Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ah bu doktorlar 3 ay yumi takibi yapsalar nolur sanki, aslında o kadar iyi yön çizdirir ki yumi takibi... AMH merak ediyorum baktıracak mısın?
hayır canım baktırmayacağım,yaş itibariyle zaten rezevr azalmıştır bi de o değerlere takılmayacağım, biz tüp bebek de istemiyoruz,eşim ve benim kesin kararımız gelecekse kendi gelsin,yok gelmeyecekse vardır bunda da bi hayır....

mecburr bende suan delı gbı klomen ıstıyrm :F hanı versnler bısey ıceyım de hersy yoluna gısın diye düşünüorum ne zmn gtceksn

Benim 7 ay önce bakılmıştı ultrason 5 foliküldü, bir ay önce gittim hemen amh istedi, ultrason yapsanız dedim, amh çıksın 1 in altındaysa tüp bebek olacak, eğer değilse o zaman ultrason yaparız folikülleri daha itinayla sayarız dedi ama bence devlet hast. dr u olduğu için canı bakmak istemedi, beni salladı...

alttan muayene ederken amh bakılabılıomu ? bnmde bır karıstırmadıgım amh kaldı bırde ona bakm

doktora dedim ki klomen ya da başka bir ilaç yumurtalıkları uyarmak için önerir misiniz dedim, bana 'kanserli hastaya serum taksan işe yarar mı' dedi, benim canımı sıktığını anlayınca, yanlış anlamayın örnek verdim sadece dedi, sizin durumunuzda bu ilaçlar çok basit kalır ve hiç işe yaramaz dedi.

her doktorun tarzı farklı tabi, şu anki doktor bu değerlere hiç takılmıyor, dene dedi olmazsa bundan sonraki aşamada aşılama yapabilirz gibi bir şey çıtlattı ama önce kendi kendime denememi istiyor

alttan muayene ederken amh bakılabılıomu ? bnmde bır karıstırmadıgım amh kaldı bırde ona bakm
amh kanda bakılıyor, ama yapıldığı laboratuar önemliymiş, yüksek ısı sonucu bozuyormuş mesela

canım umarım iyi sonuçlar alırsın doktordan memnun kalırsın

Yaptırmakta fayda var bence de... Benim 0,16. Yılda iki birim düşüyormuş galiba.. Ah ah şimdi ki aklım olsa 2 sene önce tembellik etmezdim:)
doktor istemediği sürece o psikolojiye sokmayacağım kendimi, göreceğimi az çok tahmin ediyorum benim de mutlaka 0 lı değerlerdir,ne diye strese sokayım kendimi durduk yerde :)

Haklısın canım çok özelim valla ama iyi bir doktor bulacağım . umarım doktor bulana kadar hamile kalırım da hamilelik takibi yaptırırım iyi bir doktora

yok canım özel laboratuvarlar bakıyor amh ye
artkk öyle yaparım bende battı balık zaten 4 aydr harcadgm paralara yazık boşa gttı hersey hıc bı haltta olmadı gerıye dönüp baktgmda devlete gıdeyım dıorm ınsana ınsan muamelesı yapmıolar her ay benden kesılen sıgorta parası nereye gıdıo anlamıorm almasnlar o zaman o parayı en kral yere gıdym ben şahsıma aıt sıgortam var ılk defa memlekete gttgmde devlete gttm yanı baskada bısey yok

ama senın yumı hangı gunler catlıo erkenmı 12 riskli bak 10u olmazmı eger gec catlıosa 14,16 gbi 12 de gıdebılırsın işte bu işler bellı oladgı ıcın reglın 3.günü gıdıyoruz bız en gec 5

ufak şehirlerde devlet iyi ama büyük şehirlerde kapısından girilmiyor..hakkaten verdiğimiz paralara yazık kimse tam tanı ve teşhis koymuyor,benim de canım çok sıkılıyor,üsteleyemiyorsun çok acelen varsa git tüp bebek yaptır diyorlar,çevremizden hep duyuyoruz, ama ne benim ne eşimin o sürece vaktimiz de sabrımız da yok, sevmiyoruz o tarz işleri.... kendi kendime olabileceksem hem ne diye o kadar para ve vakit harcayayım,kaç kere tüp denemiş başarısız olmuş arkadaş var çevremde, o da garanti değil, acayip bi girdap sürekli içine çekiyor...sıkılmadım değil!!!

e ben de reglin 3.günü gitmedim mi hep canım benim!bu sefer amaç farklı ya, yumi gelişmiş mi gelişmemiş mi diye baktıracam ya, ben yine 8.günden ilişkiye başlarım, bugün 6.gün zaten bu sabah bitti reglim bugün temizlendim daha... 2 gün sonra ilişki başlatacağım yine...

bbızım buradakı devlet hastanelerınde bırde uzerıne dayak yemedgn kalıyor emın ol yanı ıkı sene önce ılk defa gıdeyım dedım cocuk ıcın allah bıldıgı gıbı yapsın onları onlar yuzunden daha doktora gıdemedım korkudan doktordan randevu aldm bana doktor bıle mudahale etmedı ne oldugunu bılmedgm bır kadın alttan baktı o aletı bır soktu kı aglıodum yalvardımm duramadım yerımde bin pişman oldum psikolojım bozuldu hatta aynı agrıyı cekıcem dıye gtmedmm bırde arastırma hastansı yanı yaazıkk allah kımseyı bu devletın elıne düşürmesin sankı devlet hastanesıne düşürmesın sankı fakirdsin sefilsin açsın da devlete gelmişssin gbi bakıyolar ınsana hhalbukı ben her ay 380 tl sıgorta parası alınıyor benden versınler bana onu o zaman ben özele gıdeyım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…