Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

wayy be hayır olsun ben sade sabah gördüğüm rüyayı anlatayım evımde yabancı erkek ve kadın tanıdık simalar ama konsuyoruz sohbet muhabbet hep hamılelıkten acılıyor hamıle gbısın dıolar bana tam kapıdan cıkacakken karnıma tepeden bakıodm şiş haha guluyoruz kılo aldm falan gıbıısınden hayır olsn ınsallajh

yok yavrum yaa,neden kırılayım ben daha çok başındayım bu aşamaların ne zaman ne yapacağımı bilemediğim için tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum, doktorum yumi takibi ve ilaç vermediği,kendin dene dediği için de çaresiz hissediyorum kendimi, ve 2 aydır ovulasyonu tutturamıyorum, anca kendimce çareler üretip doktora yumileri gösterip bi fikir edinmeye çalışıyorum,bu ay bu taktikle başarılı olamazsam eğer yumi takibi yapacak bi uzman arayışına mecbur gireceğim

kız amayaa şu sayfalar da tek tek alıntılar görunce senın yazdgnı anlıom hemen

ayy canım ya,hadi hayır olsun, son 4 gün,belli mi olur bu işler bu arada kafayı feci taktık biz bu durumlara,sonumuz hayr'ola

ben de anlatıyım miiiiii.......
iş yerinde bi arkadaşın eşi doğum yaptı (iş arkadaşım erkek yani) neyse ben rüyamda bu arkadaşla imam nikahı kıyıyorum... bayaaa hoca falan var.... sonra işte hani mihir isteme olayı varya, hoca bana onu soruyo "boşanma hakkı istiyorum" diyorum güya hamileymişim de gerçek eşimden onla niye nikah kıyıyomuşum anlamadım....
sonra işte saçma sapan kalktım uyandım ben... öğlen arası ablam pazarcılık yapıyo onun yanına gittim tezgahının yanındaki abla akşam rüyasında güya benim kızımı görmüş küt saçlı kumral bi kız çocuğuymuş... ablamın tezgahta hep şeker vardır çocuklar falan istediğinde verir... rüyasında kızım o şekerleri verdirmiyomuş ben yiycem diye....

sonra işe geldim meb de çalışıyorum ben, öğretmenlerle ilgileniyorum, bi çift geldi işlemlerini yaptım birazdan danışmada ki abla aradı... amayaaa sen hamile misin dedi... töbe bismillah hayırdır inşallah dedim gelen çift konuşuyomuş amayaaa hanım da hamileymiş diye.... öyleyse bile benim haberim yok dedim

canım yaaa hayır olsun...hepimiz bu yolda kırdık kafayı,inşallah hamişsindirrr....

ay hadi bakalım.... eğer gideceksen ve yumi kontrolü yaptıracaksan 10 -12. günler git bence bu arada

ayy canım ya,hadi hayır olsun, son 4 gün,belli mi olur bu işler bu arada kafayı feci taktık biz bu durumlara,sonumuz hayr'ola
aynenn napcaz bılmıyorum valla kış dıye işe tekrar grmıyorum yoksa dırek biyere grırıcemm kafam dagılsın yoksa olmck böyle yanı hayatım ın merkezı oldu bunlar eglenmeyı düşünmemeyı özledm

PES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016
amayaa .........................BAT 22.01.2016
brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ

aynenn ya bı gıt artık doktora bnmde kudurkluguma hıc belli olmaz bugun doktora gtmemm bu ay belkı bıırdahakı aya giderm derim hooo bi bakmışsın yarın doktordayım
bi sen bi ben zaten koca topikte kudurgan bi de farkındaysan sadece ikimiz her ay regl öncesi hamişlik belirtisi aramaktayız, topik topik gezerek,herkes rahat senle ben kudurukkk

canım yaaa hayır olsun...hepimiz bu yolda kırdık kafayı,inşallah hamişsindirrr....
ay sanmıyorum ya, regl olcam gibi... hafif hafif kasıklarımda ve belimde bi şeyler var, hep olur.... memişlerim de şişmedi, genelde bi yarım beden kadar büyüyolardı, varmış gibi yapıyolardı ben mutlu oluyodum.... hani memeliyim de ben, varla yok arasııı bi de zaten 15 gün önce de kanama yaşadığımdan napcağımı da bilmiyorum gelse mi iyiii gelmese miii.... şu kar kış bi geçse de adam gibi bi doktora gitsem ya ben

tam da sormuştum aynı anda yazmışız, 2 gün kalmış hadi hayırlısı,inşallah vardır bebişin

amayaa canım sen aşılama denedin mi? direkt tüp bebek mi denedin? bi de 3-4 denemen vardı sanırım değil mi? neden tutmadı denemeler? doktorların açıklaması var mı?
sanki tüp denenince hemen tutacakmış gibi bi izlenim var ama sanırım tutmama ihtimali de yaygın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…