- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
bazı dr deneme yanılma yöntemiyle ilerliyor..ben eminim artık ona..denerken denerken ya nasrettin hoca hesabı ya tutarsa...aslında art niyetlide değil..bu arada hastasına daha fazla ilaç vb yüklemek istemiyor.ama bizim açımızdan bakacak olursakta zaman geçiyor.akıyor resmen.o regli bu regli derken..bakmışsın 1 sene geçmiş...tez canlı olmamızda var tabiki bu işin içinde..istiyoruz ki bizde o şanslı kısma dahil olalım bebiş hemen gelsin..daha almadım canım var daha diye,alırım bir kaç gün içinde, benimki uzman doktor ama hiç git d vit baktır demedi...
hımmmmm koca popomu üşengeçlikten kaldırabıldıgım gun gıdeyımbodozlama git, bebiş istiyorum de...eksik gedik ne varsa bileyim de...
havalar buzzzz, az ısınsında üşütme yolda belde :)hımmmmm koca popomu üşengeçlikten kaldırabıldıgım gun gıdeyım
aynen öyle canım benimki gelsin hepinizi gezdirecem poposundan ısırık içinbazı dr deneme yanılma yöntemiyle ilerliyor..ben eminim artık ona..denerken denerken ya nasrettin hoca hesabı ya tutarsa...aslında art niyetlide değil..bu arada hastasına daha fazla ilaç vb yüklemek istemiyor.ama bizim açımızdan bakacak olursakta zaman geçiyor.akıyor resmen.o regli bu regli derken..bakmışsın 1 sene geçmiş...tez canlı olmamızda var tabiki bu işin içinde..istiyoruz ki bizde o şanslı kısma dahil olalım bebiş hemen gelsin..
ama yok nazlı bu totosunu ısırdıklarım..illa diyorlarki mideniz bizim için çöpe dönsün haa bu arada azıcık para harcamanızda gerekebilir diyorlar..
geldiği zaman kendisinin totsundan aldığım ısırıklarla ödeme alıcam
seve seveaynen öyle canım benimki gelsin hepinizi gezdirecem poposundan ısırık içineşek sıpaları gelemediler bi türlü !!!
aynenn buralar hep kar xaten ıkı gündür ankarayada bugun yagmıs heraldehavalar buzzzz, az ısınsında üşütme yolda belde :)
aynen öyle canım benimki gelsin hepinizi gezdirecem poposundan ısırık içineşek sıpaları gelemediler bi türlü !!!
bende sana yazıcakktım cnm yazamadım ıyuıymm ne olsun adet gelıcek galıba hıssedıormm adet öncesı her zmn gördugum belırtılerı sırayla görmeye basladım evet elı kulagnda o kadar kaldı hatta daha erken bıle gelebılır yumurtlamayı baz alırsakbrnh canım nasılsın görüşemiyoruz :))) varmı gelişme bat a son 5 gün falan dimi
bende sana yazıcakktım cnm yazamadım ıyuıymm ne olsun adet gelıcek galıba hıssedıormm adet öncesı her zmn gördugum belırtılerı sırayla görmeye basladım evet elı kulagnda o kadar kaldı hatta daha erken bıle gelebılır yumurtlamayı baz alırsak
bakalım cnm ınsallah olmamm adet bebiş gelir olursamda artık alıstım yanı ıkı ay daha böle olsaa alışa alışa yalama oluruz en kötü hayırlısı dua et sen banaYok canım ya öyle düşünme benim regl den önce olan herşey o ayda oldu hemde tam zamanında bende dedim kesin olucam diye.Asıl belirtiler regl geçince yoğunlaşıyor İnşallah olmazsın olursanda vardır bundada bir hayır deriz .Ama dediğim gibi belirti regl gününde ve sonrasında yoğunlaşıyor.Bende 1 hafta önce göğüsler sonra kasıkta batma falan oldu o da zaten normaldede oluyordu.Birde hiç olmayan bir şey olursa o da önemli mesela şiddetli bel ağrısı oldu,diş eti kanaması koku hassasiyeti vardı şüphelenip test aldım.Zaten varsa 1 gün önce testte silik çıkabilir sendede.
bakalım cnm ınsallah olmamm adet bebiş gelir olursamda artık alıstım yanı ıkı ay daha böle olsaa alışa alışa yalama oluruz en kötü hayırlısı dua et sen bana
ınsallah gelmıstır cnm kendıme mart ayına kadar zaman tanıdımAminnn canım inşallah olmazsın her gece dua ediyorum emeklerinizin mükafatını alın bir an önce diye.İnşallah bebişin bu ay gelmiştir.
