dr um bana da klomen ve hormon iğnesi verdi. bende yumurta kalitesi artsın diye bal tarçın çörek otunu 4 gün yedim. meğer o da yumurtaları büyütüyormuş. dün öğrendim. bıraktım. benim yumiler inşallah hızlı büyümemiştir.Canım hiç bilmiyorum biliyomusun.. ama benim büyüsün diye vermemiş olabilir artsın yumurtalar diye verdi sanırım çünkü benim büyüyüp kendisi çatlıyo yumurtalar
Hayıt ve aslan pençesi içebilirsin bence.. eğer kist varsa bi de soğan suyunu da yapabilirsinSuan bekarim inan ben kafaya takmiyorrdum ama fun yesim yercok internet uzerinden bu doktora soru sordum yasina gore cok yuksek 9.67 deger diye yorum yapmis kafaya takmaya basladim kurtajdan cok etkilendim ve cidden cok yiprandim bu stresten hormonlarim etkilenmis adetlerime bile etki etmis olabilir nasil bi kur uygulamam gerek
ama bildiğini düşünüyorum bu kürleri çok uzun süredir neredeyse tüm topiklerde yazıların karşıma çıkıyor canım, hayıt ve aslanpençesi nin yararını biliyorsun, şu an budur önerebileceğim....Suan bekarim inan ben kafaya takmiyorrdum ama fun yesim yercok internet uzerinden bu doktora soru sordum yasina gore cok yuksek 9.67 deger diye yorum yapmis kafaya takmaya basladim kurtajdan cok etkilendim ve cidden cok yiprandim bu stresten hormonlarim etkilenmis adetlerime bile etki etmis olabilir nasil bi kur uygulamam gerek
inşallah soğan suyu sana şifa olur tatlım.yesss kızlar,normal modumuza dönelim lütfennn,ben bu sabah soğan suyuna başladımmmm , hayırlısı ile 15 gün devam bakalım, bi de çörekotu yağı içmekteyim ki,amman sabahlar olmasın diyesim geliyor,nasıl işkencedir arkadaş bu kürler....o beğenmediğim hayıtı özledim ya laaa
Evt beraber onları yeme canımdr um bana da klomen ve hormon iğnesi verdi. bende yumurta kalitesi artsın diye bal tarçın çörek otunu 4 gün yedim. meğer o da yumurtaları büyütüyormuş. dün öğrendim. bıraktım. benim yumiler inşallah hızlı büyümemiştir.
Evet kimse kiymak.istemez allah herkese yardimBirisinde eski eşimle nişanlıydım.. Bir diğerinde de boşanma davam açılmıştı öğrendiğimde.. Şiddet gördüğüm insanla çocuk yapıp çocuğumun hayatını karartacak değildim çok doğru bi kararla sonlandırdığımı düşünüyorum.. Ve Her iki gebeliğimde korunurken ve regl dönemimde gerçekleşti.. Ve en son geçen haziranda hamile kaldım bebeğimin kalbi atmadı kürtaj oldum.. Hormonlarımda bazı sorunlar var 4 aydır deniyorum hamile kalamıyorum şu anda.. Sizin olayınızı okumadım ama sebebiniz mutlaka geçerlidir.. Kimse kendinden bi parçanın canına isteyerek gönüllü kıymaz.. ama ona çilelerle dolu bi hayat sunmayı da tercih etmemeli bence.. Biz burda şu an tüm koşullarımız çocuk yapmaya elverişli olduğu için uğraşıyoruz.. elbette ki bu hormon değerlerine bekarken sahip olsaydık önümüze gelenden çocuk yapacak ve onu doğuracak halimiz yoktu.. Bu tarz ağır eleştiriler düşünmeden yapılmış, başka şeylerin öfkesinden kaynaklanmış diye düşünüyorum.. Yoksa hiçbi kadın hiçbi hemcinsini bu kadar ağır eleştiremez böylesi hassas bi konuda..
Civanpercemli macunlar var acaba aktarfan alsam yarari olurmuama bildiğini düşünüyorum bu kürleri çok uzun süredir neredeyse tüm topiklerde yazıların karşıma çıkıyor canım, hayıt ve aslanpençesi nin yararını biliyorsun, şu an budur önerebileceğim....
canımsın. sizlerde benim kıymetlimsiniz. bende sizler için dua ediyorum.Helali hoş olsun bebeğim ne demek, biz çok güzel ve büyük bir aileyiz, hepiniz benim için inanılmaz kıymetlisiniz, dualarım her zaman sizinle olacak....
bal tarçın çörek otunu adetimden önce de yemiştim.Evt beraber onları yeme canımama bırakmışsın zaten kürü tamamlamadan işe yaramaz sanırım sıkıntı çıkmaz sana diye düşünüyorum :)
Sogan kurunu 1 kere yapmistim burnumu kapatip 7 gun yaptim faydasi oldugunu hissediyorum mideme dokundu 7 gun yapabildim anca reflum varHayıt ve aslan pençesi içebilirsin bence.. eğer kist varsa bi de soğan suyunu da yapabilirsin
Aa hiçbişey olmaz.. Zaten normalde adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar yemen çatlamaya falan büyümeye etkili oluyo.. Yanlış mı biliyorumbal tarçın çörek otunu adetimden önce de yemiştim.
O zaman aslan pençesi ve hayıt suyunu yap canım onlar mideni de rahatsız etmez.. Hem de tüm hormonlarını düzene sokarSogan kurunu 1 kere yapmistim burnumu kapatip 7 gun yaptim faydasi oldugunu hissediyorum mideme dokundu 7 gun yapabildim anca reflum var
ben adettten önce 1 hafta yedim. ara verdim. adetimin dördüncü günü başladım. 4 gün yedim. dün öğrendim bugün yemedim.Aa hiçbişey olmaz.. Zaten normalde adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar yemen çatlamaya falan büyümeye etkili oluyo.. Yanlış mı biliyorumno_name_ cim??
doğru söylüyorsun canım özellikle yumilerin dolu ve kaliteli büyümesini sağlıyormuş, ovulasyona kadar yenilecek,sonrası için bi faydası yok zatenAa hiçbişey olmaz.. Zaten normalde adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar yemen çatlamaya falan büyümeye etkili oluyo.. Yanlış mı biliyorumno_name_ cim??
yarın yinede bir kadın doğumcuda yumilerimin büyüklüklerine bir baktırayım mı?doğru söylüyorsun canım özellikle yumilerin dolu ve kaliteli büyümesini sağlıyormuş, ovulasyona kadar yenilecek,sonrası için bi faydası yok zaten
varsa fırsatın baktır tabi tatlımyarın yinede bir kadın doğumcuda yumilerimin büyüklüklerine bir baktırayım mı?
en azından çatlama büyüklüğüne geldiler mi onu öğrenirim. belki ona göre tedbirini alırım.varsa fırsatın baktır tabi tatlım
Bunlara adetten ne kadar sonra baslaniyor peki bide kac gun yapmam gerek hormonlarim tamamen bozulmaz degilmi cunku tek fsh 9.67 bu sorunum varO zaman aslan pençesi ve hayıt suyunu yap canım onlar mideni de rahatsız etmez.. Hem de tüm hormonlarını düzene sokar
montecim beni listeden silebilirsiniz. benim yumurtalarım alınıyor.sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ...................BAT 11.02.2016
G gulbil10 canım yeni bat ne yazalım sana???
inşallah kuzuuuumCanımsınnnn sende seviliyorsun.Sende kendine iyi bakki yeğenimiz gelsin bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?