hahaha ben bunu 2aydır eksiksiz yapıyorum zatiiiihahahaa bak şöyle yapalım adetın 2. gununden ıtıbarenn gercı sen baslamıstrsın çöğrekotu yagı kapsül sen svı alıosun zaten arı stlu karısım sabah ac karnına bal tarcın karısım hayıt suyu aksamları folık hayıt gece yatmadan polenlı ballı ılık süt kocişlere kecıboynuzu kürü ve tahın pekmez sabahlarıda kocıslere arı sütü
pozitif olunmaz pozitif doğulur :) kişiliğimizin %70 i doğuştan diye birşey hatırlıyorum, pozitif olunca hayat daha güzel ve kolay, ben pek başaramıyorumvallahi pozitifim ben yaa,neden bilmiyorum ama öyle, sanırım cehaletten,bilgili biri belki benim durumuma bakıp yazık bu hamile kalamaz diyordur ama ben saf,durummda vahim bi hal göremediğim için belkide kendimi umutlandırıyorum
hayır tatlım aşılama yapmadım, yapana da tavsiye etmiyorum..... normal ilişkiden çok da bi farkı yok, spermi enjekte et, ya tutarsa... e normal de de spermi enjekte ediyoz ki zaten... bi de fsh 10 üzeri iken aşılamayla uğraşmıyorlar....
Amayaa ben doktora rahmin kalitesini soracağım hani bazı doktorlar diyormuş ya rahmin işte 40 yaşının üstünde birinin ki gibi falan diye.... o bakımdan demiştim :)
vahim değilsin, tedbirli olmalısın sadecevallahi pozitifim ben yaa,neden bilmiyorum ama öyle, sanırım cehaletten,bilgili biri belki benim durumuma bakıp yazık bu hamile kalamaz diyordur ama ben saf,durummda vahim bi hal göremediğim için belkide kendimi umutlandırıyorum
vardır illaki canım, çörekotu kadınlara zaten keçiboynuzunu biz hem ben hem eşim yiyoruzkeçiboynuzu pekmezini çörek otu yağıyla ben içiyorum kadınlara etkisi vardır di mi
ben bu sabah 59 u gördümmmmbu arada zavallı kocişim 1 ayda 8 kg almış isyanlardaaa, ben se tartıya 2 aydır çıkmıyorum,tosun gibi olduk maşallahhhh
yyaa çaksırı daha almıorm bır tandgm var kocasının sper m ı cok yuksekmıss ıyımıs ama yınede dogal seyler denemıss adamn oldugu gbı yere cakılmıs sayısı korktum azcıkhahaha ben bunu 2aydır eksiksiz yapıyorum zatiiiişekerim ben şimdi soğan suyu içiyorum bana hayıt ile aslan yassahmış bu ara çörekotu yağı,bal polen arısütü-keçiboynuzu tam gaz devam..bu arada çakışırı unutmuşsun şekerim
bana en son doktor fsh 10,21 di 3-4 ay kendin dene hamile kalacaksın, olmazsa aşılama falan bakarız demişti de, aşılama gereksiz o halde...hayır tatlım aşılama yapmadım, yapana da tavsiye etmiyorum..... normal ilişkiden çok da bi farkı yok, spermi enjekte et, ya tutarsa... e normal de de spermi enjekte ediyoz ki zaten... bi de fsh 10 üzeri iken aşılamayla uğraşmıyorlar....
ay ilahi ben o vakitttt....
evet benim tek tesellim o, rahmim iyi çok şükür....
vahim değilsin, tedbirli olmalısın sadece
hadı bakalımm hayrlısı24 ünde test yapıcam ben de heycanliyim. Bugün İğnenın 10. Günü :)
bnmkı yer yer kilo almazz sinirlerm bozulur cok zayıf hıperaktıf bnmkısı yakıo hmn guatr var bıde troıdde fazla calısıomuss yakıobu arada zavallı kocişim 1 ayda 8 kg almış isyanlardaaa, ben se tartıya 2 aydır çıkmıyorum,tosun gibi olduk maşallahhhh
yaaa,almayalım o halde bi daha,hani çakşır yiyen keçiler 3üz,beşiz doğuruyordu ya!!!yyaa çaksırı daha almıorm bır tandgm var kocasının sper m ı cok yuksekmıss ıyımıs ama yınede dogal seyler denemıss adamn oldugu gbı yere cakılmıs sayısı korktum azcık
valla bız o tezide yerle bır ederız dertler bızı bulur alma bu ay ne olur ne olma anasnı satım kimisi içer dgurur ucuzu besiz bizimkiler ıcer ancaa bos yumurta cıkaryaaa,almayalım o halde bi daha,hani çakşır yiyen keçiler 3üz,beşiz doğuruyordu ya!!!