ınsallah gelmıstır cnm kendıme mart ayına kadar zaman tanıdım
allah senı evlatlarınaa evlatlarınıda sana bagışlasın cnm bunu en yüregimden söylüyyorumm bnm meselem fsh cart curt falan degılkı umrumda bıle degıl emin ol bnm en çok merak ettgm nasipmi değilmi ben bundan baskaa hıcbırseyı merak etmıyorum takmıyım dıyorum bak eylulden bu yana calısıyorm cok yenı ama 1 senedırde korunmuyorum aklımın ucunda bıle yoktu cocuk hatta olmuyor cocugum dbende bır sorun var dıodum kkazarada olmadı cunku ama ıstemıyorum cocuk dıye doktora gtmıyodum en son karar verdım o an cocuk hasretyle yandım anlamadım yanı hayatım bır ayda degıstı çocuk ıstemeyen ben cocuk ıstıyorum hemde nasıl deli gibi yahu eşimle çocuk muhabbetı acılsa kacacak delik arardım ben o derece bnm milad EYLÜL,EKİM.KASIM.ARALIK.OCAK. bu koca 4 ay her gun cocuk dusunuyorum mecburen kendımı alamıyorum unutmam ımkansız kür yapıorm aklıma gelıo hayıtı içme sebebım örnegın cocuk ben unutsam artık yaşam biçimim unutturmuyo bende kendıme kızıyorum yeter artık berna dıyorum yeter ama bır saat sonraa hoop bı bakıyorum aynı ben aslında ben korkuyorum onu farkettım ne yaparsan yap ne ıcersen iç nasıpde yoksa ne ala allah yeterki nasip edicek onuda bılemıyoruz iştte bu belirsizlik beni alıyoolmaması için Allah a şükür ciddi bir nedenin yok kendini sadece buna odakladığı için bu kadar ümitsiz oluyor insan...Neden dersen bende aynıydım öyle bunaldımki 7 aylık süreçte olmayacakmış gibiydi yorgundum oğlum vardı Allah a şükür onun ömrü uzun olsun ama bir tane olunca anlıcaksın ikincinin olmayışıda sıkıyor insanı tek çocuk düşünenler aynı olmuyor 2. yi istiyorsa yine aynı yollardan aynı streslerden geçiyor insan.O noktada bende sizler kadar bunalım geçirdim ama pes etmedim evet kısa bir süreçti belki çoğuna göre ama fsh ı duyduğumda yıkıldım bu kez olmayacak demek bu yüzdendi dediğim an hayır ben pes etmicem zaman aleyhime ilerliyordu yaş malum sadece dua ettim bir müddet o kürleri yaptım 10 gün kadar yani sonra ay sonu meleğim gelmiş haberim yok ümidini kaybettiğin an onlarca kürde denesen yok mümkün deil kürleri bile umutla hayal ederek yaptım bence bu yüzden yaradı istemeyerek deil dualarla içttim... ümit ederek beklemeli insan bende aynıydım haziranda olmadı neyse temmuz dedim temmuz olmadı demekki var bir hayır ağustosta olsunda sağlıklı olsun dedim şuna gelicem ağustosta vazgeçtim korunucam dedim eşime korundum aralığa kadar zaman tanıcam kendime dedim aralıkta olursa eylülde doğsun benim doğum günümde dedim bu kez hedeflediğim ayda yani aralıkta fsh ı öğrendim yıkıldım boşuna aralığımı bekledim ben dedim böylece 1 yıl geçmiş oldu ve ben aralıkta hamile kalmışım hedeflediğim ve hayal ettiğim ayda ......
