video yuatmaya çalıştım ama burda youtube açılmıyo atamamış olabilirim sen bakarsın canım bir sürü yorum var ama en doğru saraçoğlundan dinle bencesssüpper öyleyse yarın sabah başlansın soğan suyunaaa :))))
tamam canım çok saol, aylardır hem soğan hem incir kürü yapmak istiyordum, hemen başlayacağım inşallah Rabbim versin bebeğimi,vesile olsun bu kürler.video yuatmaya çalıştım ama burda youtube açılmıyo atamamış olabilirim sen bakarsın canım bir sürü yorum var ama en doğru saraçoğlundan dinle bence
cnm ben soğan yapıyorum biliosun 2 kür yaptım.. Ona başlayacağım zaman diğerlerini bırakıyorum.. O bitince kaldığım yerden devam ediyorum sen de öyle yapabilirsinbu ay deneyeceğim soğandan fayda gören çok,sabah başlıyorum haydi gazam mübarek ola
evet canım öyle yapacağım..peki sen incir yapmadın mı soğandan sonra?cnm ben soğan yapıyorum biliosun 2 kür yaptım.. Ona başlayacağım zaman diğerlerini bırakıyorum.. O bitince kaldığım yerden devam ediyorum sen de öyle yapabilirsin
Cnm çok tebrik ederimm inşallah Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına alıp büyütürsünkızlarrrrr hayatımda hiç bu kadar tuhaf hissetmemiştim kendimi güm güm güm :) dünyanın en güzel sesini duydum tüylerim diken diken oldu çok şükürr Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın inşallah..
Bende prolaktin yüksek olduğu için incir yapamıyorum canım ama aslan pençesi ve hayıta devam ettim soğandan sonra :)evet canım öyle yapacağım..peki sen incir yapmadın mı soğandan sonra?
Gittim canım arayıp sordum negatif denildi adet olunca gidicem hormon testleri tekrarlanacak3 34ebrari34 canim ne zaman gidiyorsun kan testine
cnm yasımızda fsh degerımızde hemen hemen aynı evet bu fsh yı dusurebılıosun fakat ne kdr düşürrsen düşür cıkan en yuksek deger önemlı bızde bunun için daha fazlaa yukselmemesini saglıoruz aktardan aldıgımız hayıt suyunu ıcıyoruz sabah aksam ıc sendeKizlar merhaba ben 22 yasindayim ve gecen yil martta hormon testi yaptirmistim fsh 9.67 cikmisti daha sonra bir daha yaptirmadim 1 kurtaj oldum ve 3.adetimden itibaren adetlerimde azalma oldu sizdede boyle birsey oldumu acaba degerim cokmu yuksek yesim yercok imternette bilirsiniz belki soru sordum yasina gore cok yuksek dedi bu fsh dusurebiliyormuyuz ne yapmam gerek daha bigun soru sordum vallaha cok kafama taktim yardim edin lütfen
sen arayıp yorulma diye canım yoksa başka bişeyden değilama sıramı kapmışsın şekerim yaaa, oldu mu şimdi
Ellerine sağlık kuzum çok iyi yapmissin, çok saol, ben bu msji gobeye yazmıştım, regl olup en alta geçip sirami kaptığı içinsen arayıp yorulma diye canım yoksa başka bişeyden değil
Hayırlısı olsun kuzumGittim canım arayıp sordum negatif denildi adet olunca gidicem hormon testleri tekrarlanacak
Gittim canım arayıp sordum negatif denildi adet olunca gidicem hormon testleri tekrarlanacak
Amin inşallah canım ama test yaptım yine çift çizgi var bu nasıl iş anlamadım gitti yaaHayırlısı olsun kuzumönümüzdeki aya inşallah o halde
Teşekkürler canım bu aya umudum kalmadı gibi bir şey. . Pek yazmıyorum o yüzden okuyorum sizi :) misafirim var kayınvalıdem ler :))
Seninki kac peki sonucun yasind kac bidr:))sana doktor ne dedi neden yukselmiscnm yasımızda fsh degerımızde hemen hemen aynı evet bu fsh yı dusurebılıosun fakat ne kdr düşürrsen düşür cıkan en yuksek deger önemlı bızde bunun için daha fazlaa yukselmemesini saglıoruz aktardan aldıgımız hayıt suyunu ıcıyoruz sabah aksam ıc sende
bnm yaş22 fsh 9.75 ıkı ay klomen kullandım olmadı hsg cekıldı sımdı beklemedyız bnm fsh gecen ay 6.78 e düştü ne kdr düşerse düşsün doktorlar tabı en yuksek çıkan sonuucu öenmsıolar genelde bizim için en önmlisii dahada yukselmemesıSeninki kac peki sonucun yasind kac bidr:))sana doktor ne dedi neden yukselmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?