- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
henüz çıkmadı :) bilgi vericem çıkar çıkmaz..1 hafta sürüyor onun çalışması...şekerpancarı amh sonucunuz kaç çıktı merak ettim
hiç üzülme kuzum hepimiz bi gün hamiş kalacağız,burada biz hiç üzülmeyiz,moral bozmayız, stres yapmayız abuk sabuk hormonal değerlere canımızı hiçç sıkmayız, her şeyin bi çözümü olduğunu bilir, birbirimize dualarımızı esirgemeyiz, hamişlerimizi el üstünde tutar,yeğenlerimize hasret çekeriz..dertlerimizi paylaşır,dermanı birlikte ararız, biz kocaman bi aileyiz,sen de hoşgeldin ailemize,bundan sonra hiç bir şeye üzülmek yoook, canımız sıkmadan yolun sonuna kadar devamAmin canım yazmazasam da daha önce siz ümit oldunuz bana inanın buna hakkınızı helal edin hamile olanlara sevindim olmayanlara üzüldüm canim
canım hoşgeldin,resmi büyütemedim,okuyamadımKızlar keseyi görmeye gittiğimde doktorum verdi.Masasında bir deste görünce hocam bu gebelik hazırlığındadamı olucaktı dedim bu yazanlar evet dedi beslenme kısmı hamilelik düşünenlerdede ve hamilelerde bu şekilde olmalı Eki Görüntüle 1749102 Eki Görüntüle 1749102 dedi.Belki sizinde işinize yarar.
pco lu kişiler için demişti dr .umkızlar ınofolık ı bılen varmı baya faydalıymıs
Bunu cann karataydan duymuştum bende alacağım d vitamini
canım ya bu testi yaptırmadan ayda 1/2 ampul yesem, bıktım test yaptırmaktan,zaten düzeyimiz düşüktür illaki...D vitamininizi ölçtürüp ona göre alın çünkü d vitamini yağda çözülen vitamin olduğu için fazlası idrarla atılamıyomuş ve fazlası zarar. Biliyosunuzdur belki ama vilmeyenler için uyarayım dedim.
2- Erişkinde D vitamini düzeyi kontrollü tedavi: Önce D vitamini düzeyine bakılır,
Düşük ise önce depolar doldurulur, sonra günlük tedaviye geçilir.
D vitamini deposunun doldurulması;
- Kan düzeyi 20 ng/ml altında ise 1.gün,15. gün ve 30. gün yeşillik ve yoğurt yedikten sonra 1ampul D vitamini kırılır, ekmeğe dökülür, yenir. Toplam 3 ampul ile depolar doldurulur. Sonra günlük tedaviye geçilir.
- Kan düzeyi 20-30 ng/ml arasında ise 1.gün ve 15. gün yeşillik ve yoğurt yedikten sonra 1ampul D vitamini kırılır, ekmeğe dökülür, yenir. Toplam 2 ampul ile depolar doldurulur. Sonra günlük tedaviye geçilir.
- Kan düzeyi 30-40 ng/ml altında ise yeşillik ve yoğurt yedikten sonra 1ampul D vitamini kırılır, ekmeğe dökülür, yenir. 1 ampul ile depo doldurulur. Sonra günlük tedaviye geçilir.
http://dvitaminieksik.com/ustdoz.php
iilaa kırıcaz yanı bıseyler yahu bızım bu halımız nereye varıcak hanı dıolar ya haberım yokken hammıle kalmısım gıdıp onu dıenleın elını öpcemmonlar yeterli olmuyor canım d vitamini ampul kırmak gerekmiş....
saol canım bu daha güzel oldu,ellerine sağlıkBu biraz daha iyi çıktı gibiEki Görüntüle 1749111
akapunktur hakkında birazcık bilgi verebilir misiniz?Arkadaşım önce iyi bir doktor araştır hatta iki, rahim filmi hsg çektir çektirmediysen, seçtiğin doktor iyiyse zaten önce histeroskopi yapmayı düşünecektir, ayrıca kan pıhtılaşma testlerini yaptır ( trombofili paneli ) , bir yandan da vitaminlerine vs baktırıp d vitamini vs ne eksiğin varsa tamamla ve hiç değilse her ay yumurta takibine git fsh falan düşünmeden. Beslenmeni düzenle zita west in doğurganlık ve gebe kalma rehberi adlı kitabını al oku. Ben akupunktura gidiyorum çok fayda gören olmuş umutluyum. Hepsinden önce de mucizelere inan. Yaptığın bildiğin çok şey vardır bunlar içinde elbet ama bunlarla mucizesine ulaşan çok insan var. Biz de neden onlardan biri olmayalım ki? Bol şans dilerim.
normal pkolu olmayanlarda kullanmıss hatta baya faydasını gören olmus eger yumı saglıklıysa gebelık kacınılmaz gbı bıseypco lu kişiler için demişti dr .um
eskidenmiş kuzum onlar,artık herkes hamiş kalmak için uğraşıyor,inan banaiilaa kırıcaz yanı bıseyler yahu bızım bu halımız nereye varıcak hanı dıolar ya haberım yokken hammıle kalmısım gıdıp onu dıenleın elını öpcemm
ben de okudum şimdi pkolular içinmiş kuzu,doktora danış istersen bi dahaki gidişinde?normal pkolu olmayanlarda kullanmıss hatta baya faydasını gören olmus eger yumı saglıklıysa gebelık kacınılmaz gbı bısey
bu basit bir test bence sağlık ocakları da yapıyor canım ya ne olacak konuda yaptiriveririzcanım ya bu testi yaptırmadan ayda 1/2 ampul yesem, bıktım test yaptırmaktan,zaten düzeyimiz düşüktür illaki...
çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza, sizinde bu şekilde sınavınız,gerçekten güçlü bir kadınsınız.Allah sağlıcakla bundan sonra evladınıza kavuştursun inşallahİnşallah allahım sizlere sana sağlıklı hamilelikleri nasip eder tek dilegim inan kucagimiza sağlıkla almayı nasip eder ben 2. Gebeliğin de ölümden döndüm bütün vücut fonksiyonları durmuştu benim 15 gün yoğun bakımda kaldım ama hep bugüne şükür dedim allahın bir bildiği vardı dedim inanıyorum bizlere de verecek
canım civarımda hiç sağlık ocağı yok, gittiğim özel hastane var oaraya da gitmek sorun,neyse önümüzdeki hafta gidince yaptırayım olmazsabu basit bir test bence sağlık ocakları da yapıyor canım ya ne olacak konuda yaptiriveririz
heralde sımdı ılk önce dahılıye gıdıp muayene olmak lazım ordannda bu eksıklıkler ıcın test yaptrmk lazmmeskidenmiş kuzum onlar,artık herkes hamiş kalmak için uğraşıyor,inan bana
Yazın baktırdığımda 9 çıkmıştı 3 ampul yedim, bu hafta tekrar baktırıcam ben merak ediyorum çünkü depolar doldurulduktan sonra günlük hapı öneriyorlar onu yapmadım, haklısın kesin düşüktür hem kış hem de zaten d vitamini düşüklüğü ve inferlite ile ilgili çok araştırma var. Yumurta kalitesi için çok önemliymiş. Yine de hiç yaptırmayanlar test ile başlasa daha iyi olur bence.canım ya bu testi yaptırmadan ayda 1/2 ampul yesem, bıktım test yaptırmaktan,zaten düzeyimiz düşüktür illaki...
canım hoşgeldin,resmi büyütemedim,okuyamadımsen nasılsın,bebişimiz nasıl?her şey yolunda mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?