vallahi soğan suyu içip çörekotu yağı içen bi kadına bir erkek hiç bir içecek için midem bulanıyo diyemezzzz,yolarım benimki dersebenm adam artık içmeye karsı ver yıyım yeterkı içmym tadı çok kötü dio midesi bulanıo bol bol da cevız yedrcemm
aynennnn dogruu bakalımm bu ay bızı neler beklıo belkımm ıkı kudurup bı doktorada ben atarım kendımı kız ne dıcem sen ovu test aldınmı bak onu takıp ederekde dooktora gıdıcegn zmnı ayarlybılırsnvallahi soğan suyu içip çörekotu yağı içen bi kadına bir erkek hiç bir içecek için midem bulanıyo diyemezzzz,yolarım benimki derse
hiç sorma hala alamadım, en son eczaneden 5 ine 25 tl verip alacam kredi kartı gelmişti geçen makinaya bi soktum yuttu kartı ... banka ile kavga ettim yeni kart yola çıkmış da 5 gün sonra falan gelecek,bankayla papaz olmuş durumdayımaynennnn dogruu bakalımm bu ay bızı neler beklıo belkımm ıkı kudurup bı doktorada ben atarım kendımı kız ne dıcem sen ovu test aldınmı bak onu takıp ederekde dooktora gıdıcegn zmnı ayarlybılırsn
ben şu anki bildiklerime göre tüp denemeleri yapmamış olsam ve aşılama yapalım mı deseler, ya işin mi yok abicim senin derdimaşılama yaptırmalı mıyım sence peki? gereksiz vakit ve nakit kaybı mı?
amann bee şansa bakkkkk senınde keske kredı kartlı bırı olsa alsaydınn ondan ya nakıt veren bı yer deaha vardı dedydm ya sana duzelmıstr ordakı arızada ordan alsaydn keskehiç sorma hala alamadım, en son eczaneden 5 ine 25 tl verip alacam kredi kartı gelmişti geçen makinaya bi soktum yuttu kartı ... banka ile kavga ettim yeni kart yola çıkmış da 5 gün sonra falan gelecek,bankayla papaz olmuş durumdayım
oldukça çetrefilli aşamalardan geçmişsin tatlım, şu an ne aşamadasın?tekrar tüp mü deneyeceksin?kendi haline mi bıraktın..Allah büyük,inşallah kendiliğinden gelsin bebişin....ben şu anki bildiklerime göre tüp denemeleri yapmamış olsam ve aşılama yapalım mı deseler, ya işin mi yok abicim senin derdimyaşım 35 olmuş, fsh ımın en yüksek düzeyi bilmem kaç çıkmış.... tüp deneyelim derdim... evet garantisi tüpte de yok, ancak en azından döllenmiş yumurta transfer ediliyo... artık sonrası takdir-i ilahi....
benim her negatiften sonra birçok şey araştırıldı. çok şükür kromozomsal sorun yok, pıhtılaşma yok kanda... bi miyomum vardı ilkinde rahmin dışında etkisi olmaz demişlerdi ama sonradan büyüdü, onu aldırdım... ikinci de 5. gün embriyosuydu kalitesi iyiydi falan ama tutmadı işte diğer tahlilleri yaptırdık temiz çıktı. sonra histeroskopi yaptırdım.... hsg den farklı bir olay, rahmime çizik atıldı... o kanallara transfer yapılıp tutunma kolaylaştırılıyor... yine olmadı.... daha çok işte yumurta kalitesi yüzünden deniliyor... fsh yüksek, döllenme olsa da sağlıklı embriyo olup olmadığı ancak transfer sonrası veya işte cgh, pgt gibi işlemlerle anlaşılıyor.... fsh yüksek kaliteli yumi olmadığından sağlıklı embriyo değildi vücut ondan attı deniliyor.... spermin en iyisi seçilsede yumi kalitesizse yapcak bi şey yok....
