Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

benimkide d vitamini sınırın az üzeri çıkmış 10,8 gibi bişey,haftaya sorucam artık,zaten söyler dr um kullan yada kullanma diye...

saglık ocagındada vıtamın eksıklerı ıcın test yapıolarmıymıs yaptırayım buralarda vardı bı yerde saglık ocagı ne dıcem napcm
evet canım tam kan ve vitaminlerime baktırıcam dersin,bek istiyoruz o yüzden dersin.bakarlar sorun çıkarmazlar.....üstelik ücretsiz..ben özel hastanede sadece d vitamini için fark ödedim..

akapunktur hakkında birazcık bilgi verebilir misiniz?

Doktor beynimizin tüm vücudumuzu nasıl kontrol ettiği ve stres gibi durumların beynin sinyallerine nasıl zarar verdiği ile ilgili uzun bir konuşma yaptı önce, benim de yaptığım pek çok hatadan bahsetti. Şikayetlerimi dinledi not aldı, hem tüp bebek için hem de diğer rahatsızlıklarım için olan ilgili noktalara minik akupunktur iğneleri batırıyor ve düşük doz acıtmayacak kadar elektrik akımı bağlıyor. 20 dakika rahat bir şekilde yatırıyor. İğneleri çıkarınca bazen kılcal damara denk geldiyse minik kanıyo sonra geçiyo hemen, iğneleri isim yazılı cam kutuda saklıyorlar herkesin kişiye özel, hijyen malum çok önemli buna dikkat eden bi yere gitmenizi tavsiye ederim. Bizim durumumuzdakiler haftada 3 kez toplam 15 seans gidiyormuş. Benim doktorum karşıda, güvendiğim için uzak da olsa gidiyorum gerçi malum havalar, çok düzenli gidemedim ama olsun, doktor çok önemli sanırım akupunkturu mutlaka işinin ehli biri yapmalı. İşe yarayıp yaramadığını zaman gösterecek ama inanıyorum inanarak gidiyorum tavsiye ederim.

Son düzenleme:

evet canım tam kan ve vitaminlerime baktırıcam dersin,bek istiyoruz o yüzden dersin.bakarlar sorun çıkarmazlar.....üstelik ücretsiz..ben özel hastanede sadece d vitamini için fark ödedim..
tam kan dediğinde hormonları da kapsıyor mu canım?d vitamini için ne kadar fark ödedin hatırlıyor musun?

Valla ben hiç bu aya kadar yumurtlama günümü bilme can
çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza, sizinde bu şekilde sınavınız,gerçekten güçlü bir kadınsınız.Allah sağlıcakla bundan sonra evladınıza kavuştursun inşallah
İnş canım hepimimiz için geçerli güçlü değilim sadece kabullendim yoksa icimde kopan fırtına hortum olur test sonuçların iyi çıkar umarım amh değerin

şifa olsun yarasın,alternatif tıbbın getirilerine bende inanıyorum.o nedenle sordum zaten.ben ankara dayım,burda özel hastanelerdede uygulama yapılıyor diye biliyorum.bi araştırıcam.
çok teşekkür ederim bilgiler için...

tam kan dediğinde hormonları da kapsıyor mu canım?d vitamini için ne kadar fark ödedin hatırlıyor musun?
yok canım o zaman hormon diye ayrıca belitmen gerekir, tam kanda işte şeker kolestrol falan onları kapsıyor..
d vitamini için 57 lira fark ödedim canım

valla yaklaşık bir sene önce 0,72 idi,yaşla birlikte düştüğü söyleniyor.sanırım perşembe belli olacak..

valla yaklaşık bir sene önce 0,72 idi,yaşla birlikte düştüğü söyleniyor.sanırım perşembe belli olacak..
Banada dediler yaşla ilgili diye benim yengem 45 yasında doğurdu valla yüce mevlam verecekse veriyor doktorların söylediklerine takilmiyorum benbo yüzden fazla

Banada dediler yaşla ilgili diye benim yengem 45 yasında doğurdu valla yüce mevlam verecekse veriyor doktorların söylediklerine takilmiyorum benbo yüzden fazla
Kaderimizde nasibimizde anne olmak baba olmak var ise zaten ötesi yok..biz elimizden geleni yapalımda sonra aaa keşke şunuda yapsaydım demeyeyim...Allah önce can sağlığı versin :)
yengeye de maşallah bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…