Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Merhaba sizi uzun suredir takip ediyorum benim yaşım 41 geç evlendim ben 39 yaşındaydım evlendim FSH yüksek amh düşük diye tüp bebek bile yapmaya gerek gormedi doktorlar ümitsiz dediler ama ben 5 kez hamile kaldım ama sonuçlanmadı hiç biri şimdi hayıt suyu ve aslanpençesi kullanıyorum sayenizde tesekkur ediyorum sayenizde FSH in dustugunu öğrendim Allah sizlere sağlıklı evlatlar versin inş artık gidecek doktordaydim kalmadı kim iyi dediler de gittim artık şansın yok diyorlar bakalım Allah büyük kusura bakmayın rahatsız ettim ama yazmak istedim FSH ls hamile çalınabiliyordu bilmenizi istemistim

Merhaba sizi uzun suredir takip ediyorum benim yaşım 41 geç evlendim ben 39 yaşındaydım evlendim FSH yüksek amh düşük diye tüp bebek bile yapmaya gerek gormedi doktorlar ümitsiz dediler ama ben 5 kez hamile kaldım ama sonuçlanmadı hiç biri şimdi hayıt suyu ve aslanpençesi kullanıyorum sayenizde tesekkur ediyorum sayenizde FSH in dustugunu öğrendim Allah sizlere sağlıklı evlatlar versin inş artık gidecek doktordaydim kalmadı kim iyi dediler de gittim artık şansın yok diyorlar bakalım Allah büyük kusura bakmayın rahatsız ettim ama yazmak istedim FSH ls hamile çalınabiliyordu bilmenizi istemistim

canım eşine de keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin ben bi 15 gün sabahları aç karna keçiboynuzu suyu kaynatıp içirdim,sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi, sonra 1 ay kadar akşamları çakşır kökü suyu içirdim, 1-1,5 ay kadarda birlikte sabah akşam arı sütü-bal-polen yedik

canıım merhaba,hoşgeldin aramıza...takıl bizim peşimize,burası hem çok keyifli,hem de faydalı bilgilerle dolu...şimdi gebelik yaşamışsın bunlar kimyasal mıydı? adetle mi sonlandı yoksa kürtaj mı? tutunamamasının sebebi neydi ki? ben de 1 kimyasal atlattıktan sonra doktorum hsg çekti,sen çektirdin mi rahim filmi? tutunamama sebebi tüpler tıkalı olabilir mi? kusur ne demek,rahatsızlık ne demek? hepimiz aynı yollardan geçiyor ve gün gün ilerliyoruz,sen takıl bize,bizimle yaşa mucizeni

İlk gebeliğin kimyasal di 2 si ve benim için en acisi 34 haftalık bebeğim anne karnında oldu 3su boş gebelik kürtaj oldum 7 haftalikti 4. su boş gebelik 7 haftalikti kendi düştü 5. Si 10 haftalikti anne karnında kalbi durdu canım ankaradayim iyi denilen bütün doktorlara gittim ama artık zor diyorlar yasa bağlı yumurta kalitesi düşmus ama umidimimi hiç kaybetmedi kızım cennetten kardeşini allahın izni ile gönderecek biliyorum sözlerin moralini bozmak için yazmadım bunları ümitsiz olmayın hamile çalınabiliyordu demek istemistim

Bana tedavi rahim filmi veya tüp bebek yönlendirmesi yapmiyorlar canım deneyin diyorlar tutturana kadar ama iyi bir doktor bulup gideceğim ama bulamadim

canımmmm, Rabbim sabır versin,kolay değil yaşadıkların, daha önce hamiş kaldıysan yine kalabilirsin Allahın izni ile, yumurta kaliteni yükseltecek kürler uygulamaya çalış, kuru incir,hurma,arı sütü bal,polen karışımları yumurtalar için oldukça faydalı,aa bir de adaçayı ve çörekotu...doktorlar ne diyor bu yaşadıklarına? bir sebebi var elbet?

Tüp bebek tedavisi öncesinde uyguladık keçiboynuzu kürü. Varikosel nedeniyle morfoloji 0, benim durumum beklemeye uygun olmadığı ve ileri durumda bir varikosel olmadığı için de ameliyat önermediler. Keçiboynuzu kürü, arısütü bal polen, proxeed çok şey yaptı ama birden kilo aldı diye çok üzüldü. Şimdi sadece proxeed kullanıyo zaten benim durumum belirsiz diye, nedense morfolojiyi çok önemsemiyorlar bir tane bile yeterli diyor tüp bebek doktorları. Tüp bebek merkezi dışında gittiğimiz ve çok güvendiğimiz üroloji doktoru imsi kullanılsın mutlaka tedavide demişti not da aldırmıştık gittiğimiz merkezde ama tadilat nedeniyle kullanılamıyomuş bu yüzden klasik yöntemle seçilmiş sperm. Öğrenince üzülmüştük, embriyolog yüzde 1-2 şans farkı olur o kadar önemli diil takmayın demişti ama yine de güvenimiz sarsıldı gittiğimiz merkeze. Ya o yüzde 1-2 içinde olacaktıysak biz de diye üzüldük, her şey kader kısmet tabi yine.

Bana tedavi rahim filmi veya tüp bebek yönlendirmesi yapmiyorlar canım deneyin diyorlar tutturana kadar ama iyi bir doktor bulup gideceğim ama bulamadim
ama gitmen lazım kuzum tüplerde tıkanıklık varsa belki bebek tutunup yerleşemiyordur,kimyasal gebelikten sonra genelde öneriyor doktorlar

Teşekkürler sebebi yok diyorlar yaşı öne sürüyorlar hep

kayıplarının araştırması yapıldı mı canım? Neden bu kadar çok kayıp yaşadığınla ilgili genetik bi inceleme yapmadılar mı.. Çok fazla çünkü Çok üzüldüm bu arada geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim

ama gitmen lazım kuzum tüplerde tıkanıklık varsa belki bebek tutunup yerleşemiyordur,kimyasal gebelikten sonra genelde öneriyor doktorlar
iyi bir doktor bulursa tekrar gideceğim inş herkese söylenmiyor yaşadıklarını çünkü konuşan çok oluyor bende belki boş ümit ama umitim kırılmasına diye anlayamıyorum kimseye canım sizleri okuyunca yazayım dedim hakkınızı helal edin

gcmıs olsn cnm ınsallah tekrardan hamıle kalırsn

Sağol canım yaş diyorlar başkada birşey yok diyorlar allahın takdiri demek doğrusu ama umidimi yitirmedim yıkıldım her seferinde ama yeniden ayakta durdum başka yapacak birşey yok

sen kopma bizden, fırsatın varsa takıl bize, birlikte yaşayalım mucizelerimizi, stres çok önemli bizim rahatsızlıklarımızda,burada yazışıp stres atıyoruz...

Sağol canım yaş diyorlar başkada birşey yok diyorlar allahın takdiri demek doğrusu ama umidimi yitirmedim yıkıldım her seferinde ama yeniden ayakta durdum başka yapacak birşey yok
yaşında hiç bir şey yok,yolacam bu sersem doktorları tek tekkkk, sen şanslı kategoridesin tatlım en azından hamiş kalabiliyorsun,inan bana olacak bebişin, sabırlı ol ve kürlerine devam et tatlım

5 kez hamilelik gercekten iyi bir rakam icimi rahatlattin kacti senin sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…