Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sağol canım yaş diyorlar başkada birşey yok diyorlar allahın takdiri demek doğrusu ama umidimi yitirmedim yıkıldım her seferinde ama yeniden ayakta durdum başka yapacak birşey yok
Aynen takdiri ilahi canım.. inşallah Allah hepimize sağlıklı, mutlu, bakabileceğimiz kadar çok bebekler verir..

Arkadaşım önce iyi bir doktor araştır hatta iki, rahim filmi hsg çektir çektirmediysen, seçtiğin doktor iyiyse zaten önce histeroskopi yapmayı düşünecektir, ayrıca kan pıhtılaşma testlerini yaptır ( trombofili paneli ) , bir yandan da vitaminlerine vs baktırıp d vitamini vs ne eksiğin varsa tamamla ve hiç değilse her ay yumurta takibine git fsh falan düşünmeden. Beslenmeni düzenle zita west in doğurganlık ve gebe kalma rehberi adlı kitabını al oku. Ben akupunktura gidiyorum çok fayda gören olmuş umutluyum. Hepsinden önce de mucizelere inan. Yaptığın bildiğin çok şey vardır bunlar içinde elbet ama bunlarla mucizesine ulaşan çok insan var. Biz de neden onlardan biri olmayalım ki? Bol şans dilerim.

Son düzenleme:
Aynen takdiri ilahi canım.. inşallah Allah hepimize sağlıklı, mutlu, bakabileceğimiz kadar çok bebekler verir..
İnşallah allahım sizlere sana sağlıklı hamilelikleri nasip eder tek dilegim inan kucagimiza sağlıkla almayı nasip eder ben 2. Gebeliğin de ölümden döndüm bütün vücut fonksiyonları durmuştu benim 15 gün yoğun bakımda kaldım ama hep bugüne şükür dedim allahın bir bildiği vardı dedim inanıyorum bizlere de verecek

Sağol canım doktor araştırıyoruz su an bakalim

PES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016
amayaa .........................BAT 22.01.2016
brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ

no_name_ kız hangi vitamını alcaktık bu ay bız ampul fln dıodunzz kacrdm ben oraları smdı aklıma geldı
ŞEKERİM D VİTAMİNİ, ama emin olamadım alsak mı almasak mı bilemedim... 1 ampulü eşimle mi paylaşsam diye düşünmekteyim.. kararsız kaldım ben

Ben sizi tanıyan kadar hamile kalmak için hiç birşey yapmadım yumurta takibi bile ama sizi bulunca yapmaya başladım valla
inşallah güzel bir şeylere vesile olabiliriz/olabilmişizdir tatlım,Rabbim sağlıkla-hamişlik haberini de almayı nasip etsin bizlere...

inşallah güzel bir şeylere vesile olabiliriz/olabilmişizdir tatlım,Rabbim sağlıkla-hamişlik haberini de almayı nasip etsin bizlere...
Amin canım yazmazasam da daha önce siz ümit oldunuz bana inanın buna hakkınızı helal edin hamile olanlara sevindim olmayanlara üzüldüm canim

Kızlar keseyi görmeye gittiğimde doktorum verdi.Masasında bir deste görünce hocam bu gebelik hazırlığındadamı olucaktı dedim bu yazanlar evet dedi beslenme kısmı hamilelik düşünenlerdede ve hamilelerde bu şekilde olmalı dedi.Belki sizinde işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…