Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hahaha ben bunu 2aydır eksiksiz yapıyorum zatiiii şekerim ben şimdi soğan suyu içiyorum bana hayıt ile aslan yassahmış bu ara çörekotu yağı,bal polen arısütü-keçiboynuzu tam gaz devam..bu arada çakışırı unutmuşsun şekerim

pozitif olunmaz pozitif doğulur :) kişiliğimizin %70 i doğuştan diye birşey hatırlıyorum, pozitif olunca hayat daha güzel ve kolay, ben pek başaramıyorum

bu arada zavallı kocişim 1 ayda 8 kg almış isyanlardaaa, ben se tartıya 2 aydır çıkmıyorum,tosun gibi olduk maşallahhhh

hayır tatlım aşılama yapmadım, yapana da tavsiye etmiyorum..... normal ilişkiden çok da bi farkı yok, spermi enjekte et, ya tutarsa... e normal de de spermi enjekte ediyoz ki zaten... bi de fsh 10 üzeri iken aşılamayla uğraşmıyorlar....

Amayaa ben doktora rahmin kalitesini soracağım hani bazı doktorlar diyormuş ya rahmin işte 40 yaşının üstünde birinin ki gibi falan diye.... o bakımdan demiştim :)
ay ilahi ben o vakitttt....
evet benim tek tesellim o, rahmim iyi çok şükür....

vahim değilsin, tedbirli olmalısın sadece

yyaa çaksırı daha almıorm bır tandgm var kocasının sper m ı cok yuksekmıss ıyımıs ama yınede dogal seyler denemıss adamn oldugu gbı yere cakılmıs sayısı korktum azcık

bana en son doktor fsh 10,21 di 3-4 ay kendin dene hamile kalacaksın, olmazsa aşılama falan bakarız demişti de, aşılama gereksiz o halde...

yyaa çaksırı daha almıorm bır tandgm var kocasının sper m ı cok yuksekmıss ıyımıs ama yınede dogal seyler denemıss adamn oldugu gbı yere cakılmıs sayısı korktum azcık
yaaa,almayalım o halde bi daha,hani çakşır yiyen keçiler 3üz,beşiz doğuruyordu ya!!!

yaaa,almayalım o halde bi daha,hani çakşır yiyen keçiler 3üz,beşiz doğuruyordu ya!!!
valla bız o tezide yerle bır ederız dertler bızı bulur alma bu ay ne olur ne olma anasnı satım kimisi içer dgurur ucuzu besiz bizimkiler ıcer ancaa bos yumurta cıkar ondnn tamamenn macun tipi şeyleere yönelelım

bana en son doktor fsh 10,21 di 3-4 ay kendin dene hamile kalacaksın, olmazsa aşılama falan bakarız demişti de, aşılama gereksiz o halde...
senin doktor enteresan... o yüzden bi şey diyemiyorum... yapalım diyebilir... benim ilk zamanlarda aklım olsaydı şunu şöyle yapardım dediğim çok şey var o yüzden diyorum... bi de benim bi kimyasalım da tüp denemelerimden önce var... ama işte o zaman da değer 11 falan çıkmıştı. vucudumuzdaki hipofiz bezleri beynin emriyle bazen beta hcg salgılıyormuş ve 15 altına itibar etmemek lazımmış... normal kadın doğumcu öyle demişti, bende ona kanıp hiç laf etmedim infertilite uzmanına söylememiştim, söyleyeydim iyiymiş

valla bız o tezide yerle bır ederız dertler bızı bulur alma bu ay ne olur ne olma anasnı satım kimisi içer dgurur ucuzu besiz bizimkiler ıcer ancaa bos yumurta cıkar ondnn tamamenn macun tipi şeyleere yönelelım
ben keçiboynuzu alıp kaynatıp içirecem o çok etkili, bir yandan da keçiboynuzu özütü

bnmkıde hsg den sonra gt 3 ay dene olur dedı olmaması ıcın sebep yok fsh azcık yasına göre yuksek aama olsun dedı uc aynra görusurz ınsallahhayrlı haberlını alırz dedı şutlad ı benı

aşılama yaptırmalı mıyım sence peki? gereksiz vakit ve nakit kaybı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…