allah senı evlatlarınaa evlatlarınıda sana bagışlasın cnm bunu en yüregimden söylüyyorumm bnm meselem fsh cart curt falan degılkı umrumda bıle degıl emin ol bnm en çok merak ettgm nasipmi değilmi ben bundan baskaa hıcbırseyı merak etmıyorum takmıyım dıyorum bak eylulden bu yana calısıyorm cok yenı ama 1 senedırde korunmuyorum aklımın ucunda bıle yoktu cocuk hatta olmuyor cocugum dbende bır sorun var dıodum kkazarada olmadı cunku ama ıstemıyorum cocuk dıye doktora gtmıyodum en son karar verdım o an cocuk hasretyle yandım anlamadım yanı hayatım bır ayda degıstı çocuk ıstemeyen ben cocuk ıstıyorum hemde nasıl deli gibi yahu eşimle çocuk muhabbetı acılsa kacacak delik arardım ben o derece bnm milad EYLÜL,EKİM.KASIM.ARALIK.OCAK. bu koca 4 ay her gun cocuk dusunuyorum mecburen kendımı alamıyorum unutmam ımkansız kür yapıorm aklıma gelıo hayıtı içme sebebım örnegın cocuk ben unutsam artık yaşam biçimim unutturmuyo bende kendıme kızıyorum yeter artık berna dıyorum yeter ama bır saat sonraa hoop bı bakıyorum aynı ben aslında ben korkuyorum onu farkettım ne yaparsan yap ne ıcersen iç nasıpde yoksa ne ala allah yeterki nasip edicek onuda bılemıyoruz iştte bu belirsizlik beni alıyo
ınsallahhh cnm bana bnm adımla duaa ett anarak bende dıyorum evet kafaya takmadımda nolu dıorum sankı bır sene korunmadım o zamanada olmadı dıyorum şimdilk kürlere devam ondanda bıktım zatenn hayıt ıcıorm sadece yumurtlma zamanıda bal tarcın baska bısey yapmıorm olcaksa olur kafasındayım dedıgım gıbı nasip olmama ıhtımalı beni ürküten arada böyle ufak çaplı bunalımlara gırıcem anlasılann sımdıden hıssedıyorum adet olacagımı karın agrımdan gecen ayda 4 gun önceden anladm hsg den kanallar full hd hersey anlasılıo yanı adet olursam ıns son olsunn diorumcanım bende ilk bebeği 6 ay bekledim o olmadı kalp atışı yoktu 6 ay oğlumu bekledim doğdu büyüdü derken buna karar verdim 1 yıl bekledim evet önceleride öyle aman aman korunmadım o zamanda olmadı bende şunu düşündüm demekki benimde kısmetim böyle hani öyle ay karar verdik o ay oldu diyenlerden olamadım süründürdü beni 3 ü de :))) yani bana hep şöyle yorumlar geldi kafaya takma takarsan olmaz,ayyy çok üstüne gidiyosun rahat birak amaaan de bi sal kendini biraz bekle düşünme bak nasıl kalıyorsun bunu bana diyen 3 çocuklu yada hamile olanlar ya iyide söylemesi kolay ben kafaya nasıl takmıyım korunmuyorum bunu niye yapıyorum çocuk için eeee biliyorum ki takıyorum öyle nefret geldiki ben anlıyorum şimdide onları söyleyenler aman ağır kaldırma aman öyle yatma aman canın birşey istiyomu bende yok diyorum birşey olmaz fazla takarsam sonu iyi olmaz rahat olmam lazım diyorum bi gidin be demiyorum diyemiyorum şimdi sana takma canım rahat birak kendini diyemiyorum çünkü maalesef benim dememle olmuyor aksine dahada bunaltırım evet kısa bir süre senin için bak sende demişsin kazara bile olmadı o zaman takıyomuydunda olmadı... yok yani üstüne git pes etme ben kürlerin mucizesine inandım oğlumdada denemiştim birkaç birşey net hatırlayamasamda ondada 2 ay falan denedim oldu.Zevkle iç şifa niyetine dualar ederek kısa bir dönem senin bebek düşünmeye başlayalı çokta olmamış inşallah uzamadanda gelir.
ınsallahhh cnm bana bnm adımla duaa ett anarak bende dıyorum evet kafaya takmadımda nolu dıorum sankı bır sene korunmadım o zamanada olmadı dıyorum şimdilk kürlere devam ondanda bıktım zatenn hayıt ıcıorm sadece yumurtlma zamanıda bal tarcın baska bısey yapmıorm olcaksa olur kafasındayım dedıgım gıbı nasip olmama ıhtımalı beni ürküten arada böyle ufak çaplı bunalımlara gırıcem anlasılann sımdıden hıssedıyorum adet olacagımı karın agrımdan gecen ayda 4 gun önceden anladm hsg den kanallar full hd hersey anlasılıo yanı adet olursam ıns son olsunn diorum
aynenn ınsallah kun fe yekun ..... zaten benım hp dedıgım sey allah yeter ki nasip etsın önünde daglar olsa duramaz ama iştee yaratılışta var ınsanoğlunun sabırsızlııgı bnmkide öyle işteTabi ki ederim canım....inşallah olmazsın dediğin gibi olursanda bu son olur hayırlısıyla.Senin maaşallah herşeyin normal sadece fsh 9 küsürdü senin benimki 23 olunca o da komik bir değer yani ::))) eee yaşında müsait hsg çektirmeninde faktörü büyük neden olmasın Allah ol dedikten sonra.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?