ne bileyim uğraşamıyorum kuzum baktım kart yetişmedi, eczaneden alır geçerim artık,bekliyorum şimdilik :) kimseye de soramam ben öyle kart var mı diye...maaş kartı olmuyor mu acaba illa kredi kartı mı gerekli ki?amann bee şansa bakkkkk senınde keske kredı kartlı bırı olsa alsaydınn ondan ya nakıt veren bı yer deaha vardı dedydm ya sana duzelmıstr ordakı arızada ordan alsaydn keske
maas kartıda oluyomuss dıye duymustum cnmne bileyim uğraşamıyorum kuzum baktım kart yetişmedi, eczaneden alır geçerim artık,bekliyorum şimdilik :) kimseye de soramam ben öyle kart var mı diye...maaş kartı olmuyor mu acaba illa kredi kartı mı gerekli ki?
aaa o halde alabilirim ki,eşimin maaş kartına akşam bi el koyayım benmaas kartıda oluyomuss dıye duymustum cnm
sen bugunden bı kurcala sıtelerı bakıver bn 90 tane ovu test 6 gebelık 28 tlye aldmaaa o halde alabilirim ki,eşimin maaş kartına akşam bi el koyayım ben
hangi siteden aldın sen onu??? çok uygunmuşsen bugunden bı kurcala sıtelerı bakıver bn 90 tane ovu test 6 gebelık 28 tlye aldm
n11 den cnm bak ordahangi siteden aldın sen onu??? çok uygunmuş
yuuuuuuuuuuuuuuuuuh 90 yazmısım yanlısklı 30 olcak oo hahahahahangi siteden aldın sen onu??? çok uygunmuş
90 ovulasyon mu? bi yanlışlık olmasın göremedim ben böyle bi kampanyaaasen bugunden bı kurcala sıtelerı bakıver bn 90 tane ovu test 6 gebelık 28 tlye aldm
Allahım inşallah olur dualarımız seninle... 40 yaşımın hikayesi diye forumlarda okumuştum kaç tane tüp bebekten sonra sanırım ümitsiz bir yumurta için aşılama yapmışlar ve olmuş bebişi, çok istenince mi oluyor, istemekten vazgeçince mi bilemedim, ben çook çook istediğim şeyler hep istemekten bıkıp vazgeçtiğim anda oldu ama bakalım işte yüce mevlam...ben şu anki bildiklerime göre tüp denemeleri yapmamış olsam ve aşılama yapalım mı deseler, ya işin mi yok abicim senin derdimyaşım 35 olmuş, fsh ımın en yüksek düzeyi bilmem kaç çıkmış.... tüp deneyelim derdim... evet garantisi tüpte de yok, ancak en azından döllenmiş yumurta transfer ediliyo... artık sonrası takdir-i ilahi....
benim her negatiften sonra birçok şey araştırıldı. çok şükür kromozomsal sorun yok, pıhtılaşma yok kanda... bi miyomum vardı ilkinde rahmin dışında etkisi olmaz demişlerdi ama sonradan büyüdü, onu aldırdım... ikinci de 5. gün embriyosuydu kalitesi iyiydi falan ama tutmadı işte diğer tahlilleri yaptırdık temiz çıktı. sonra histeroskopi yaptırdım.... hsg den farklı bir olay, rahmime çizik atıldı... o kanallara transfer yapılıp tutunma kolaylaştırılıyor... yine olmadı.... daha çok işte yumurta kalitesi yüzünden deniliyor... fsh yüksek, döllenme olsa da sağlıklı embriyo olup olmadığı ancak transfer sonrası veya işte cgh, pgt gibi işlemlerle anlaşılıyor.... fsh yüksek kaliteli yumi olmadığından sağlıklı embriyo değildi vücut ondan attı deniliyor.... spermin en iyisi seçilsede yumi kalitesizse yapcak bi şey yok....
şimdi yazdım ben de bu neyyy diyeyuuuuuuuuuuuuuuuuuh 90 yazmısım yanlısklı 30 olcak oo hahahaha
bende görünce şok oldum .şimdi yazdım ben de bu neyyy diye
ateş ölçsene ateş 36,5 altında olunca regl geldi bende.bu arada bnm memeler pörsüddü regllyakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?