işte direkt güneşe maruz kalarak da karşılanamıyor malesef bu vitamin.... mecburen takviye alınması lazım ama aynı zamanda sana katılıyorum 10 ampül çok fazla geldi bana da... benim değerim de normalinden düşüktü doktor 2 hafta arayla birer ampul verdi.... toplamda iki ampul sonrasında da decavit folik asit ile d vitamini desteği almıştım...ampul aldım demişti de bakalım sizin sonuç ne oldu, depolanmıyormuş zaten bu vitamin, aslında en güzeli güneşi bol memleketemizin öğlen 13:00 gibi 20 dk kendimizi güneşe maruz bırakmak...
tecrübe tatlım tecrübe.... hani tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların bileşkesi ya....amayaa
Bilgi birikiminiz bir harika....
tatlım mutlaka bir infertilite uzmanına git, sakın normal bi kadın doğumcu olmasın... özel bir hastasın sen. bu arada fsh da çok yüksek değil maşallahhBir arastirayim canım sagol
Benim söylediklerim infertilite uzmanı gazi de proff.lar aynı zamanda çok kapsamlı bi tüp bebek merkezleri var.. Arkadaşım tek yumurtayla ilk denemesinde gebelik oluşturdu fakat kalbi atmadı aldılar.. Şimdi 2.yi deniycek yine tek yumurtayla.. Ama çok memnun hem bu merkezin maddi kaygısı yokmuş tüm tetkikler falan herşey ücretsiz yapılıyo.. Sadece işlem ücreti alınıyo..Anlaşmalı eczaneleri varmış dışardan 5'e aldıklarını ordan 3'e alıyolarmış .. Merkezde psikolog varmış diyelimki moraliniz bozuk ücretsiz terapiler falan çok beğendim ben eğer şu klomenle falan yakalayamazsam sonraki adresim orası vallaA arkadasimes tatlım özel hastasın derken yaş ve fsha rağmen 5 doğal gebelik geçirmen seni özel kılan.... o sebeple diyorum. normal kadın doğumcular, deneyelim diyecektir.... yada o fsh ve yaşla olmaz diyecektir.... iyi bir infertilite uzmanı bul....
Ben de Ankarada dr arıyorum, kayınvalidemin tavsiyesi recai pabuçcuya randevu aldım şimdilik, murat sönmezer dedi bir arkadaşım, netten okuduğum hulusi bey varmış başkent üniv. Bunlar popüler olanlar :) Gittikten sonra yorumlarımı yazarım, ben folikül sayımı, endometrium kalınlığımı, kalitelerini, tüp bebek ile yüzde kaç şansım olduğunu soracağım.günaydın teşekkürler canım ankaradayim ben doktor arıyorum canım baktiracam genetige
Sen de bak onlara canım Ahmet- Mehmet Erdem kardeşler Nova diye bi tüp bebek merkezindeler gazide de profflarmışşBen de Ankarada dr arıyorum, kayınvalidemin tavsiyesi recai pabuçcuya randevu aldım şimdilik, murat sönmezer dedi bir arkadaşım, netten okuduğum hulusi bey varmış başkent üniv. Bunlar popüler olanlar :) Gittikten sonra yorumlarımı yazarım, ben folikül sayımı, endometrium kalınlığımı, kalitelerini, tüp bebek ile yüzde kaç şansım olduğunu soracağım.
hiç sorma kuzum ben de soğan ve çörekotuyla uğraşmaktayım, bu ay da eski doktoruma gidip bu aydan sonra ben de infertilite uzmanı bulacağım kendime,yeter artık, tam teşhis koyup tedavi uygulayacak birini bulmaya kararlıyım,her ay her ay ne bu böyleevet kızlar yenı çalışmlar baslamıs heralde ampıller kırılmış yenı doktorlar tavsye edılmşşşş
evet kızlar yenı çalışmlar baslamıs heralde ampıller kırılmış yenı doktorlar tavsye edılmşşşş
Bir gideyim bakalım da sonrasında değerlendiririm onları daSen de bak onlara canım Ahmet- Mehmet Erdem kardeşler Nova diye bi tüp bebek merkezindeler gazide de profflarmışş
Monte kimyasal gebelik geçirmişsin ya ben şanslı olduğunu düşündüm, kimyasal olduysa normal gebelik şansın yüksek gibi geldi bana, iyi olur infertilite uzm. tabii, amh baktırmamıştın di mi ben merak ettim seninkinihiç sorma kuzum ben de soğan ve çörekotuyla uğraşmaktayım, bu ay da eski doktoruma gidip bu aydan sonra ben de infertilite uzmanı bulacağım kendime,yeter artık, tam teşhis koyup tedavi uygulayacak birini bulmaya kararlıyım,her ay her ay ne bu böyle
en ıyısını yaparsın kuzum ek takvıye almak şart yanı fsh ler düşşürüldü hsg de tüpler acıldı ilşki günleri belirlendi tık yok hala bırde ustune ıkı ay klomen kullandım ben yınede bır halt olmadı valla ben bu ay daha evde durayım gtmym doktora dyrm ama bana hıc bellı olmaz bır bakmıssın reglın 3. günü doktora atmısım kendımıhiç sorma kuzum ben de soğan ve çörekotuyla uğraşmaktayım, bu ay da eski doktoruma gidip bu aydan sonra ben de infertilite uzmanı bulacağım kendime,yeter artık, tam teşhis koyup tedavi uygulayacak birini bulmaya kararlıyım,her ay her ay ne bu böyle
evet canım doktorum da öyle demişti gebelik şansın yüksek kendin deneyeceksin dedi... kimyasaldan sonra hsg çekildim tüplerde sıkıntı yok, doktor adet dönemi 5 folikül görünce amh istemedi, ilk ay fsh 23 dü, e2 21 di, kürlerle fsh 10,21 e indi e2 37 ye çıktı, doktor inceledi ve normal yoldan hamile kalabileceğimi denememi söyledi ama 2 aydır da ovulasyonu yakalayamıyorum, benim sıkıntım da bu... bu ay adetin 12.günü gidip yumilere baktıracağım bakalım,doktorum normalde yumi takibi yapmıyor, ilaç da vermiyor , onu köşeye sıkıştırmak istiyorum yumilere bakıp ilişki olsun der belkiMonte kimyasal gebelik geçirmişsin ya ben şanslı olduğunu düşündüm, kimyasal olduysa normal gebelik şansın yüksek gibi geldi bana, iyi olur infertilite uzm. tabii, amh baktırmamıştın di mi ben merak ettim seninkini
Kaç gün kaldı canım BAT'a??gecen ay hsgden heralde reglımı 5 gun önceden hıssttım içimden kıpır kıpır seyler gectı agrılar vs bu ayda öle dünden beri ince ince regl agrıları cekıorm ve kukuşum zonkladı dünn .
