Peki sende adet azalmasi vs oldumu fsh dan baska bir sıkıntin varmi doktor abarttimi bana degerin cok yuksek yasina gore yazmis morelim bozuldubnm yaş22 fsh 9.75 ıkı ay klomen kullandım olmadı hsg cekıldı sımdı beklemedyız bnm fsh gecen ay 6.78 e düştü ne kdr düşerse düşsün doktorlar tabı en yuksek çıkan sonuucu öenmsıolar genelde bizim için en önmlisii dahada yukselmemesı
bnm doktorum sıkıntı yok yasına göre bıraz yuksek ama olsun gebeliğe engel degıl dedı hatta hsg cektırttı ılk uc hamıle kalma şansı cok yuksek dedı gönderdi beni çalışın dedı 3a ay daha olmazsa o zaman gel baska seyler yaparız dedı bu aarada sen kürtaj oldum yazmıssın heralde gebelik olusmus yanıPeki sende adet azalmasi vs oldumu fsh dan baska bir sıkıntin varmi doktor abarttimi bana degerin cok yuksek yasina gore yazmis morelim bozuldu
Ben bekarim ve istenmeyen bir gebelik oldu ve disa boşanmayla yani normal iliski de degildi gebelik oldu evetbnm doktorum sıkıntı yok yasına göre bıraz yuksek ama olsun gebeliğe engel degıl dedı hatta hsg cektırttı ılk uc hamıle kalma şansı cok yuksek dedı gönderdi beni çalışın dedı 3a ay daha olmazsa o zaman gel baska seyler yaparız dedı bu aarada sen kürtaj oldum yazmıssın heralde gebelik olusmus yanı
genelde fsh yuksek olanlarda gebelıkk şansı düşük oldugu söylenıo bıraz ugrasıyoruz bızde gebelık ıcın o yuzden yanı ıyı bu senın ıcın dıcektım gebelık olusabılıomuss dıyee ama olsunnBen bekarim ve istenmeyen bir gebelik oldu ve disa boşanmayla yani normal iliski de degildi gebelik oldu evet
Brnh@ geçen sene Aralık ayında burada paylaştığınız duayı banada gönderir misin rica etsem.bak yumurtlamadan snra herseyı bırak hayıt ıc sadece bu sefer
Şansa bak....Ben bekarim ve istenmeyen bir gebelik oldu ve disa boşanmayla yani normal iliski de degildi gebelik oldu evet
Iste temmuzda kurtaj oldum 8 ay sonra hotmona baktirdim bu sonuc cikti belki hep boyleydi belki sonradan boyle oldu ama cok korkuyorum valla ne yalan deyimgenelde fsh yuksek olanlarda gebelıkk şansı düşük oldugu söylenıo bıraz ugrasıyoruz bızde gebelık ıcın o yuzden yanı ıyı bu senın ıcın dıcektım gebelık olusabılıomuss dıyee ama olsunn
Ne demek istediniz tam anlayamadım sansli oldugumu dusunmuyorumŞansa bak....
aynen canım biz okadar uğraşıyoruz kürler haplar hsgler klomenler yazarken yoruldum yani :)Şansa bak....
Kim ki Fatiha’yı,İhlas Suresi’ni,Kafirun ve Felak ve Nas Suresi’ni üç kere okuyup sonra da bu duayı okursa (kenzül arş)Brnh@ geçen sene Aralık ayında burada paylaştığınız duayı banada gönderir misin rica etsem.
Ne demek istedim biliyormusun biz kendimizi parçalıyoruz bazen salağa yatıyoruz istemiyor gibi davranıyoruz hormon ilaçları iğneleri ismini bile ilk defa duyduğumuz otları içiyoruz gece gizli gizli ağlıyoruz nedenleri nicinleri düşünüp gün olup isyan ediyoruz ve sen... bekarsın hiç bi emek vermeden sahip olduğun o canı istenmeyen gebelik diye adlandırarak kürtaj olma cesaretini gosterebiliyorsun.biraz ağır konuşmuş olabilirim ama senin o istenmeyen gebeliğini ben 4 senedir 4 gözle bekliyorum bu söylediklerimi içinde 4 sene gizli tutmuş hasretin öfkesine yor ve bana hak ver lütfen olurmu...Ne demek istediniz tam anlayamadım sansli oldugumu dusunmuyorum
Ve her zamanki duam ya Rabbim ben bu duyguyu bir kere tattım amenna ve saddekna ilk önce hiç tatmayan evlat hasretiyle yananlara ver sonrada vakti gelince banada yine yeniden tattır hayırlısıyla inşallah amin amin amin ecmain...
günaydın topikimizin güzel hamişleriiii, Y yapayalniz1 , @ebrukkkkEGE ASYA sizi seviyoruzzz,kendinize ve yeğenlerimize güzel bakın lütfennnn,
günaydın @fshe2 canııım...
Ne demek istedim biliyormusun biz kendimizi parçalıyoruz bazen salağa yatıyoruz istemiyor gibi davranıyoruz hormon ilaçları iğneleri ismini bile ilk defa duyduğumuz otları içiyoruz gece gizli gizli ağlıyoruz nedenleri nicinleri düşünüp gün olup isyan ediyoruz ve sen... bekarsın hiç bi emek vermeden sahip olduğun o canı istenmeyen gebelik diye adlandırarak kürtaj olma cesaretini gosterebiliyorsun.biraz ağır konuşmuş olabilirim ama senin o istenmeyen gebeliğini ben 4 senedir 4 gözle bekliyorum bu söylediklerimi içinde 4 sene gizli tutmuş hasretin öfkesine yor ve bana hak ver lütfen olurmu...
