Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

video yuatmaya çalıştım ama burda youtube açılmıyo atamamış olabilirim sen bakarsın canım bir sürü yorum var ama en doğru saraçoğlundan dinle bence
tamam canım çok saol, aylardır hem soğan hem incir kürü yapmak istiyordum, hemen başlayacağım inşallah Rabbim versin bebeğimi,vesile olsun bu kürler.

Cnm çok tebrik ederimm inşallah Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına alıp büyütürsün

Kizlar merhaba ben 22 yasindayim ve gecen yil martta hormon testi yaptirmistim fsh 9.67 cikmisti daha sonra bir daha yaptirmadim 1 kurtaj oldum ve 3.adetimden itibaren adetlerimde azalma oldu sizdede boyle birsey oldumu acaba degerim cokmu yuksek yesim yercok imternette bilirsiniz belki soru sordum yasina gore cok yuksek dedi bu fsh dusurebiliyormuyuz ne yapmam gerek daha bigun soru sordum vallaha cok kafama taktim yardim edin lütfen

Kizlar merhaba ben 22 yasindayim ve gecen yil martta hormon testi yaptirmistim fsh 9.67 cikmisti daha sonra bir daha yaptirmadim 1 kurtaj oldum ve 3.adetimden itibaren adetlerimde azalma oldu sizdede boyle birsey oldumu acaba degerim cokmu yuksek yesim yercok imternette bilirsiniz belki soru sordum yasina gore cok yuksek dedi bu fsh dusurebiliyormuyuz ne yapmam gerek daha bigun soru sordum vallaha cok kafama taktim yardim edin lütfen

cnm yasımızda fsh degerımızde hemen hemen aynı evet bu fsh yı dusurebılıosun fakat ne kdr düşürrsen düşür cıkan en yuksek deger önemlı bızde bunun için daha fazlaa yukselmemesini saglıoruz aktardan aldıgımız hayıt suyunu ıcıyoruz sabah aksam ıc sende

Seninki kac peki sonucun yasind kac bidr:))sana doktor ne dedi neden yukselmis

Seninki kac peki sonucun yasind kac bidr:))sana doktor ne dedi neden yukselmis
bnm yaş22 fsh 9.75 ıkı ay klomen kullandım olmadı hsg cekıldı sımdı beklemedyız bnm fsh gecen ay 6.78 e düştü ne kdr düşerse düşsün doktorlar tabı en yuksek çıkan sonuucu öenmsıolar genelde bizim için en önmlisii dahada yukselmemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…