Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Amin canım yazmazasam da daha önce siz ümit oldunuz bana inanın buna hakkınızı helal edin hamile olanlara sevindim olmayanlara üzüldüm canim
hiç üzülme kuzum hepimiz bi gün hamiş kalacağız,burada biz hiç üzülmeyiz,moral bozmayız, stres yapmayız abuk sabuk hormonal değerlere canımızı hiçç sıkmayız, her şeyin bi çözümü olduğunu bilir, birbirimize dualarımızı esirgemeyiz, hamişlerimizi el üstünde tutar,yeğenlerimize hasret çekeriz..dertlerimizi paylaşır,dermanı birlikte ararız, biz kocaman bi aileyiz,sen de hoşgeldin ailemize,bundan sonra hiç bir şeye üzülmek yoook, canımız sıkmadan yolun sonuna kadar devam

canım hoşgeldin,resmi büyütemedim,okuyamadım sen nasılsın,bebişimiz nasıl?her şey yolunda mı???

Bunu cann karataydan duymuştum bende alacağım d vitamini

D vitamininizi ölçtürüp ona göre alın çünkü d vitamini yağda çözülen vitamin olduğu için fazlası idrarla atılamıyomuş ve fazlası zarar. Biliyosunuzdur belki ama bilmeyenler için uyarayım dedim.

2- Erişkinde D vitamini düzeyi kontrollü tedavi: Önce D vitamini düzeyine bakılır,

Düşük ise önce depolar doldurulur, sonra günlük tedaviye geçilir.

D vitamini deposunun doldurulması;

- Kan düzeyi 20 ng/ml altında ise 1.gün,15. gün ve 30. gün yeşillik ve yoğurt yedikten sonra 1ampul D vitamini kırılır, ekmeğe dökülür, yenir. Toplam 3 ampul ile depolar doldurulur. Sonra günlük tedaviye geçilir.

- Kan düzeyi 20-30 ng/ml arasında ise 1.gün ve 15. gün yeşillik ve yoğurt yedikten sonra 1ampul D vitamini kırılır, ekmeğe dökülür, yenir. Toplam 2 ampul ile depolar doldurulur. Sonra günlük tedaviye geçilir.

- Kan düzeyi 30-40 ng/ml altında ise yeşillik ve yoğurt yedikten sonra 1ampul D vitamini kırılır, ekmeğe dökülür, yenir. 1 ampul ile depo doldurulur. Sonra günlük tedaviye geçilir.

http://dvitaminieksik.com/ustdoz.php

Evet canım stres üzüntü moral bozmak yok canım öğrendim sizlerden zaten biliyorum birgün burada hamilelikler süreçlerimizden bahsedecegiz aslında ben yaşadıklarımı yazmayacaktim hamile arkadaşlar etkilenmesi diye ama yazdım işte kusura bakmasinlar

canım ya bu testi yaptırmadan ayda 1/2 ampul yesem, bıktım test yaptırmaktan,zaten düzeyimiz düşüktür illaki...

akapunktur hakkında birazcık bilgi verebilir misiniz?

iilaa kırıcaz yanı bıseyler yahu bızım bu halımız nereye varıcak hanı dıolar ya haberım yokken hammıle kalmısım gıdıp onu dıenleın elını öpcemm
eskidenmiş kuzum onlar,artık herkes hamiş kalmak için uğraşıyor,inan bana

normal pkolu olmayanlarda kullanmıss hatta baya faydasını gören olmus eger yumı saglıklıysa gebelık kacınılmaz gbı bısey
ben de okudum şimdi pkolular içinmiş kuzu,doktora danış istersen bi dahaki gidişinde?

çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza, sizinde bu şekilde sınavınız,gerçekten güçlü bir kadınsınız.Allah sağlıcakla bundan sonra evladınıza kavuştursun inşallah

bu basit bir test bence sağlık ocakları da yapıyor canım ya ne olacak konuda yaptiriveririz
canım civarımda hiç sağlık ocağı yok, gittiğim özel hastane var oaraya da gitmek sorun,neyse önümüzdeki hafta gidince yaptırayım olmazsa

canım ya bu testi yaptırmadan ayda 1/2 ampul yesem, bıktım test yaptırmaktan,zaten düzeyimiz düşüktür illaki...
Yazın baktırdığımda 9 çıkmıştı 3 ampul yedim, bu hafta tekrar baktırıcam ben merak ediyorum çünkü depolar doldurulduktan sonra günlük hapı öneriyorlar onu yapmadım, haklısın kesin düşüktür hem kış hem de zaten d vitamini düşüklüğü ve inferlite ile ilgili çok araştırma var. Yumurta kalitesi için çok önemliymiş. Yine de hiç yaptırmayanlar test ile başlasa daha iyi olur bence.

canım hoşgeldin,resmi büyütemedim,okuyamadım sen nasılsın,bebişimiz nasıl?her şey yolunda mı???

hoşbulduk montecim,herşey yolunda ben sizi her an okuyorum takip ediyorum bunu çantamda unutmuşum az önce gördüm doktor bunu verince keşke önce görseydim dedim evet bu beslenme gebelik öncesi ve sonrası için dedi badem,ceviz,fındık ve d vitamini çok önemliymiş.Mevsimi olmayan meyve tüketmek zararlı dedi.Bende fena deilim canım ya sabah çok mide bulantıları oluyor yeterli beslenemiyorum herşeyden midem bulanıyor,sürekli uyuyorum yatıyorum malak gibi.Ha birde bana FOLİO diye bir folik asit verdi 48 lira şeker ilacı gibi düğmeye basarak çıkıyor hapın içeriği B12 ve iyot muş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…