evet canım gidecem bu sefer, ben daha hsg sonucumu bile almadım başka doktora gitsem götürebileceğim sonuç yok elimde,onu da almış olurum hem..bi daha deneyeyim bu doktoru,olmadı önümüzdeki ay başka doktorrren ıyısını yaparsın kuzum ek takvıye almak şart yanı fsh ler düşşürüldü hsg de tüpler acıldı ilşki günleri belirlendi tık yok hala bırde ustune ıkı ay klomen kullandım ben yınede bır halt olmadı valla ben bu ay daha evde durayım gtmym doktora dyrm ama bana hıc bellı olmaz bır bakmıssın reglın 3. günü doktora atmısım kendımısende en kısa zamanda gıt yumı buyuklugune baksın takvım versn
Ah bu doktorlar 3 ay yumi takibi yapsalar nolur sanki, aslında o kadar iyi yön çizdirir ki yumi takibi... AMH merak ediyorum baktıracak mısın?evet canım doktorum da öyle demişti gebelik şansın yüksek kendin deneyeceksin dedi... kimyasaldan sonra hsg çekildim tüplerde sıkıntı yok, doktor adet dönemi 5 folikül görünce amh istemedi, ilk ay fsh 23 dü, e2 21 di, kürlerle fsh 10,21 e indi e2 37 ye çıktı, doktor inceledi ve normal yoldan hamile kalabileceğimi denememi söyledi ama 2 aydır da ovulasyonu yakalayamıyorum, benim sıkıntım da bu... bu ay adetin 12.günü gidip yumilere baktıracağım bakalım,doktorum normalde yumi takibi yapmıyor, ilaç da vermiyor , onu köşeye sıkıştırmak istiyorum yumilere bakıp ilişki olsun der belki
normalde 5 gün var gecen sat 25 aralık fakat normalde ben 31 günde bir oluyorum gecen ay 28 günde oldum ayrıca seyı düşündüm sımdı bnm yyumurtlama adetın 14.15 tarıhlerı oldu hanı bundan 14 gun snra adet olunuyo ya bırde erken de gelebılır ıkı uc gun sag tarafma agrı grı meslea az önce yumı büyümesi gbi agrı kukuşcumm daa hareketli tıkır tıkırKaç gün kaldı canım BAT'a??
aynenn dene ama ilaç veremez adetın 12. gunu gıdıcksen kuzumm keske gıdebılsen kklomen de kullanabılırsın ovıtrellede yapar belki tam ilşki olur bu ay bı baktr olmadı önmzdekı aya kendını ayarlaa regl deevet canım gidecem bu sefer, ben daha hsg sonucumu bile almadım başka doktora gitsem götürebileceğim sonuç yok elimde,onu da almış olurum hem..bi daha deneyeyim bu doktoru,olmadı önümüzdeki ay başka doktorrr
yumurtam gelişiyor ve de çatlıyorsa bu hormonları vücuduma sokmak istemiyorum canım, yeterki bana şu kadar mm olmuş 2-3 gün sonra dene desin ya da çatlamıyorsa iğne falan yapar belki bilemiyorum ki...ama alınan her hormon hapının da ciddi sıkıntı yarattığını biliyorum, şayet her şey yolundaysa denemeye devam ederim tabiki,tek bilmek istediğim yumi gelişiyor mu ve kendiliğinden çatlıyor mu? yok olmuyorsa tabiki ilaç alınması gerekiyorsa alacağımaynenn dene ama ilaç veremez adetın 12. gunu gıdıcksen kuzumm keske gıdebılsen kklomen de kullanabılırsın ovıtrellede yapar belki tam ilşki olur bu ay bı baktr olmadı önmzdekı aya kendını ayarlaa regl de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?