Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Rabbim herkese tez vakitte Anne olmayı nasip etsin inş. Duam hepimiz tüm isteyenler için. . Gece olunca bir hüzün çöküyor üstüme...
bilimsel çalışmalara göre aksam saat 8 den sonra ınsanlar duygusal oluyor ben de öleyım hatta gece konustuklarımı sabah hatrlaynca kendımı suc işlemişim geceden kalmaymışım gbı hıssedıyorum

EGE ASYA amin cnm inşallah çok iyi geldi konuşmak çok saol

ne demek canım hepimiz aynıyız ayrımız gayrımız yok ben mutluysam yürekten diliyorum hepimiz mutlu olalım.Sende bu duyguyu tat dilerim Allah gönlüne göre versin.Hanenize neşe gelsin bu günler geçicek bu kez başka şeyler araştırıcaksın bebekle alakalı sende ben aşırı hırs görüyorum çok hırslı ve azimlisin ve şu an izleniyosun Allah görüyor içindeki o fırtınalarıo fırtına dinecek vericek kucağına mucizeni dualarım seninle.....

23 FSH ama amh hatırlamıyorum canim
hoşgeldin tatlım aramıza... zor şeyler yaşamışsın, Rabbim bundan sonrasını kolay kılsın....

5 gebelik ve hiç araştırılmaması çok garip. bence de diğer arkadaşların dediği gibi iyi bir doktor bul, özellikle genetik testleriniz yapılsın eşinin ve senin... kromozom testleri özellikle bakılmalı. kromozomsal bir sorun olabilir...

İMSİ de kesinlikle yapılmalı ayrıca size... ve de yaşınız da tüp bebek için çok kötü değil. bence uzmanına denk gelememişsiniz. eğer istanbuldaysanız erbil yağmuru deneyebilirsiniz mesela... en azından gidip bir görüşün bence. ben kendisini tanımam hiç de gitmedim. ama bir çok arkadaşım güzel sonuçlar aldı kendisinden... bir de kromozomsal bir sorun varsa eğer cgt yapılmalı embriyoya....

sende hoşgeldin tatlım... başucu kitabımdır.... bence bizim durumumuzda olan herkesin de okuması gerekiyor. evet biraz bahçeci gurubunu övüyor ama içerik olarak iyi sonuçta, e kitabı ülkemize mustafa bahçeci ve bahçeci grubu getirdiği için normal :)

günaydın teşekkürler canım ankaradayim ben doktor arıyorum canım baktiracam genetige

nisanok benim arkadaş 2 ayda 2 haftada bir 4 ampulle 96 yapmıştı değerini canan karatay da 100 e çıkarılmasını tavsiye ediyormuş, ampuller 300 lük oluyor sanırım biraz fazla geldi bana 10 ampul hani bir yılda kullanılır belki ama bilemedim...

Canım o iğne olmuştur belki..İğne olarak alınırsa daha çok etki gösteriyor... Ağızdan alınınca etkisi yarı yarıya düşüyor...

Canım o iğne olmuştur belki..İğne olarak alınırsa daha çok etki gösteriyor... Ağızdan alınınca etkisi yarı yarıya düşüyor...
ampul aldım demişti de bakalım sizin sonuç ne oldu, depolanmıyormuş zaten bu vitamin, aslında en güzeli güneşi bol memleketemizin öğlen 13:00 gibi 20 dk kendimizi güneşe maruz bırakmak...

amayaa
Bilgi birikiminiz bir harika....

ampul aldım demişti de bakalım sizin sonuç ne oldu, depolanmıyormuş zaten bu vitamin, aslında en güzeli güneşi bol memleketemizin öğlen 13:00 gibi 20 dk kendimizi güneşe maruz bırakmak...

Canım öyle şansımız olmuyorki: Hayatımız hep koşuşturmaca.. Yılda 1 hafta tatile çıkabiliyorsak o kadar..

Canım öyle şansımız olmuyorki: Hayatımız hep koşuşturmaca.. Yılda 1 hafta tatile çıkabiliyorsak o kadar..
Haklısınız, ben yazın öğlen araları yapmaya çalıştım ama ankara ya çok rüzgarlı ya aşırı sıcak bir acayip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…