olmazzz listeden çıkmak olur mu hiç,uğurlu liste ooomontecim beni listeden silebilirsiniz. benim yumurtalarım alınıyor.
Her ikisi de hormonları yüksekse düşüren düşükse yükselten bitkiler.. Yani dengeler hiçbir zararı olmaz doktorlar bile için diyolar.. her ikisine de istediğin zaman ama en uygunu adetle beraber başlamak.. Hayıt suyunu öğlen ve akşam yemeklerden 10 dakika önce.. Aslan pençesini de 1 bardak kaynayan klorsuz suya 1 tatlı kaşığı atıp 10 dakika kaynatarak yemeklerden 2 saat sonra tüketiceksin canımBunlara adetten ne kadar sonra baslaniyor peki bide kac gun yapmam gerek hormonlarim tamamen bozulmaz degilmi cunku tek fsh 9.67 bu sorunum var
O zaman bugun hemen gidip alayim aktardan bunlarin yabanci isimleri vs yok demiHer ikisi de hormonları yüksekse düşüren düşükse yükselten bitkiler.. Yani dengeler hiçbir zararı olmaz doktorlar bile için diyolar.. her ikisine de istediğin zaman ama en uygunu adetle beraber başlamak.. Hayıt suyunu öğlen ve akşam yemeklerden 10 dakika önce.. Aslan pençesini de 1 bardak kaynayan klorsuz suya 1 tatlı kaşığı atıp 10 dakika kaynatarak yemeklerden 2 saat sonra tüketiceksin canım
Hayıt suyu mecit efendi markasını bulmaya çalış.. Hazır hayır suyu satılıyo.. Testere dişli aslan pençesi demeyi unutma bi çeşidi daha var çünkü.. Yabancı adı var da ben bilmiyorumO zaman bugun hemen gidip alayim aktardan bunlarin yabanci isimleri vs yok demi
Allcemilla vulgaris yabanci ismi tamam canim ccok tesekkur ederimmmmmHayıt suyu mecit efendi markasını bulmaya çalış.. Hazır hayır suyu satılıyo.. Testere dişli aslan pençesi demeyi unutma bi çeşidi daha var çünkü.. Yabancı adı var da ben bilmiyorum
canımcım opu ne zaman...inşallah kaliteli yumilerin olur :))montecim beni listeden silebilirsiniz. benim yumurtalarım alınıyor.
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ...................BAT 11.02.2016
G gulbil10 canım yeni bat ne yazalım sana???
bizimle devam edeceksen tabiki canım...bat ne zaman???Kızlar beni de ekler misiniz ?
Başlama tarihi mi?bizimle devam edeceksen tabiki canım...bat ne zaman???
canım beklenen adet tarihini sormuştum...sen de durum ne? yüksek fsh? rezerv azlığı? neler denedin şimdiye kadar??? adet tarihini yazarsan ekliyorum hemen listeye...kullandığın ilaçlara bakınca tüp bebek tedavisi gördün ya da görüyorsun sanırım? yaş kaç? bebek var mı önceden???Başlama tarihi mi?
12 haziranda ilk tüp bebek tedavimi oldum, uzun zamandır coq10 folbiol, 1 aydır da dhea kullanıyorum.
Kürlere 1 haftadır başladım ama aklım karıştı kist yok diye soğan kürü yapmadım sadece hayıt ve aslan pençesi içiyodum her gün. Sabah akşam mı yapmam gerekiyormuş?
belli değil canım. yumi varlığına ve büyüklüğüne göre belli olacak.canımcım opu ne zaman...inşallah kaliteli yumilerin olur :))
Tşkler cnm Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Çok takip edemediğim için bilmiyorum senin durumun nasıl gidiyor inşallah hamilesindir.Kim ki Fatiha’yı,İhlas Suresi’ni,Kafirun ve Felak ve Nas Suresi’ni üç kere okuyup sonra da bu duayı okursa (kenzül arş)
Allah onu karşılaştığı bütün varlıkların şerrinden korur ve her türlü hastalıktan,her zalimin şerrinden onu emin kılar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okuduğu gibi onu yazıp üzerinde taşırsa ve kim ki başının altına koyup uyursa Allahü Teala o kimsenin malından çalınanı ve evinden kaçanı geri iade eder.Akan suya okursa su durur yahut yanan ateşe okursa ateş söner.Dağ üzerine okursa dağ paramparça olur.Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur.