senin doktor enteresan... o yüzden bi şey diyemiyorum... yapalım diyebilir... benim ilk zamanlarda aklım olsaydı şunu şöyle yapardım dediğim çok şey var o yüzden diyorum... bi de benim bi kimyasalım da tüp denemelerimden önce var... ama işte o zaman da değer 11 falan çıkmıştı. vucudumuzdaki hipofiz bezleri beynin emriyle bazen beta hcg salgılıyormuş ve 15 altına itibar etmemek lazımmış... normal kadın doğumcu öyle demişti, bende ona kanıp hiç laf etmedim infertilite uzmanına söylememiştim, söyleyeydim iyiymişbana en son doktor fsh 10,21 di 3-4 ay kendin dene hamile kalacaksın, olmazsa aşılama falan bakarız demişti de, aşılama gereksiz o halde...
ben keçiboynuzu alıp kaynatıp içirecem o çok etkili, bir yandan da keçiboynuzu özütüvalla bız o tezide yerle bır ederız dertler bızı bulur alma bu ay ne olur ne olma anasnı satım kimisi içer dgurur ucuzu besiz bizimkiler ıcer ancaa bos yumurta cıkarondnn tamamenn macun tipi şeyleere yönelelım
bnmkıde hsg den sonra gt 3 ay dene olur dedı olmaması ıcın sebep yok fsh azcık yasına göre yuksek aama olsun dedı uc aynra görusurz ınsallahhayrlı haberlını alırz dedı şutlad ı benısenin doktor enteresan... o yüzden bi şey diyemiyorum... yapalım diyebilir... benim ilk zamanlarda aklım olsaydı şunu şöyle yapardım dediğim çok şey var o yüzden diyorum... bi de benim bi kimyasalım da tüp denemelerimden önce var... ama işte o zaman da değer 11 falan çıkmıştı. vucudumuzdaki hipofiz bezleri beynin emriyle bazen beta hcg salgılıyormuş ve 15 altına itibar etmemek lazımmış... normal kadın doğumcu öyle demişti, bende ona kanıp hiç laf etmedim infertilite uzmanına söylememiştim, söyleyeydim iyiymiş
aşılama yaptırmalı mıyım sence peki? gereksiz vakit ve nakit kaybı mı?senin doktor enteresan... o yüzden bi şey diyemiyorum... yapalım diyebilir... benim ilk zamanlarda aklım olsaydı şunu şöyle yapardım dediğim çok şey var o yüzden diyorum... bi de benim bi kimyasalım da tüp denemelerimden önce var... ama işte o zaman da değer 11 falan çıkmıştı. vucudumuzdaki hipofiz bezleri beynin emriyle bazen beta hcg salgılıyormuş ve 15 altına itibar etmemek lazımmış... normal kadın doğumcu öyle demişti, bende ona kanıp hiç laf etmedim infertilite uzmanına söylememiştim, söyleyeydim iyiymiş
benm adam artık içmeye karsı ver yıyım yeterkı içmym tadı çok kötü dio midesi bulanıo bol bol da cevız yedrcemmben keçiboynuzu alıp kaynatıp içirecem o çok etkili, bir yandan da keçiboynuzu özütü
onları da kendimize uydurup delirttik sonundabenm adam artık içmeye karsı ver yıyım yeterkı içmym tadı çok kötü dio midesi bulanıo bol bol da cevız yedrcemm
aynenn öle vallaa kilo aldımm zatenn beynıme msj yollayayım yumurtalıklara msj göndersnn fırtlattsın bı cocukonları da kendimize uydurup delirttik sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?