Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Allah Allah ben 30 un altı düşük diye biliyorum hastanede çalışıyorum ara sıra baktırıyorum D vit yüzünden genç yaşta kireçleme ile tanıştım...
normal değerler 9,4-59.1 yazmış. benimkide işte 10,8 yazıyor.sınırın az üstü.
gerçektenmi.. o da zor..Allah şifa versin...

Benimde Cuma günü Soğan kürüm bitiyor.. Bugün Saraçoğlunu aradım siparişi verdim.. Yarın elimde olacak.. Çörekotuyağıda koyacaklarmış

Benimde Cuma günü Soğan kürüm bitiyor.. Bugün Saraçoğlunu aradım siparişi verdim.. Yarın elimde olacak.. Çörekotuyağıda koyacaklarmış
şifa olsun canım ben de soğana başladım bugün hayırlısıyla...senin reglin ne oldu be kuzum geldi mi????

amann bana kalsa bodozlama ampulü alıp yemeli,zaten Türkiyede yaşayan herkeste eksik bu vitamin
yınede bır kontrol şart cnm yaa ne olur ne olmaz bn hayatım boyunca agrı kesıcı bıle ıcmemeye calıstım toplasan 4 kere ıcmısım dır o kadr karısıyım ek takvıyeye ondnn cekımserım seker gbı alamamm her seyı korkarım en azndan hemm ne var ne yok görmus olurm

eksik çıkmış o halde...ne yaptın canım,ne kullandın?

Canım Devit 3 Ampül aldım 10 Tane.. 5tanesini gün aşırı minil bir parça ekmeğe döktüm 1 damlada zeytinyağı ekleyerek yedim.. Kalan 5 taneyide Haftada 1 olarak tükettim.. Şimdide solgarın d3 vitamini kullanıyorum günde 1 tane.. 2 ay sonra tektar ölçtüreceğim

canım normal doktorlar bunları ya bilmiyor ya da söylemiyor illaki tüp bebek uzmanlarına gitmek gerekiyor bu bilgilere sahip olmak için
aile hekimleri çok bilmiyor,sen yönlendirirsen yapmam da demiyor...d vitamini mesela sizden duydum.dr cum sağolsun demeden yaptı.demekki etkili gerçekten...sen randevunu aldın mı 12 yada 13. güne..

aile hekimleri çok bilmiyor,sen yönlendirirsen yapmam da demiyor...d vitamini mesela sizden duydum.dr cum sağolsun demeden yaptı.demekki etkili gerçekten...sen randevunu aldın mı 12 yada 13. güne..
daha almadım canım var daha diye,alırım bir kaç gün içinde, benimki uzman doktor ama hiç git d vit baktır demedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…