meraktan 2 gün önece yaptırdığım :CüvCüv:kan testinde hamile olduğumu öğrendim."""""""""""""""""""""""""""
ŞİMDİ SOĞANI 15 GÜN YAPIP BİTİNCE Mİ İNCİR KÜRÜNE GEÇECEĞİM?bende bu ay incir kürü yapacaktım soğan kürü yapmıştım şükür gerek kalmadı bence prolaktin sorunu olmayanlar soğan arkasından incir kürü yapmalı kesinlikle
evet canım 15 gün içiyorsun ama adetin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun bak saraçoğlunun zahide yetişle programında tarifi anlatarak güzelce açıklıyor incir kürüde aynı şekilde hatta incirle beraber havuç kürüde var ya kendi sitesinden yada youtube dan izle canımŞİMDİ SOĞANI 15 GÜN YAPIP BİTİNCE Mİ İNCİR KÜRÜNE GEÇECEĞİM?
bende hamiş oldugun ay sndmmevet canım 2ay önce yaptım çok kötü tadı burnumu tutup içtim
sssüpper öyleyse yarın sabah başlansın soğan suyunaaa :))))evet canım 2ay önce yaptım çok kötü tadı burnumu tutup içtim
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...vJZ16O-D62qaHNvxtMlp4w&bvm=bv.112064104,d.bGgŞİMDİ SOĞANI 15 GÜN YAPIP BİTİNCE Mİ İNCİR KÜRÜNE GEÇECEĞİM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?