evet pkolular ıcın genelde ama baya yer okudum pkolu olmayanlara verılmıss faydasını gören cok olmus doktora bıdahakı gıdısımde sorcmben de okudum şimdi pkolular içinmiş kuzu,doktora danış istersen bi dahaki gidişinde?
aynen dr uygun görürse kullanırsın :))evet pkolular ıcın genelde ama baya yer okudum pkolu olmayanlara verılmıss faydasını gören cok olmus doktora bıdahakı gıdısımde sorcm
benimkide d vitamini sınırın az üzeri çıkmış 10,8 gibi bişey,haftaya sorucam artık,zaten söyler dr um kullan yada kullanma diye...Yazın baktırdığımda 9 çıkmıştı 3 ampul yedim, bu hafta tekrar baktırıcam ben merak ediyorum çünkü depolar doldurulduktan sonra günlük hapı öneriyorlar onu yapmadım, haklısın kesin düşüktür hem kış hem de zaten d vitamini düşüklüğü ve inferlite ile ilgili çok araştırma var. Yumurta kalitesi için çok önemliymiş. Yine de hiç yaptırmayanlar test ile başlasa daha iyi olur bence.
saglık ocagındada vıtamın eksıklerı ıcın test yapıolarmıymıs yaptırayım buralarda vardı bı yerde saglık ocagı ne dıcem napcmaynen dr uygun görürse kullanırsın :))
evet canım tam kan ve vitaminlerime baktırıcam dersin,bek istiyoruz o yüzden dersin.bakarlar sorun çıkarmazlar.....üstelik ücretsiz..ben özel hastanede sadece d vitamini için fark ödedim..saglık ocagındada vıtamın eksıklerı ıcın test yapıolarmıymıs yaptırayım buralarda vardı bı yerde saglık ocagı ne dıcem napcm
akapunktur hakkında birazcık bilgi verebilir misiniz?
Evet canım stres üzüntü moral bozmak yok canım öğrendim sizlerden zaten biliyorum birgün burada hamilelikler süreçlerimizden bahsedecegiz aslında ben yaşadıklarımı yazmayacaktim hamile arkadaşlar etkilenmesi diye ama yazdım işte kusura bakmasinlar[/QUO
Canım hoşgeldin aramıza bende geçtim o süreçten ilki 10 haftalık kalp atışı yoktu kürtaj oldum,ardından oğlum oldu,ardından kimyasal yaşadım,aralık ayında hamile kaldım buraya geldiğimde benimde fsh 23 küsürdü o ay hamile kaldım montenin desteği bana iyi geldi ışık oldu,umut oldu yaşadıklarını tabiki yazıcaksın burada derdini sıkıntını anlatacaksınki içinden gitsin sıkıntıların herşey Allah tan herşey bizler için.İnşallah tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
tam kan dediğinde hormonları da kapsıyor mu canım?d vitamini için ne kadar fark ödedin hatırlıyor musun?evet canım tam kan ve vitaminlerime baktırıcam dersin,bek istiyoruz o yüzden dersin.bakarlar sorun çıkarmazlar.....üstelik ücretsiz..ben özel hastanede sadece d vitamini için fark ödedim..
İnş canım hepimimiz için geçerli güçlü değilim sadece kabullendim yoksa icimde kopan fırtına hortum olur test sonuçların iyi çıkar umarım amh değerinçok üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza, sizinde bu şekilde sınavınız,gerçekten güçlü bir kadınsınız.Allah sağlıcakla bundan sonra evladınıza kavuştursun inşallah
şifa olsun yarasın,alternatif tıbbın getirilerine bende inanıyorum.o nedenle sordum zaten.ben ankara dayım,burda özel hastanelerdede uygulama yapılıyor diye biliyorum.bi araştırıcam.Doktor beynimizin tüm vücudumuzu nasıl kontrol ettiği ve stres gibi durumların beynin sinyallerine nasıl zarar verdiği ile ilgili uzun bir konuşma yaptı önce, benim de yaptığım pek çok hatadan bahsetti. Şikayetlerimi dinledi not aldı, hem tüp bebek için hem de diğer rahatsızlıklarım için olan ilgili noktalara minik akupunktur iğneleri batırıyor ve düşük doz acıtmayacak kadar elektrik akımı bağlıyor. 20 dakika rahat bir şekilde yatırıyor. İğneleri çıkarınca bazen kılcal damara denk geldiyse minik kanıyo sonra geçiyo hemen, iğneleri isim yazılı cam kutuda saklıyorlar herkesin kişiye özel, hijyen malum çok önemli buna dikkat eden bi yere gitmenizi tavsiye ederim. Bizim durumumuzdakiler haftada 3 kez toplam 15 seans gidiyormuş. Benim doktorum karşıda, güvendiğim için uzak da olsa gidiyorum gerçi malum havalar çok düzenli gidemedim ama olsun, doktor çok önemli sanırım akupunkturu mutlaka işinin ehli biri yapmalı. İşe yarayıp yaramadığını zaman gösterecek ama inanıyorum inanarak gidiyorum tavsiye ederim.
D vitaminine. Baktırmak istiyorum diyorsun yapıyorlar canim sorun olmuyor yanisaglık ocagındada vıtamın eksıklerı ıcın test yapıolarmıymıs yaptırayım buralarda vardı bı yerde saglık ocagı ne dıcem napcm
yok canım o zaman hormon diye ayrıca belitmen gerekir, tam kanda işte şeker kolestrol falan onları kapsıyor..tam kan dediğinde hormonları da kapsıyor mu canım?d vitamini için ne kadar fark ödedin hatırlıyor musun?
valla yaklaşık bir sene önce 0,72 idi,yaşla birlikte düştüğü söyleniyor.sanırım perşembe belli olacak..Valla ben hiç bu aya kadar yumurtlama günümü bilme can
İnş canım hepimimiz için geçerli güçlü değilim sadece kabullendim yoksa icimde kopan fırtına hortum olur test sonuçların iyi çıkar umarım amh değerin
çok saol tatlım baktırayım ben deyok canım o zaman hormon diye ayrıca belitmen gerekir, tam kanda işte şeker kolestrol falan onları kapsıyor..
d vitamini için 57 lira fark ödedim canım
Banada dediler yaşla ilgili diye benim yengem 45 yasında doğurdu valla yüce mevlam verecekse veriyor doktorların söylediklerine takilmiyorum benbo yüzden fazlavalla yaklaşık bir sene önce 0,72 idi,yaşla birlikte düştüğü söyleniyor.sanırım perşembe belli olacak..
Canım teşekkürler Allah sağlıklı hamilelik hayirlisi ile kucağına almayı nasip etsin
Kaderimizde nasibimizde anne olmak baba olmak var ise zaten ötesi yok..biz elimizden geleni yapalımda sonra aaa keşke şunuda yapsaydım demeyeyim...Allah önce can sağlığı versin :)Banada dediler yaşla ilgili diye benim yengem 45 yasında doğurdu valla yüce mevlam verecekse veriyor doktorların söylediklerine takilmiyorum benbo yüzden fazla
Kaderimizde nasibimizde anne olmak baba olmak var ise zaten ötesi yok..biz elimizden geleni yapalımda sonra aaa keşke şunuda yapsaydım demeyeyim...Allah önce can sağlığı versin :)[/QUOTE haklisin canım Allah sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?