Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım hiç bilmiyorum biliyomusun.. ama benim büyüsün diye vermemiş olabilir artsın yumurtalar diye verdi sanırım çünkü benim büyüyüp kendisi çatlıyo yumurtalar
dr um bana da klomen ve hormon iğnesi verdi. bende yumurta kalitesi artsın diye bal tarçın çörek otunu 4 gün yedim. meğer o da yumurtaları büyütüyormuş. dün öğrendim. bıraktım. benim yumiler inşallah hızlı büyümemiştir.

Hayıt ve aslan pençesi içebilirsin bence.. eğer kist varsa bi de soğan suyunu da yapabilirsin

ama bildiğini düşünüyorum bu kürleri çok uzun süredir neredeyse tüm topiklerde yazıların karşıma çıkıyor canım, hayıt ve aslanpençesi nin yararını biliyorsun, şu an budur önerebileceğim....

inşallah soğan suyu sana şifa olur tatlım.

Evt beraber onları yeme canım ama bırakmışsın zaten kürü tamamlamadan işe yaramaz sanırım sıkıntı çıkmaz sana diye düşünüyorum :)

Evet kimse kiymak.istemez allah herkese yardim
Civanpercemli macunlar var acaba aktarfan alsam yarari olurmu

Aa hiçbişey olmaz.. Zaten normalde adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar yemen çatlamaya falan büyümeye etkili oluyo.. Yanlış mı biliyorum no_name_ cim??
ben adettten önce 1 hafta yedim. ara verdim. adetimin dördüncü günü başladım. 4 gün yedim. dün öğrendim bugün yemedim.

Aa hiçbişey olmaz.. Zaten normalde adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar yemen çatlamaya falan büyümeye etkili oluyo.. Yanlış mı biliyorum no_name_ cim??
doğru söylüyorsun canım özellikle yumilerin dolu ve kaliteli büyümesini sağlıyormuş, ovulasyona kadar yenilecek,sonrası için bi faydası yok zaten

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ...................BAT 11.02.2016

G gulbil10 canım yeni bat ne yazalım sana???

montecim beni listeden silebilirsiniz. benim yumurtalarım alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…