Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İlk defa bu ay adet olmak istiyorum
Bu ara ben emin değilim yani ona göre sadece öyle bişe olmuş olabilir diye sende tedbirini al her ihtimale karşı :)

Allah Allah çok büyürse de mi olmuyo ideali kaç mm

valla uyumusum bu saatte kadar kalkttım 8 bucukta cok soguktu gerı yattımm karnmda hafıften agrıdı hıc cıkmadım bu saatte kadr uyumusum :d
uyursun tabi topik kraliçesi gece 1,5 a kadar topik topik gezersen öğle saati uyanırsın işte böyle nasılsın bakiim topiğimizin minik kuşu

Pardon ya adetini düşünmemeye çalış dedi akapunktur doktorum baya ciddiye almışım :))
Amh 0.06 olduğunu öğrendim bu nedenle tedaviye başladım haziranda, sonra fsh yükseldi tedaviye başlamadılar en son 39 du.
Adet tarihi tamamen belirsiz malesef düzensiz olduğu için, sonuncusu 18 aralıktı şimdilik belirti yok cyclo da kullandırmadı bu ay doktorum sadece femara kullanıyorum folikül geliştirebilir belki diye. Akapunktura gidiyorum bir yandan.
Haziranda bir denemem var 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.kalite 3.gün transferim oldu negatif sonuç aldım. Yaş 37 bebek yok malesef.

ayyyyyyyyy kızlar oturdugm yerde titriorm soguktaan halbukı evv sıcak suan adet belirtiisii bu elim ayagım buz kestı

tamam canım ekledim listeye, inşallah bu ay gelmez adetin de hamiş olursun... kür kullanıyor musun?

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016
amayaa .........................BAT 22.01.2016
brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ????????

tamam canım ekledim listeye, inşallah bu ay gelmez adetin de hamiş olursun... kür kullanıyor musun?

Folbiol, coq10, dhea kullanıyorum düzenli. Dün arısütü bal polen aldım kullanmak için ama okuduklarımdan aklım karıştı. Herkes farklı şeyler yazmış. Soğan kürü kist için sanıyodum kist yok diye yapmamıştım, sadece hayıt ve aslan pençesi içiyordum akşam yemekten sonra ama yanlış mı yapıyorum?

Ah keşke arkadaşım mucize olsa hepimiz güzel haberler versek ama morfoloji 0 olduğu için çift taraflı zor benim işim :)
Folbiol, coq10, dhea kullanıyorum düzenli. Dün arısütü bal polen aldım kullanmak için ama okuduklarımdan aklım karıştı. Herkes farklı şeyler yazmış. Soğan kürü kist için sanıyodum kist yok diye yapmamıştım, sadece hayıt ve aslan pençesi içiyordum akşam yemekten sonra ama yanlış mı yapıyorum?

canım hayıt aç karna sabah ve akşam aslanpençesi yemekten sonra akşam içiyorum ben,öyle gördüm,okudum...son 2 - 2,5 aydır böyle devam ettim şimdi soğan suyuna başladım bu sabah,kist olmasa da için diyor saraçoğlu dün bir sürü videosunu seyrettim de mutlaka içsin hamile kalmak isteyenler diyor bu ay 15 gün deneyeceğim sonra da incir kürü yapacağım o da yumiler için çok faydalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…