yalnız bi sen bi de ben kuduruyoruz haaa, enerji tavanda anacım,kıprış kıprışız,habire birşeyleri didikleyecez,rahat duramıyoruz bi türlüaynen ya son haftaya gırınce bıı kuduruyoruzzz
aynenn valla kız ne dıcem hsg den snra sende adetın gelecıgnı hıssttınmı gunler öncesnde kukuşun tıkır tıkır oldumu hareketlenmeler agrı gırmeler falanyalnız bi sen bi de ben kuduruyoruz haaa, enerji tavanda anacım,kıprış kıprışız,habire birşeyleri didikleyecez,rahat duramıyoruz bi türlü
benim çok kasık ağrım oldu ben önce tabiki gebeliğe yordum her ay olduğu gibi, bana sorsan ben her ay hamileyim taaaki kırmızı kartı görene kadaraynenn valla kız ne dıcem hsg den snra sende adetın gelecıgnı hıssttınmı gunler öncesnde kukuşun tıkır tıkır oldumu hareketlenmeler agrı gırmeler falan
şimdi bile bu ay hamile miyim acaba diye düşünüyordum ki az önce aklıma geldi reglim bugün bitti ve henüz ortada ilişki bile yokaynenn valla kız ne dıcem hsg den snra sende adetın gelecıgnı hıssttınmı gunler öncesnde kukuşun tıkır tıkır oldumu hareketlenmeler agrı gırmeler falan
zaten bıze kalsa her ay doguruyoruz bız bnmde agrım var suan gecen ayda hıssetmıstım öncedenbenim çok kasık ağrım oldu ben önce tabiki gebeliğe yordum her ay olduğu gibi, bana sorsan ben her ay hamileyim taaaki kırmızı kartı görene kadar
aynenn kızzz şubat hamişleri olalımmm hadı bakalımm bende marta kadar kendımee sınır koydum meselaa yegnmn yazn dugunu var sehır dısında olck kendı kendıme ben gıdemem hamıle kalıcm dedımBEN KARAR VERDİM BU AY HAMİLE KALACAM KIZLARR,umut etmek yetmiyor azıcık kararlı olmalı, bu ay kocamın çekeceği var benden, zihin gücümü buna yoğunlaştırıp bu ay hamiş kalıyorum Allahın izni ile..fsh düştü,eminim şu an daha düşük, yumi var,eh hala koca da var çok şükür-yakında delirdi bu diye kaçmazsa iyidir..- ee ne duruyorum,çocuk yapsam ya! bu ay ben kesin hamişim, demedi demeyinnnn....haydi bernuş birlikte hamiş kalalım şubatta,eğer bu ay olmazsa tabi,inşallah vardır bebişin de....
biz de nisanda istanbul planı yapıyorduk eşime ben hamiş olacam zor olur benim için dedim yazık suratıma saf saf baktı, bir şey demedi amaaynenn kızzz şubat hamişleri olalımmm hadı bakalımm bende marta kadar kendımee sınır koydum meselaa yegnmn yazn dugunu var sehır dısında olck kendı kendıme ben gıdemem hamıle kalıcm dedımo zamanlar
yaaa hatırlar mısın biri vardı topiklerde,çılgın kadın adamın spermlerini enjektörle çekip kendine evde aşılama yapmıştı, onu mu denesek kino_name_ ilşki yetmıo demekkı bızım baska seyler daha bulamamız lazm
hahahahabiz de nisanda istanbul planı yapıyorduk eşime ben hamiş olacam zor olur benim için dedim yazık suratıma saf saf baktı, bir şey demedi ama
ayyyyyyyyyyyaaa hatırlar mısın biri vardı topiklerde,çılgın kadın adamın spermlerini enjektörle çekip kendine evde aşılama yapmıştı, onu mu denesek kitövbe yarabbi, kayışlar iyice sıyrıldı bende...
benimde eşim çatlak yumurta ne zaman diye sorup duruyor yazık,bi kere söyledim,söylemez olaydım, gerçi çok eğleniyorum yumurta çatladı kırıldı bitti, geçmiş olsun diyorumhahahahaartık kacırdılar onlarda akıllarını bnmkıde benı dürtüklüo yumurta catladımı ypakmı dıyo he -man kodumuz . evet dedım kacrdık gunlerı isyyeeaaann ettı adam off ya off nıye olur olmadık yerlede sey yapıruzz tam gununu desne bana dıyo
bence de yaa, hem bana inanılır gelmiyor,spermler hava ile temas ettiğinde ölür diye biliyorum ama belki de mümkündürayyyyyyyyyyben eleıme yuzume bulstrrmm onu
Pozitif insanın pozitif rüyası olurmuş :) Hayırlara vesile olsun inşallahkızlar dün geceki saçma rüyamı yazmaya fırsat bulamadım, rüyamda diş doktoruna gidiyorum diyorum ki hamile kalmadan bi temizletip baktırayım falan,çıkıyorum dişçiden adam bana telefon açıyor diyor ki sen hamilesin dişine işlem yapamayız,annen yanımda (dişçi annemin dişçisi bu arada) biz diyor keseyi gördük,anaaammm bi şaşırıyorum ben bunlar keseyi bile görmüş demek ki 6 haftalık falan hamileyim diye pek bi mutlu oluyorumbilinçaltı feci bir şeyyyy
aminn inşallah kuzum hepimiz bir an önce şu keseleri görelim artık :)Pozitif insanın pozitif rüyası olurmuş :) Hayırlara vesile olsun inşallah
hahahaa bak şöyle yapalım adetın 2. gununden ıtıbarenn gercı sen baslamıstrsın çöğrekotu yagı kapsül sen svı alıosun zaten arı stlu karısım sabah ac karnına bal tarcın karısım hayıt suyu aksamları folık hayıt gece yatmadan polenlı ballı ılık süt kocişlere kecıboynuzu kürü ve tahın pekmez sabahlarıda kocıslere arı sütübence de yaa, hem bana inanılır gelmiyor,spermler hava ile temas ettiğinde ölür diye biliyorum ama belki de mümkündür
vallahi pozitifim ben yaa,neden bilmiyorum ama öyle, sanırım cehaletten,bilgili biri belki benim durumuma bakıp yazık bu hamile kalamaz diyordur ama ben saf,durummda vahim bi hal göremediğim için belkide kendimi umutlandırıyorumPozitif insanın pozitif rüyası olurmuş :) Hayırlara vesile olsun inşallah
keçiboynuzu pekmezini çörek otu yağıyla ben içiyorum kadınlara etkisi vardır di mihahahaa bak şöyle yapalım adetın 2. gununden ıtıbarenn gercı sen baslamıstrsın çöğrekotu yagı kapsül sen svı alıosun zaten arı stlu karısım sabah ac karnına bal tarcın karısım hayıt suyu aksamları folık hayıt gece yatmadan polenlı ballı ılık süt kocişlere kecıboynuzu kürü ve tahın pekmez sabahlarıda kocıslere arı sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?