İlk defa bu ay adet olmak istiyorumcanım bende bilmiyordum. çörekotu bal tarçın karışımını 4 gün yedim. dün öğrendim. ve bugün bıraktım. inşallah hızlı büyümemiştir. bana da tecrübe oldu. senin yumurtalarda inşallah kiste dönüşmez.
valla uyumusum bu saatte kadar kalkttım 8 bucukta cok soguktu gerı yattımm karnmda hafıften agrıdı hıc cıkmadım bu saatte kadr uyumusumoooo günaydın uyuyan güzel
Allah Allah çok büyürse de mi olmuyo ideali kaç mmMerhaba canım bende klomen kullandım 2.kez ve iki tane 33mm yumurta oluşmuş. Polen ve incir yerdim şimdi düşünüyorum acaba onlarlamı bu kadar büyüdü. Biliyosundur çok büyüyen yumurta sağlıksız yumurtaya dönüşüyomuş. Benim doktor olumsuz bişe demedi ama. Sen eğer klomene başladıysan bence ekstra bişe yeme. Emin değilim tabi ama belki o diğer yediklerim etkilemiştir. Benden bu ay geçti artık kiste dönüşmez inşsllah diye dua etmeye başlsdım :)
uyursun tabi topik kraliçesi gece 1,5 a kadar topik topik gezersen öğle saati uyanırsın işte böylevalla uyumusum bu saatte kadar kalkttım 8 bucukta cok soguktu gerı yattımm karnmda hafıften agrıdı hıc cıkmadım bu saatte kadr uyumusum:d
Pardon ya adetini düşünmemeye çalış dedi akapunktur doktorum baya ciddiye almışım :))canım beklenen adet tarihini sormuştum...sen de durum ne? yüksek fsh? rezerv azlığı? neler denedin şimdiye kadar??? adet tarihini yazarsan ekliyorum hemen listeye...kullandığın ilaçlara bakınca tüp bebek tedavisi gördün ya da görüyorsun sanırım? yaş kaç? bebek var mı önceden???
18 21mm falan diye biliyorum. Eve çok büyümesi iyi bişe değilmiş. Bebde ilk devindim oh oh kocsman olmuş demiştim :) ama öyle olmuyomuş malesef. Çok büyümesi sağlıksız yumurtsya dönüşmesiymiişAllah Allah çok büyürse de mi olmuyo ideali kaç mm
şekerpancarı amh sonucunuz kaç çıktı merak ettimen son kasım 2014 te bakılmıştı gene aynı hastanede.şimdi uzun zaman olmuş tekrar bakalım dedi...
napımm cnm burası cok ssoogugkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sımdı hayıt suyumu ıcıyorummuyursun tabi topik kraliçesi gece 1,5 a kadar topik topik gezersen öğle saati uyanırsın işte böylenasılsın bakiim topiğimizin minik kuşu
değişiklik var mışekerpancarı amh sonucunuz kaç çıktı merak ettim
canım ya sıkı giyin,üşütme... havalar feci hakkaten,dikkat et kendineayyyyyyyyy kızlar oturdugm yerde titriorm soguktaan halbukı evv sıcak suan adet belirtiisii bu elim ayagım buz kestı
valla sıkı sıkı gıyındımm ayaklarımda 4 kat ama adete yakın bn hep böyle oluyorum ısıtamıyorumcanım ya sıkı giyin,üşütme... havalar feci hakkaten,dikkat et kendine
tamam canım ekledim listeye, inşallah bu ay gelmez adetin de hamiş olursun... kür kullanıyor musun?Pardon ya adetini düşünmemeye çalış dedi akapunktur doktorum baya ciddiye almışım :))
Amh 0.06 olduğunu öğrendim bu nedenle tedaviye başladım haziranda, sonra fsh yükseldi tedaviye başlamadılar en son 39 du.
Adet tarihi tamamen belirsiz malesef düzensiz olduğu için, sonuncusu 18 aralıktı şimdilik belirti yok cyclo da kullandırmadı bu ay doktorum sadece femara kullanıyorum folikül geliştirebilir belki diye. Akapunktura gidiyorum bir yandan.
Haziranda bir denemem var 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.kalite 3.gün transferim oldu negatif sonuç aldım. Yaş 37 bebek yok malesef.
tamam canım ekledim listeye, inşallah bu ay gelmez adetin de hamiş olursun... kür kullanıyor musun?
tamam canım ekledim listeye, inşallah bu ay gelmez adetin de hamiş olursun... kür kullanıyor musun?
canım hayıt aç karna sabah ve akşam aslanpençesi yemekten sonra akşam içiyorum ben,öyle gördüm,okudum...son 2 - 2,5 aydır böyle devam ettim şimdi soğan suyuna başladım bu sabah,kist olmasa da için diyor saraçoğlu dün bir sürü videosunu seyrettim de mutlaka içsin hamile kalmak isteyenler diyor bu ay 15 gün deneyeceğim sonra da incir kürü yapacağım o da yumiler için çok faydalı...Folbiol, coq10, dhea kullanıyorum düzenli. Dün arısütü bal polen aldım kullanmak için ama okuduklarımdan aklım karıştı. Herkes farklı şeyler yazmış. Soğan kürü kist için sanıyodum kist yok diye yapmamıştım, sadece hayıt ve aslan pençesi içiyordum akşam yemekten sonra ama yanlış mı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?