- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
bilimsel çalışmalara göre aksam saat 8 den sonra ınsanlar duygusal oluyor ben de öleyım hatta gece konustuklarımı sabah hatrlaynca kendımı suc işlemişim geceden kalmaymışım gbı hıssedıyorumRabbim herkese tez vakitte Anne olmayı nasip etsin inş. Duam hepimiz tüm isteyenler için. . Gece olunca bir hüzün çöküyor üstüme...
Rabbim herkese tez vakitte Anne olmayı nasip etsin inş. Duam hepimiz tüm isteyenler için. . Gece olunca bir hüzün çöküyor üstüme...
EGE ASYA amin cnm inşallah çok iyi geldi konuşmak çok saol
hoşgeldin tatlım aramıza... zor şeyler yaşamışsın, Rabbim bundan sonrasını kolay kılsın....23 FSH ama amh hatırlamıyorum canim
sende hoşgeldin tatlım... başucu kitabımdır.... bence bizim durumumuzda olan herkesin de okuması gerekiyor. evet biraz bahçeci gurubunu övüyor ama içerik olarak iyi sonuçta, e kitabı ülkemize mustafa bahçeci ve bahçeci grubu getirdiği için normal :)Arkadaşım önce iyi bir doktor araştır hatta iki, rahim filmi hsg çektir çektirmediysen, seçtiğin doktor iyiyse zaten önce histeroskopi yapmayı düşünecektir, ayrıca kan pıhtılaşma testlerini yaptır ( trombofili paneli ) , bir yandan da vitaminlerine vs baktırıp d vitamini vs ne eksiğin varsa tamamla ve hiç değilse her ay yumurta takibine git fsh falan düşünmeden. Beslenmeni düzenle zita west in doğurganlık ve gebe kalma rehberi adlı kitabını al oku. Ben akupunktura gidiyorum çok fayda gören olmuş umutluyum. Hepsinden önce de mucizelere inan. Yaptığın bildiğin çok şey vardır bunlar içinde elbet ama bunlarla mucizesine ulaşan çok insan var. Biz de neden onlardan biri olmayalım ki? Bol şans dilerim.
günaydın teşekkürler canım ankaradayim ben doktor arıyorum canım baktiracam genetigehoşgeldin tatlım aramıza... zor şeyler yaşamışsın, Rabbim bundan sonrasını kolay kılsın....
5 gebelik ve hiç araştırılmaması çok garip. bence de diğer arkadaşların dediği gibi iyi bir doktor bul, özellikle genetik testleriniz yapılsın eşinin ve senin... kromozom testleri özellikle bakılmalı. kromozomsal bir sorun olabilir...
İMSİ de kesinlikle yapılmalı ayrıca size... ve de yaşınız da tüp bebek için çok kötü değil. bence uzmanına denk gelememişsiniz. eğer istanbuldaysanız erbil yağmuru deneyebilirsiniz mesela... en azından gidip bir görüşün bence. ben kendisini tanımam hiç de gitmedim. ama bir çok arkadaşım güzel sonuçlar aldı kendisinden... bir de kromozomsal bir sorun varsa eğer cgt yapılmalı embriyoya....
sende hoşgeldin tatlım... başucu kitabımdır.... bence bizim durumumuzda olan herkesin de okuması gerekiyor. evet biraz bahçeci gurubunu övüyor ama içerik olarak iyi sonuçta, e kitabı ülkemize mustafa bahçeci ve bahçeci grubu getirdiği için normal :)
nisanok benim arkadaş 2 ayda 2 haftada bir 4 ampulle 96 yapmıştı değerini canan karatay da 100 e çıkarılmasını tavsiye ediyormuş, ampuller 300 lük oluyor sanırım biraz fazla geldi bana 10 ampul hani bir yılda kullanılır belki ama bilemedim...Canım Devit 3 Ampül aldım 10 Tane.. 5tanesini gün aşırı minil bir parça ekmeğe döktüm 1 damlada zeytinyağı ekleyerek yedim.. Kalan 5 taneyide Haftada 1 olarak tükettim.. Şimdide solgarın d3 vitamini kullanıyorum günde 1 tane.. 2 ay sonra tektar ölçtüreceğim
Canım o iğne olmuştur belki..İğne olarak alınırsa daha çok etki gösteriyor... Ağızdan alınınca etkisi yarı yarıya düşüyor...nisanok benim arkadaş 2 ayda 2 haftada bir 4 ampulle 96 yapmıştı değerini canan karatay da 100 e çıkarılmasını tavsiye ediyormuş, ampuller 300 lük oluyor sanırım biraz fazla geldi bana 10 ampul hani bir yılda kullanılır belki ama bilemedim...
ampul aldım demişti de bakalım sizin sonuç ne oldu, depolanmıyormuş zaten bu vitamin, aslında en güzeli güneşi bol memleketemizin öğlen 13:00 gibi 20 dk kendimizi güneşe maruz bırakmak...Canım o iğne olmuştur belki..İğne olarak alınırsa daha çok etki gösteriyor... Ağızdan alınınca etkisi yarı yarıya düşüyor...
Bilgi birikiminiz bir harika....hoşgeldin tatlım aramıza... zor şeyler yaşamışsın, Rabbim bundan sonrasını kolay kılsın....
5 gebelik ve hiç araştırılmaması çok garip. bence de diğer arkadaşların dediği gibi iyi bir doktor bul, özellikle genetik testleriniz yapılsın eşinin ve senin... kromozom testleri özellikle bakılmalı. kromozomsal bir sorun olabilir...
İMSİ de kesinlikle yapılmalı ayrıca size... ve de yaşınız da tüp bebek için çok kötü değil. bence uzmanına denk gelememişsiniz. eğer istanbuldaysanız erbil yağmuru deneyebilirsiniz mesela... en azından gidip bir görüşün bence. ben kendisini tanımam hiç de gitmedim. ama bir çok arkadaşım güzel sonuçlar aldı kendisinden... bir de kromozomsal bir sorun varsa eğer cgt yapılmalı embriyoya....
sende hoşgeldin tatlım... başucu kitabımdır.... bence bizim durumumuzda olan herkesin de okuması gerekiyor. evet biraz bahçeci gurubunu övüyor ama içerik olarak iyi sonuçta, e kitabı ülkemize mustafa bahçeci ve bahçeci grubu getirdiği için normal :)
ampul aldım demişti de bakalım sizin sonuç ne oldu, depolanmıyormuş zaten bu vitamin, aslında en güzeli güneşi bol memleketemizin öğlen 13:00 gibi 20 dk kendimizi güneşe maruz bırakmak...
Haklısınız, ben yazın öğlen araları yapmaya çalıştım ama ankara ya çok rüzgarlı ya aşırı sıcak bir acayip...Canım öyle şansımız olmuyorki: Hayatımız hep koşuşturmaca.. Yılda 1 hafta tatile çıkabiliyorsak o kadar..
Ankarada Ahmet ve Mehmet Erdem kardeşler var.. Alanlarında çok iyiler bi araştır istersen canım?günaydın teşekkürler canım ankaradayim ben doktor arıyorum canım baktiracam genetige
Bir arastirayim canım sagolAnkarada Ahmet ve Mehmet Erdem kardeşler var.. Alanlarında çok iyiler bi araştır istersen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?