Ben yaşadığına hicbisey demedim farkındaysan kürtaj olmasına idi tepkim tabi ailesi bilmediği için mecburdu belki buna ama neden ya aklım almıyor işte biz amuda kalkıyoruz ya tutarsa misali o bir ilişkiye bile girmeden hamile kalıp sonrasında onu aldırabiliyor.bu arkadaş için demiyorum geneli için diyorum kürtaj olan bir kadının çocuğunu döverek keserek öldüren bir kadından (mecburi durumlar hariç )farkı yok gözümdeArkadaşım seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum ancak kadere de inanıyorum. İnsan malesef yaşamadan hiçbir duygunun ne demek olduğunu anlayamıyor. Hepimiz insanız bugün bize doğru gelen yarın yanlış gelebiliyor tam tersi de geçerli ve herkes yaptıklarının sorumluluğunu taşıyor günü geliyor deli gibi pişman da oluyor ama zamanı geri getiremiyor. Allah hepimize hayırlı kaderler versin. Üzüntü kalp kırıklığının tesiriyle de olsa bu hassas konularda dikkat etmeli büyük konuşmamalı çünkü insanın büyük konuştuğu her şey gün oluyor başına geliyor. Yıllar öncesine dönebilseydik hemen anne olmaya çalışmaz mıydık ama dönemiyoruz işte. İlk gençlik dönemlerinde daha çok zamanım var her şey için diye düşünüyor insan ama zaman acımasız nasıl geçtiği bile anlaşılamadan geçip gidiyor. İnşallah geri dönüp baktığında pişman olmaz bu arkadaşımız da, hepimize her şeyin hayırlısını dilerim.
Ben sana hak veriyorum ama benim ne durumda oldugumu bilemezsinki kimse durduk yerde bebegine kendinden bi parcaya kiymak istemez dogursam kimse yardim etmeyecekti baba baba diye soru sorunca ne cevap vNe demek istedim biliyormusun biz kendimizi parçalıyoruz bazen salağa yatıyoruz istemiyor gibi davranıyoruz hormon ilaçları iğneleri ismini bile ilk defa duyduğumuz otları içiyoruz gece gizli gizli ağlıyoruz nedenleri nicinleri düşünüp gün olup isyan ediyoruz ve sen... bekarsın hiç bi emek vermeden sahip olduğun o canı istenmeyen gebelik diye adlandırarak kürtaj olma cesaretini gosterebiliyorsun.biraz ağır konuşmuş olabilirim ama senin o istenmeyen gebeliğini ben 4 senedir 4 gözle bekliyorum bu söylediklerimi içinde 4 sene gizli tutmuş hasretin öfkesine yor ve bana hak ver lütfen olurmu...
BeniArkadaşım seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum ancak kadere de inanıyorum. İnsan malesef yaşamadan hiçbir duygunun ne demek olduğunu anlayamıyor. Hepimiz insanız bugün bize doğru gelen yarın yanlış gelebiliyor tam tersi de geçerli ve herkes yaptıklarının sorumluluğunu taşıyor günü geliyor deli gibi pişman da oluyor ama zamanı geri getiremiyor. Allah hepimize hayırlı kaderler versin. Üzüntü kalp kırıklığının tesiriyle de olsa bu hassas konularda dikkat etmeli büyük konuşmamalı çünkü insanın büyük konuştuğu her şey gün oluyor başına geliyor. Yıllar öncesine dönebilseydik hemen anne olmaya çalışmaz mıydık ama dönemiyoruz işte. İlk gençlik dönemlerinde daha çok zamanım var her şey için diye düşünüyor insan ama zaman acımasız nasıl geçtiği bile anlaşılamadan geçip gidiyor. İnşallah geri dönüp baktığında pişman olmaz bu arkadaşımız da, hepimize her şeyin hayırlısını dilerim.
Merhabalar beni biraz anladiginiz icin tesekkur ederim konu sapmasin sizin fsh degeriniz kac acaba bi tedavi vs uyguluyormusuniz birfr adetinizde azalma yaptı mi bu benim prolaktin 30.01 yani sinirin uzerinde cikmisti ikisinden biri yapiyor galiba ama gecen yil baktirmistimArkadaşım seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum ancak kadere de inanıyorum. İnsan malesef yaşamadan hiçbir duygunun ne demek olduğunu anlayamıyor. Hepimiz insanız bugün bize doğru gelen yarın yanlış gelebiliyor tam tersi de geçerli ve herkes yaptıklarının sorumluluğunu taşıyor günü geliyor deli gibi pişman da oluyor ama zamanı geri getiremiyor. Allah hepimize hayırlı kaderler versin. Üzüntü kalp kırıklığının tesiriyle de olsa bu hassas konularda dikkat etmeli büyük konuşmamalı çünkü insanın büyük konuştuğu her şey gün oluyor başına geliyor. Yıllar öncesine dönebilseydik hemen anne olmaya çalışmaz mıydık ama dönemiyoruz işte. İlk gençlik dönemlerinde daha çok zamanım var her şey için diye düşünüyor insan ama zaman acımasız nasıl geçtiği bile anlaşılamadan geçip gidiyor. İnşallah geri dönüp baktığında pişman olmaz bu arkadaşımız da, hepimize her şeyin hayırlısını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?