- 12 Aralık 2013
- 943
- 887
- 303
- 35
23 FSH ama amh hatırlamıyorum canim5 kez hamilelik gercekten iyi bir rakam icimi rahatlattin kacti senin sonucun
Aynen takdiri ilahi canım.. inşallah Allah hepimize sağlıklı, mutlu, bakabileceğimiz kadar çok bebekler verir..Sağol canım yaş diyorlar başkada birşey yok diyorlar allahın takdiri demek doğrusu ama umidimi yitirmedim yıkıldım her seferinde ama yeniden ayakta durdum başka yapacak birşey yok
amın cnm ınsallahİnş Allah olmayanlara da versin sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnn canım benim senin ve tüm arkadaşların darısı başına inşallahhhCnm çok tebrik ederimm inşallah Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına alıp büyütürsün
iyi bir doktor bulursa tekrar gideceğim inş herkese söylenmiyor yaşadıklarını çünkü konuşan çok oluyor bende belki boş ümit ama umitim kırılmasına diye anlayamıyorum kimseye canım sizleri okuyunca yazayım dedim hakkınızı helal edin
İnşallah allahım sizlere sana sağlıklı hamilelikleri nasip eder tek dilegim inan kucagimiza sağlıkla almayı nasip eder ben 2. Gebeliğin de ölümden döndüm bütün vücut fonksiyonları durmuştu benim 15 gün yoğun bakımda kaldım ama hep bugüne şükür dedim allahın bir bildiği vardı dedim inanıyorum bizlere de verecekAynen takdiri ilahi canım.. inşallah Allah hepimize sağlıklı, mutlu, bakabileceğimiz kadar çok bebekler verir..
Sağol canım doktor araştırıyoruz su an bakalimArkadaşım önce iyi bir doktor araştır hatta iki, rahim filmi hsg çektir çektirmediysen seçtiğin doktor iyiyse zaten önce histeroskopi yapmayı düşünecektir, ayrıca kan pıhtılaşma testlerini yaptır ( trombofili paneli ) , bir yandan da vitaminlerine vs baktırıp d vitamini vs ne eksiğin varsa tamamla ve hiç değilse her ay yumurta takibine git fsh falan düşünmeden. Beslenmeni düzenle zita west in doğurganlık ve gebe kalma rehberi adlı kitabını al oku. Ben akapunktura gidiyorum çok fayda gören olmuş umutluyum. Hepsinden önce de mucizelere inan. Yaptığın bildiğin çok şey vardır bunlar içinde elbet ama bunlarla mucizesine ulaşan çok insan var. Biz de neden onlardan biri olmayalım ki? Bol şans dilerim.
listeye ekleyeyim mi seni de? uğurludur bizim listemizSağol canım 29 ocak bat tarihi denemeye devam bakalım stres yapmamaya çalışıyorum inşallah hamile kaliriz
ŞEKERİM D VİTAMİNİ, ama emin olamadım alsak mı almasak mı bilemedim... 1 ampulü eşimle mi paylaşsam diye düşünmekteyim.. kararsız kaldım benno_name_ kız hangi vitamını alcaktık bu ay bız ampul fln dıodunzz kacrdm ben oraları smdı aklıma geldı
aslında bnm aldgm folık asıtte d vıtamını ve kalsıyum varŞEKERİM D VİTAMİNİ, ama emin olamadım alsak mı almasak mı bilemedim... 1 ampulü eşimle mi paylaşsam diye düşünmekteyim.. kararsız kaldım ben
onlar yeterli olmuyor canım d vitamini ampul kırmak gerekmiş....aslında bnm aldgm folık asıtte d vıtamını ve kalsıyum var
Bunu cann karataydan duymuştum bende alacağım d vitaminionlar yeterli olmuyor canım d vitamini ampul kırmak gerekmiş....
inşallah güzel bir şeylere vesile olabiliriz/olabilmişizdir tatlım,Rabbim sağlıkla-hamişlik haberini de almayı nasip etsin bizlere...Ben sizi tanıyan kadar hamile kalmak için hiç birşey yapmadım yumurta takibi bile ama sizi bulunca yapmaya başladım valla
Amin canım yazmazasam da daha önce siz ümit oldunuz bana inanın buna hakkınızı helal edin hamile olanlara sevindim olmayanlara üzüldüm caniminşallah güzel bir şeylere vesile olabiliriz/olabilmişizdir tatlım,Rabbim sağlıkla-hamişlik haberini de almayı nasip etsin bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?