bende cuma günü bu duaları okumuştum sadece kendim için değil hepimize dua ettim okuduktan sonra, Rabbim kabul eder inşallah
sende okuyabilirsin istersen canım
çörek otu bal tarçın yumurtaları büyütüyormuş.Tşkler cnm Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Çok takip edemediğim için bilmiyorum senin durumun nasıl gidiyor inşallah hamilesindir.
Ben 44 yaşındayım ve bir yıllık evliyim günlerim sayılı,acele etmem bu yüzden.
Merhaba canım bende klomen kullandım 2.kez ve iki tane 33mm yumurta oluşmuş. Polen ve incir yerdim şimdi düşünüyorum acaba onlarlamı bu kadar büyüdü. Biliyosundur çok büyüyen yumurta sağlıksız yumurtaya dönüşüyomuş. Benim doktor olumsuz bişe demedi ama. Sen eğer klomene başladıysan bence ekstra bişe yeme. Emin değilim tabi ama belki o diğer yediklerim etkilemiştir. Benden bu ay geçti artık kiste dönüşmez inşsllah diye dua etmeye başlsdım :)dr um bana da klomen ve hormon iğnesi verdi. bende yumurta kalitesi artsın diye bal tarçın çörek otunu 4 gün yedim. meğer o da yumurtaları büyütüyormuş. dün öğrendim. bıraktım. benim yumiler inşallah hızlı büyümemiştir.
canım bende bilmiyordum. çörekotu bal tarçın karışımını 4 gün yedim. dün öğrendim. ve bugün bıraktım. inşallah hızlı büyümemiştir. bana da tecrübe oldu. senin yumurtalarda inşallah kiste dönüşmez.Merhaba canım bende klomen kullandım 2.kez ve iki tane 33mm yumurta oluşmuş. Polen ve incir yerdim şimdi düşünüyorum acaba onlarlamı bu kadar büyüdü. Biliyosundur çok büyüyen yumurta sağlıksız yumurtaya dönüşüyomuş. Benim doktor olumsuz bişe demedi ama. Sen eğer klomene başladıysan bence ekstra bişe yeme. Emin değilim tabi ama belki o diğer yediklerim etkilemiştir. Benden bu ay geçti artık kiste dönüşmez inşsllah diye dua etmeye başlsdım :)
Ben sana hak veriyorum ama benim ne durumda oldugumu bilemezsinki kimse durduk yerde bebegine kendinden bi parcaya kiymak istemez dogursam kimse yardim etmeyecekti baba baba diye soru sorunca ne cevap v
Beni
Merhabalar beni biraz anladiginiz icin tesekkur ederim konu sapmasin sizin fsh degeriniz kac acaba bi tedavi vs uyguluyormusuniz birfr adetinizde azalma yaptı mi bu benim prolaktin 30.01 yani sinirin uzerinde cikmisti ikisinden biri yapiyor galiba ama gecen yil baktirmistim
Tşkler cnm ama öncelikle benim yumurta oluşumu fsh amh düzene girmeli onun için de bazı şeyler yapıyorum.adet olduktan sonra incir kürüne başlamayı düşünüyorum. Aslan pençesi arısütü bal polen Biosteron folikasit arada çörekotu yağı içiyorum.İnşallah faydası olur. Regl döneminde bütün tahlillerimi yenileyeceğim. Tüp bebek içinde acele etmeyi düşünmüyorum. Eski değerlerle sonuç belli.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...çörek otu bal tarçın yumurtaları büyütüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?