Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ÇÖREK OTU BİLEŞİMİ

Bin derde deva olan bir ilaç düşünün. Mantık olarak, eğer bu ilaç şifa ise vücudun ihtiyaç duyduğu moleküllerin çoğunu içerecek olmalıdır. Bu nedenle çörek otu da, çeşitli çeşitli sihirli molekülleri ihtiva etmektedir. Bilim insanları, çörek otunun bileşiminde yaklaşık 120 kadar etken madde olduğunu bildirilmektedirler. Tabi ki bunların hepsini buraya sığdırmamız mümkün değildir. Çörek otunda %21 protein, %35 şeker ve türevleri, %35-38 yağ ve %6-9 madensel tuzlar ve diğer maddeler bulunmaktadır. Çörek otunun yağı da günümüzde sağlık alanlında ağırlığını koymaya başlamıştır. Bilindiği gibi bitkisel yağların alternatif tedavide kıymeti gittikçe artmaktadır. Çörek otu yağının faydalarını da aşağıda sıralayacağız. Çörek otu yağında %18 doymuş, %24 tekli doymamış(omega-9) ve %58 çoklu doymamış yağ asitleri (omega-3 ve omega-6) içermektedir. Omega türü yağ asitlerinin ne kadar yararlı olduğu zaten bilinen bir gerçek. Ayrıca etken maddelerden en önemlileri “nigellon ve thymoquinon”dur. Günümüz ilaçlarında, nigellon ve thymoquinon isimli bileşikler bağışıklık sistemini kuvvetlendiren ilaçların yapımında kullanılmaktadır. Bu şu anlama geliyor; çörek otu, vücudun hastalıklara karşı olan direncini artırıyor. Bunlara ilaveten vitamin, mineral ve diğer etken maddeler olarak oleik ve palmitik asit, niasin, kalsiyum, sodyum, potasyum, demir, çinko, bakır, magnezyum, selenyum, fosfor, A, B1, B2, B6, A, E, C vitaminleri içermektedir.

KIZLAR HER SABAH 1 ÇAY KAŞIĞI ÇÖREKOTU YAĞI SOĞUK SIKIM- İÇİYORUM, OLDUKÇA FAYDALI GİBİ....

çörekotuuuuuuuuuuuuu mahvettin beni. az önce bir topikte okudum. birisi 2 gün çörekotunu ağzında çiğnemiş. büyümeyen yumurtası 3 günde 10 mm den 21 mm ye ulaşmış.

çörekotuuuuuuuuuuuuu mahvettin beni. az önce bir topikte okudum. birisi 2 gün çörekotunu ağzında çiğnemiş. büyümeyen yumurtası 3 günde 10 mm den 21 mm ye ulaşmış.
AHAAA eee ben her sabah yağını içiyorum, kocaman olmasın sakın yumiler

canım ilk başlarda sabah akşam aç karna yiyordum,sonra sadece sabahları yedim bu ara yemiyorum çörekotu yağı içiyorum sadece
Sağol canım ben çörekotu sevmem onun için bu şekilde yemeyi tercih edeceğim sanırım ah bu bebek istemek neler yaptırıyor sevmediğim şeyleri yediriyor bana

evet canım tam kan ve vitaminlerime baktırıcam dersin,bek istiyoruz o yüzden dersin.bakarlar sorun çıkarmazlar.....üstelik ücretsiz..ben özel hastanede sadece d vitamini için fark ödedim..
hımm tmm cnm saol en kısa zamanda yaptrmalıyım erhangı bır gunde yaptırabılırım dımı ayrıca d vıtamınıne bakmıolarmı ?

canım ilk başlarda sabah akşam aç karna yiyordum,sonra sadece sabahları yedim bu ara yemiyorum çörekotu yağı içiyorum sadece
Uyyyy bende yiyorum 3 gündür çörekotunu,hakikaten birşey olmasın öyle bir takviye ki zaten yaptıklarımızın hepsi,içeride yumurtalar havai fişek gibi patlayacak valla

Uyyyy bende yiyorum 3 gündür çörekotunu,hakikaten birşey olmasın öyle bir takviye ki zaten yaptıklarımızın hepsi,içeride yumurtalar havai fişek gibi patlayacak valla
bir şey olmaz Rabbimin izmiyle,patlamazlar da çatlasınlar inşallah,amacımız o

moyaalitu Ankarada mısınız akapunktur için soruyorumda

benimkide d vitamini sınırın az üzeri çıkmış 10,8 gibi bişey,haftaya sorucam artık,zaten söyler dr um kullan yada kullanma diye...
Allah Allah ben 30 un altı düşük diye biliyorum hastanede çalışıyorum ara sıra baktırıyorum D vit yüzünden genç yaşta kireçleme ile tanıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…